Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, SCAMS > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 22-04-2019, 02:39 PM
aminsg aminsg is offline
Regular

aminsg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 157
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zifu90 View Post
Diorang ni mcm nk ulang mistake Tealive pon ada jugak. Yg kes guna intern punya tagline tanpa izin and royalty tu. Gile ke apa guna intellectual property orang lain lepas tu ingt boleh lepas mcm tu je. Nestle ni nmpk je mcm company besau tp quality control mcm kedai runcit
kes ni mcm buli jugak la. tapi kali ni silap la bila pihak mgsa tu fight balik. tu kira mencuri gak la. sedangkan kes lan pet pet pon aku sokong pk cik tu saman. tapi snyap je kes maggi ni ?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 22-04-2019, 03:04 PM
moneymillions moneymillions is offline
Junior

moneymillions's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aminsg View Post
kes ni mcm buli jugak la. tapi kali ni silap la bila pihak mgsa tu fight balik. tu kira mencuri gak la. sedangkan kes lan pet pet pon aku sokong pk cik tu saman. tapi snyap je kes maggi ni ?
Dah kantoi nestle yg bersalah tak silap aku. Kena saman dah rasanya..

Pasal qr code tu tak pasti diorang dah tukar atau still pakai lagi.
Reply With Quote
  #83  
Old 24-04-2019, 02:27 PM
aminsg aminsg is offline
Regular

aminsg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 157
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by moneymillions View Post
Dah kantoi nestle yg bersalah tak silap aku. Kena saman dah rasanya..

Pasal qr code tu tak pasti diorang dah tukar atau still pakai lagi.
kalau aku tak kisah dah nk pkai ke apa janji dah dapat balik saman berkepuk sudah. tapi kira mncuri still salah la,kena bg balik la
Reply With Quote
  #84  
Old 24-04-2019, 03:38 PM
moneymillions moneymillions is offline
Junior

moneymillions's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aminsg View Post
kalau aku tak kisah dah nk pkai ke apa janji dah dapat balik saman berkepuk sudah. tapi kira mncuri still salah la,kena bg balik la
Tu lah tu. Buat malu je.. MNC besar pun nak curi qr code. Patutnya bayar je la kan sekarang dah lagi rugi..
Reply With Quote
  #85  
Old 26-04-2019, 11:17 AM
zul amidi zul amidi is offline
Regular

zul amidi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 141
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by moneymillions View Post
Tu lah tu. Buat malu je.. MNC besar pun nak curi qr code. Patutnya bayar je la kan sekarang dah lagi rugi..
hahaha tak gentle lansung nestle. dah violate hak company lain lagi nak buat report kat mcmc. la ni patut bayar je saman tu..
Reply With Quote
  #86  
Old 29-04-2019, 03:51 PM
moneymillions moneymillions is offline
Junior

moneymillions's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 97
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zul amidi View Post
hahaha tak gentle lansung nestle. dah violate hak company lain lagi nak buat report kat mcmc. la ni patut bayar je saman tu..
Aku tak rasa diorang dah settle dengan saman tu. Ni mesti banyak kali turun naik court. Kalau kalah confirm malu.. Hahaha
Reply With Quote
  #87  
Old 02-05-2019, 02:54 PM
zul amidi zul amidi is offline
Regular

zul amidi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 141
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by moneymillions View Post
Aku tak rasa diorang dah settle dengan saman tu. Ni mesti banyak kali turun naik court. Kalau kalah confirm malu.. Hahaha
senang cite bole katakan pr team dorang memang fail teruk la. isu mcm ni pon prolong lama2 sampai kene saman..
Reply With Quote
  #88  
Old 31-05-2019, 12:39 PM
mizzycoffee mizzycoffee is offline
Newbie

mizzycoffee's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zul amidi View Post
senang cite bole katakan pr team dorang memang fail teruk la. isu mcm ni pon prolong lama2 sampai kene saman..
mungkin memang dorang salah kot.. prolong sebab nak mengelat
__________________
slurp...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump