Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Historical, Myth, Legend

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 26-04-2019, 02:54 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,425
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1708
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lindasabri View Post
Freemason bukan dajjal tapi tentera dajjal + penyembah syaitan

Dajjal keluar, mereka ni pengikut.. Dan 70 ribu ulamak islam akan ikut dajjal
mcm mana bos boleh tahu Freemason tu Dajjal??

aku ada dengar ceramah Ustaz Auni...dengar cerita mmg menarik...
aku respect je dia sbb dia nmpk mcm bnyk tahu..
tapi dia tahu semua tu dari mana??
dan apa yg dia cerita mcm takde bukti yg jelas..


sama macam org mati kene pukul..
tiba2 ada peguam tu putar belit ckp sebenarnya bkn salah org yg pukul tu, tapi salah nurse yang salah sbb tak rawat betul2..


maksudnya apa yg Ustaz Auni tu ckp memang "make sense",, tapi tak tahu adakah itu hanya sekadar "putar belit" utk menunjukkan freemason tu mmg pengikut Dajjal??? boleh jadi ianya hanya "putar belit" sbb "bukti yg jelas" tu takde... itu yg aku heran..

aku tak nak terlibat dengan "fitnah"...

sbb tu aku persoalkan ...bkn bermaksud aku suka FREEMASON... aku tak kenal pun depa sapa.....tapi aku nk kepastian dan kebenaran...itu saja..

sbb bila kita kata FREEMASON TU DAJJAL,, itu adalah TUDUHAN YANG SANGAT BESAR tu....kalau lah TUDUHAN tu salah, ia boleh jatuh pada FITNAH... FITNAH YANG SANGAT BESAR..
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"

Last edited by syamsoulcc; 26-04-2019 at 02:56 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 28-04-2019, 11:58 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,425
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1708
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cre8tive View Post
Kwn aku christian bekas presiden kelab rotary kat sebuah negeri di selatan tanah air.

Khabarnya rotary ni cabang drpd freemason. Sama jer lebih kepada kebajikan. Dulu aku pernah terlibat dgn kerja utk rotary ni sbb kwn aku tu ler bg job. Mcm biasalah ahli kelab mahupun peringkat tertinggi penuh dgn kerahsiaan. Tak dapat nak korek lebih lebih.

So far aku belum dpt job utk freemason. Kot ada ada nnt aku cuba korek.
org Melayu dlm Rotary Club

__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
  #183  
Old 09-05-2019, 06:27 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,425
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1708
Active Level
My Mood:
Default Freemason Ucap Selamat Berpuasa kepada MUSLIM



https://www.facebook.com/freemasonsp...type=1&theater
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
  #184  
Old 09-05-2019, 08:02 AM
imatheonlyone imatheonlyone is online now
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 12,238
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 241
Active Level
Default

Klu bukan dajjal skali pun, freemason adalah pertubuhan yg sama2 terlibat dalam conspiracy dunia ni...
Reply With Quote
  #185  
Old 09-05-2019, 02:11 PM
akudotcom akudotcom is offline
Active Plus

akudotcom's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,137
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 641
Active Level
My Mood:
Default

Kalau freemason tu dajjal
Pi la bunuh depa cepat

Sapa berani?
__________________
AKU NAMPAK APA YG ENGKAU NAMPAK

takkan tu pun korang tak nampak..byk tgk tv nie..elok la jd jaga mcm aku..huhuh
Reply With Quote
  #186  
Old 16-07-2019, 07:23 PM
cropok cropok is offline
Active Member

cropok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2018
Posts: 1,070
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 181
Active Level
Default

teori konspirasi ni mcm mkn keropok..jgn mkn melebih2..nnt rosak buah pinggang..huhu..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump