Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #3021  
Old 11-01-2017, 11:44 AM
amuk293 amuk293 is offline
Active Plus

amuk293's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2008
Posts: 4,150
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
rasanyerr harga ahli RM49.90..klu ade promosi, bole jatuh ke RM29.90..harga bukan ahli x pasti plak..
ok..tq tuan..
__________________
Jom Ke Open House Rumah Saya Di Sini: SHAIN'S HOUSE
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #3022  
Old 10-04-2017, 02:09 PM
macellsprvive macellsprvive is offline
Regular

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 981
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 161
Active Level
My Mood:
Default

cosway kat tesco seremban 2 sebelah exit hiway pun dah tutup.
dulu kakak aku sempat jadi pharmacist kat cosway shah alam seksyen brape x ingat.
kejap x kejap bertahun jugak lah.
lepas tu cabut sebab dapat better offer.
xtahu ape jadi dgn cosway tu skrg.
Reply With Quote
  #3023  
Old 10-04-2017, 02:33 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,414
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1085
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 1nt4n View Post
Pd pendapat sy perbanyakkan bt networking.. Jgn terlalu fokus utk miliki kedai... Sbb networking ni income nye infinity selagi kte ade usaha.. Sekian tu saje pendapat sy.. Hehe..
teringin nak buat MLM

tapi zaman lani market mlm ok ke

orang Malaysia kadang nak beli produk harga rm200 tue pun fikir banyak kali

kalau yang perna buat mlm walaupun dah lama kadang teringin nak buat balik
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #3024  
Old 10-04-2017, 02:42 PM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,538
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 37
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Dok rebrand skrg
__________________
Hashflare - Bitcoin Cloud Mining 'value for money' dgn harga RM47/$12 (debit/credit card) untuk 100GH/s setahun.
Diskaun 22% dengan kod HF18PIZZADAY22 hingga 31 May 2018
Di masa depan, dari mana nak dpt bitcoin? Berapa harga masa tu?
Reply With Quote
Likes HLP86 liked this post
  #3025  
Old 17-04-2017, 01:50 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 18,911
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 84
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
teringin nak buat MLM

tapi zaman lani market mlm ok ke

orang Malaysia kadang nak beli produk harga rm200 tue pun fikir banyak kali

kalau yang perna buat mlm walaupun dah lama kadang teringin nak buat balik
MLM dah dicop skim cepat kaya disebabkan SCK yg tulen merosakkan pasaran..kita kene tunggu kerajaan haramkan SCK baru laa MLM asli bangkit kembali..tapi klu bole, produk kene lain dari yg lain laa..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://zipansion.com/1yxdP
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
Likes HLP86 liked this post
  #3026  
Old 27-04-2017, 01:17 PM
HLP86 HLP86 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 24
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
MLM dah dicop skim cepat kaya disebabkan SCK yg tulen merosakkan pasaran..kita kene tunggu kerajaan haramkan SCK baru laa MLM asli bangkit kembali..tapi klu bole, produk kene lain dari yg lain laa..
Yup Betul Tu, lebih baik jika MLM ada system yang boleh digunapakai untuk duplicate results.

Satu lagi, nak avoid skim cepat kaya, check registration Company dan jika direct selling; check registration Company.
Reply With Quote
  #3027  
Old 27-09-2017, 01:55 AM
jackgen2 jackgen2 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by HLP86 View Post
Yup Betul Tu, lebih baik jika MLM ada system yang boleh digunapakai untuk duplicate results.

Satu lagi, nak avoid skim cepat kaya, check registration Company dan jika direct selling; check registration Company.
itu semua betul.

tapi yg buat onak dan duri dan ranjau nie.. ahli nye yg beli pangkat. itu yg salah nya.
stokist suka la main jual aje product nye.

patut set kan beli tak bole lebih ke kan. baru la meniaga tahan lama.

tapi asik nak kejar pangkat beli barang selori letak bawah katil.
haaa...yang nie kite kena tolak dia.

sbb akan rosak la MLM sesebuah company tu...
kan kan kann....

ada betul tak ... acu renung bersama.

Reply With Quote
  #3028  
Old 07-10-2017, 10:10 PM
acoms acoms is offline
Regular

acoms's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 624
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bagus skit Cosway ni plan dia takde pangkat. Purely berdasarkan sales volume kita. Nak tak nak memang kena bina rangkaian pelanggan pengguna yg guna produk2 Cosway.
__________________
WANniaga.com
Reply With Quote
  #3029  
Old 19-02-2018, 02:51 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 18,911
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 84
Active Level
Default

ni bagi sape2 yg nak tau mplan terbaru Cosway..
page depan x bole edit plak..

https://cosway.com.my/wp-content/upl...ne-2016-BM.pdf
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://zipansion.com/1yxdP
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump