Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Indicators

Forex Indicators Professional forex traders generally are using technical indicators in their trading. This section should the right place to discuss & choose which indicators is the best to use.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 19-06-2018, 06:27 PM
kainlangsir kainlangsir is offline
Legendary Member

kainlangsir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Umbrella Hills
Posts: 12,340
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 179
Active Level
My Mood:
Default

pasipa aku tak ada garisan putus2 merah dan biru macam TT tu
__________________
Ingin menjual I juta IQD. RM90/IQD. PM kalau berminat
Telegram: @fabregas1oo
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 19-06-2018, 07:11 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,888
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Nape aku download, unzip, tp kosong je folder dia. Ke sbb aku bukak folder pakai henpon. Tgk daiz mcm ada barang. Bukak folder kosong jek
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
  #23  
Old 21-06-2018, 09:05 AM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,550
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 243
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by x35 View Post
yup indi ni repaint tp x bermakna useless...
perhatikan betul2 cara dia bekerja...
memang boleh buat pips kalau faham cara indi ni bekerja..


Betul tuan.

Sy igt dh guna indi ni 2 tahun lebih kalo
tak silap. Beli ebook promosi rm80 masa
tu. Mudah faham dan mudah caripips...

Yg biasa jd kecundang tu bila kita tamak &
tambah layer berlayer2. Kalo boleh control
buah tamak ni, inshaAllah ok saya rasa...

Skrg sy masih guna indi ni cuma maintain
star tu tapi xde highway. Guna multi
timeframe mcm yg cgu Roohi BBMA ajar. Ini
lebih mudah kita nak monitor pergerakan
bintang2 tersebut...





.
Attached Thumbnails
20180618_082211.jpg   20180618_093144.jpg   20180618_093159.jpg  
__________________
Never give up...💪💪💪



.
Reply With Quote
Likes WangMo liked this post
  #24  
Old 21-06-2018, 09:20 AM
Izham87 Izham87 is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 372
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 90
Active Level
Default

Pernah beli dan guna teknik ni.. teknik ni high success rate lebih2 lagi setup di TF besar.
Reply With Quote
Likes WangMo liked this post
  #25  
Old 21-06-2018, 09:21 AM
iankhan iankhan is offline
Regular

iankhan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 602
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

parking dulu
Reply With Quote
  #26  
Old 21-06-2018, 09:43 AM
Dragonforex Dragonforex is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,418
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 342
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Betul tuan.

Sy igt dh guna indi ni 2 tahun lebih kalo
tak silap. Beli ebook promosi rm80 masa
tu. Mudah faham dan mudah caripips...

Yg biasa jd kecundang tu bila kita tamak &
tambah layer berlayer2. Kalo boleh control
buah tamak ni, inshaAllah ok saya rasa...

Skrg sy masih guna indi ni cuma maintain
star tu tapi xde highway. Guna multi
timeframe mcm yg cgu Roohi BBMA ajar. Ini
lebih mudah kita nak monitor pergerakan
bintang2 tersebut...





.
mmg masalah tamak sebenarnya

aku pon tgh telita gak teknik ini, nk cari lubang yg 99.9% tepat utk TP 10 pip sahaja dah cukup.
satu pair 10pip (99.9% tepat), bukak lot 100...fuuuhhhh

masyuukkk...walau pon 10 pip je, tapi masyuk.
__________________
Aku Online: Selasa dan Khamis sahaja.
Terima kasih
Reply With Quote
  #27  
Old 17-07-2018, 01:03 PM
flygrow flygrow is offline
Active Plus

flygrow's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2010
Posts: 3,203
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

da try nk insta bonus 1500 tu,dpt profit gak 1 hari 100usd,maka ni la teknik yg sesuai,haha,tq TT
__________________
(AIRBRUSH)
Reply With Quote
  #28  
Old 17-07-2018, 01:09 PM
rozainijumadi rozainijumadi is offline
Active Plus

rozainijumadi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,564
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

aku pon baru try 2 mggu.. so far sng fhm dn berkesan.. jom wat group bncg same2
Reply With Quote
  #29  
Old 17-07-2018, 01:10 PM
rozainijumadi rozainijumadi is offline
Active Plus

rozainijumadi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,564
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

tgh run profit kat setup GU td M30.. tgh tggu TP kat star merah
Reply With Quote
  #30  
Old 17-07-2018, 01:14 PM
airaura88 airaura88 is offline
Active Member

airaura88's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,070
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rozainijumadi View Post
aku pon baru try 2 mggu.. so far sng fhm dn berkesan.. jom wat group bncg same2
baik cadangan tu bro...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump