Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, SCAMS > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 05-12-2018, 08:28 PM
momoque momoque is online now
Legendary Member

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 10,778
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 304
Active Level
My Mood:
Default

Makin famous socar ni

Jv dgn kfc pulok
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 05-12-2018, 08:41 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 148,671
Active Level
My Mood:
Default

Sewa kereta di KFC

SEBUT sahaja KFC, perkara yang pasti terlintas dalam kepala tentunya keenakan serta kerangupan ayam gorengnya.


Namun siapa sangka syarikat rangkaian makanan segera popular ini kini menjadi lokasi yang menawarkan perkhidmatan sewa kereta secara digital.

Anda hanya perlu datang ke mana-mana cawangan KFC terpilih, muat turun aplikasi perkongsian kereta SOCAR dan kereta sudah ada di depan mata untuk dipandu.

KFC mengembangkan sayapnya dengan menjalinkan kerjasama dengan syarikat aplikasi itu dengan memperkenalkan 12 zon SOCAR di lokasi terpilih KFC sekitar Lembah Klang dan Johor Bahru.

Menurut Pengarah Urusan QSR Brands, Datuk Seri Mohamed Azahari Mohamed Kamil, KFC berhasrat menjadi peneraju dalam menyediakan perkhidmatan berinovatif dalam memberi manfaat kepada pelanggan.

"Kami sentiasa berusaha menjadi yang terawal dalam menyokong dan melaksana perubahan yang sejajar dengan perkembangan terkini.

"Perkongsian kereta adalah sebahagian daripada gaya hidup moden kontemporari dan semakin diterima masyarakat.

"Melalui kerjasama ini, kami menggalakkan kemajuan mobiliti pintar yang bakal memainkan peranan penting pada masa akan datang," ujarnya.

Perkhidmatan sewa kereta itu disediakan bagi memudahkan pengguna bergerak walaupun tidak memiliki kenderaan sendiri.

Menyediakan empat jenis kenderaan iaitu Perodua Axia, Honday City, Honda HRV dan Mini Cooper, sewaan boleh dibuat untuk tempoh masa 30 minit sehingga seminggu dengan kadar serendah RM8.

Lebih menarik, kerjasama ini menawarkan pelbagai ganjaran menarik seperti diskaun, penggunaan SOCAR secara percuma serta e-baucar KFC khas buat para pelanggan.

Reply With Quote
  #23  
Old 05-12-2018, 08:45 PM
babyblacky babyblacky is offline
CG Top Poster Club

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 20,129
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 112
Active Level
My Mood:
Default

aku dah pakai satu je kelemahan.. bile nak pulangkan balik kene pulang tempat kite ambik
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #24  
Old 05-12-2018, 09:36 PM
Duan82 Duan82 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 5,686
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 511
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post
aku dah pakai satu je kelemahan.. bile nak pulangkan balik kene pulang tempat kite ambik
tuan punya alasan bagi, tak leh blah...tak kan nak jadi mcm kes basikal yg free tu, berapa banyak dlm sg klang dibuang, bangla balik kerja kat umah ni pun, 4 biji basikal mereka rembat, siap cat tangan lagi. Itu semua sebab sebab tak perlu pulang tempat asal.
Reply With Quote
  #25  
Old 12-07-2019, 05:12 PM
tr4falgar tr4falgar is online now
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 6,166
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 176
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kat taiping ada tak socar ni? ada siapa tau?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #26  
Old 31-07-2019, 11:20 AM
abdulricks85 abdulricks85 is offline
Active Plus

abdulricks85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Location: JDT
Posts: 3,090
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Best SOCAR...tapi kereta la ada kureng sikit penampilan dia Honda City,macam dah lama tak basuh..dalam penuh dengan pasir,habuk...huhuhu
__________________
ETH - 0xA8566fA2a55840658B4391700Aa2798887430261
Nak BTC atau BTX??PM aje [email protected]
Jom Beli Sini aliexpress.com
Reply With Quote
  #27  
Old 09-08-2019, 03:21 PM
im755 im755 is online now
Super Active

im755's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,035
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 78
Active Level
My Mood:
Default

mmmmmmmmmmmmmm

Last edited by im755; 09-08-2019 at 03:34 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump