Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 14-11-2017, 08:25 PM
chepa chepa is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Alam perdana umah Teres 2 tingkat harga dalam 280k.. boleh contact PNB (permodalan Negeri Selangor) 03-55107105
last month tanya ada banyak lg rumah kosong harga bawah 300k..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 14-11-2017, 08:26 PM
chepa chepa is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

new projek LBS tengah naik kat jln masuk ke Alam Perdana tu.. harga rumah makin naik la nnt..
Reply With Quote
  #153  
Old 14-11-2017, 08:57 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,434
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chepa View Post
new projek LBS tengah naik kat jln masuk ke Alam Perdana tu.. harga rumah makin naik la nnt..
phase 1 bnyak dah abis dah tunggu phase 2 buka plak diorang kata harga naik lg tambah 10k.
Reply With Quote
  #154  
Old 27-11-2017, 02:33 PM
Wankedio Wankedio is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
ok tq tuan2 semua
dah viewing satu landed di tasik puteri
wife dh berkenan yg tu
sbb depan sekolah dia mengajar shj dan ada indv title
cuma proses lambat mkn masa lebih 6 bln
depan SMKBTP 2 ker tuan??
Reply With Quote
  #155  
Old 27-11-2017, 02:46 PM
Ham Ham is offline
Regular

Ham's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2006
Posts: 592
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

berbaloi sgt
__________________
EBOOK CHINAMETHOD REBET RM30)
Reply With Quote
  #156  
Old 12-02-2018, 01:26 AM
apai9 apai9 is offline
Regular

apai9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 201
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
phase 1 bnyak dah abis dah tunggu phase 2 buka plak diorang kata harga naik lg tambah 10k.
ade detail utk projek lbs ni tak

tgk dlm website dia xde detail psl finishing projek ni (tinggi tiles, clay brick ke sand brick)

ade sape kt sini booking projek lbs ni?
__________________
WTS Kijang Emas 1/4 oz -PM for best price
Reply With Quote
  #157  
Old 12-02-2018, 08:00 AM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,434
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apai9 View Post
ade detail utk projek lbs ni tak

tgk dlm website dia xde detail psl finishing projek ni (tinggi tiles, clay brick ke sand brick)

ade sape kt sini booking projek lbs ni?
dah masuk umah contoh dia aritu stail memanjang, bilik air 2 kat tengah 1 master bed 1 tiles sampai atas..
Reply With Quote
  #158  
Old 01-03-2018, 11:55 PM
apai9 apai9 is offline
Regular

apai9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 201
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
dah masuk umah contoh dia aritu stail memanjang, bilik air 2 kat tengah 1 master bed 1 tiles sampai atas..
tengkiu

mggu lps dah pegi show house LBS

phase 1 townhouse bnyk dah abis

townhouse bawah diorg bukak harga 310k lg

next phase harga naik jd 340
__________________
WTS Kijang Emas 1/4 oz -PM for best price
Reply With Quote
  #159  
Old 01-03-2018, 11:59 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 9,264
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 162
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chepa View Post
Alam perdana umah Teres 2 tingkat harga dalam 280k.. boleh contact PNB (permodalan Negeri Selangor) 03-55107105
last month tanya ada banyak lg rumah kosong harga bawah 300k..
Brp luas rumah tu
Reply With Quote
  #160  
Old 10-04-2018, 09:24 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,094
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 92
Active Level
Default

ada yg dah beli LBS Alam Perdana? Lokasi lbh cantik dari IJM, harga pun masih mampu milik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump