Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 11-08-2019, 02:34 PM
juhan juhan is offline
Active Plus

juhan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,377
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 192
Active Level
My Mood:
Default

Kat apps lalamove ada bahagian mesej. Ko tanya pakai mesej tu. Tanya bila nak approve ko punya register. Pastu ko antar mesej pakai whatapp. Ada no lalamove punya cs. Ada 3 nombor. Ko tanya bila nak approve. X pyh pergi kursus kat opis. Leceh.
Pasal job, kira bolehlah walaupun tak mcm job bawak grab
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 11-08-2019, 04:21 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,959
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 145
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Cantik ada banyak info dalam ni. Aku plan nak buat fp next mth. Buat sabtu ahad je. Fp ni cover area ikut yg kita req kan. Sebab Aku plan nak buat area cyber ni je.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #93  
Old 11-08-2019, 04:34 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,188
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by juhan View Post
Kat apps lalamove ada bahagian mesej. Ko tanya pakai mesej tu. Tanya bila nak approve ko punya register. Pastu ko antar mesej pakai whatapp. Ada no lalamove punya cs. Ada 3 nombor. Ko tanya bila nak approve. X pyh pergi kursus kat opis. Leceh.
Pasal job, kira bolehlah walaupun tak mcm job bawak grab
ngam...mlm ni aku try lagi...aku igt nak buat parttime benda ni...dpt area cyberjaya putrajaya kira ngam dah
Reply With Quote
  #94  
Old 11-08-2019, 04:42 PM
juhan juhan is offline
Active Plus

juhan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,377
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 192
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by silverchair959 View Post
ngam...mlm ni aku try lagi...aku igt nak buat parttime benda ni...dpt area cyberjaya putrajaya kira ngam dah
Putrajaya jarang2 ada. Sri kembangan pi putrajaya, sri kembangan pi putra perdana dan sri kembangan pi puchong, hari2 ada. Dari kedai yg sama
Reply With Quote
  #95  
Old 11-08-2019, 04:43 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,188
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by juhan View Post
Putrajaya jarang2 ada. Sri kembangan pi putrajaya, sri kembangan pi putra perdana dan sri kembangan pi puchong, hari2 ada. Dari kedai yg sama
ok gak tuh...aku area bdr putra permai ni jer
Reply With Quote
  #96  
Old 13-08-2019, 08:02 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 6,166
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 176
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Cantik ada banyak info dalam ni. Aku plan nak buat fp next mth. Buat sabtu ahad je. Fp ni cover area ikut yg kita req kan. Sebab Aku plan nak buat area cyber ni je.
aah sepatutnya gitu.. nnt manager kawasan ekau akan arrange ikut area yg direquest..
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump