Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Indicators

Forex Indicators Professional forex traders generally are using technical indicators in their trading. This section should the right place to discuss & choose which indicators is the best to use.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-08-2008, 09:58 PM
Ujang4u Ujang4u is offline
Active Member

Ujang4u's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,833
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
faham mengenai purata,tapi code dia yg tak tahu tu,boleh buat macam-macam level lain



boleh berikan contoh coding dia tak?aku betul2 tak tahu ni,harap boleh membantu sebab yang aku tau takat ni ialah


jadi kalau dalam coding cuma letak code-code ni,so aku akan dapat level-level berdasarkan coding yg aku tahu ni je

aku pernah try nak dapatkan 2 jam je..so aku 60x2=120 aku letaklah nombor 120 dalam code,tapi tak menjadi

harap cino boleh bantu

thanks
Hai darkkiller..
Kalau ko nak paham pasal code nie..ko masuk forum nie..
Aku kenal ngan pencipta indi nie iaitu Goen...Seorg yg very friendly...mesti dia akan jawap pertanyaan ko...nama onetarmizi pun ko akan jumpa kat sana tu.. (Sorry onetarmizi)

http://www.**************/forum/anali...icator-52.html


Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-08-2008, 10:00 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,311
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

sebab dia buat service coding,tu yg aku segan nak minta secara percuma..nanti akan diusahakan
Reply With Quote
  #23  
Old 06-08-2008, 11:46 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,155
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ujang4u View Post
Hai darkkiller..
Kalau ko nak paham pasal code nie..ko masuk forum nie..
Aku kenal ngan pencipta indi nie iaitu Goen...Seorg yg very friendly...mesti dia akan jawap pertanyaan ko...nama onetarmizi pun ko akan jumpa kat sana tu.. (Sorry onetarmizi)

http://www.**************/forum/anali...icator-52.html


Hehe saje-saje menyelinap kat forum seberang
Reply With Quote
  #24  
Old 07-08-2008, 03:07 AM
jiwo kacau jiwo kacau is offline
Legendary Member

jiwo kacau's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 10,309
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bepinau bj mato den tgk piviot tu mcm data robocop plak tk fhm den...dowung ni mmg dh tahap asgaban lh...power2
Reply With Quote
  #25  
Old 07-08-2008, 10:38 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,155
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jiwo kacau View Post
bepinau bj mato den tgk piviot tu mcm data robocop plak tk fhm den...dowung ni mmg dh tahap asgaban lh...power2
Klau tak paham yg update guna yg 1st post lg simple
Reply With Quote
  #26  
Old 08-08-2008, 06:21 PM
heartnet heartnet is offline
Active Member

heartnet's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,317
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
sebab dia buat service coding,tu yg aku segan nak minta secara percuma..nanti akan diusahakan
ini Indi die yg lain yg ade souce code(sebahagiannya) kat sini.Tapi aku rse die x kan beri source code utk pivot indi ini.
(aku pun x berani even im his manager)

Last edited by heartnet; 08-08-2008 at 10:20 PM..
Reply With Quote
  #27  
Old 08-08-2008, 10:11 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,155
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Cantuk juga sell GU guna indi ni

Reply With Quote
  #28  
Old 08-08-2008, 10:24 PM
heartnet heartnet is offline
Active Member

heartnet's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,317
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalo setiap ari gitu x pelah onetarmizi.haha
Reply With Quote
  #29  
Old 08-08-2008, 11:01 PM
Sifu786 Sifu786 is offline
Legendary Member

Sifu786's Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Feb 2007
Posts: 12,326
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onetarmizi View Post
Cantuk juga sell GU guna indi ni

EU, Ej dan GJ pon cantik dalam 2 ari ni kalau ikut indi ni...kalau terus2 cam ni mmg cantik
Reply With Quote
  #30  
Old 08-08-2008, 11:16 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,155
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by heartnet View Post
kalo setiap ari gitu x pelah onetarmizi.haha
Takpe time ada opportunity mcm ni lah kita take advantage. Klau price dok sideway kena guna cara lain pula mcm KG ada sebut buy at lowest daily BB dan sell at high daily BB.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
koleksi custom indi, multipair indi, pivot indicators, trend indicators

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump