Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Indicators

Forex Indicators Professional forex traders generally are using technical indicators in their trading. This section should the right place to discuss & choose which indicators is the best to use.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 18-05-2008, 09:43 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,155
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 66
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Tq sbb sharing this simulator. How about Bat Fink indicator same case dgn STLM?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 18-05-2008, 09:50 PM
heykal_77 heykal_77 is offline
Regular

heykal_77's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 157
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onetarmizi View Post
Tq sbb sharing this simulator. How about Bat Fink indicator same case dgn STLM?
Ye la. Harap Bro John Jenin leh tolong backtest indi. Bat Fink ni, harap2 la tak repaint.
Reply With Quote
  #23  
Old 18-05-2008, 10:01 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,155
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 66
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Ini pula utk melihat trend moving average dlm nisbah fibonachi utk multi timeframes.

Attached Files
File Type: mq4 KG Fibonacci MA V.1.2(2).mq4 (53.6 KB, 690 views)
Reply With Quote
  #24  
Old 19-05-2008, 10:32 AM
JohnJenin JohnJenin is offline
Regular

JohnJenin's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 811
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

semalam yang test repaint tu indi batfink..stlm tak test lagi..sat kasi test jap
__________________
Rasulullah saw bersabda: "Perjanjian antara kami dengan mereka adalah solat, barang siapa meninggalkannya maka dia KAFIR." sumber
Download MP3 Terbaik Sepanjang Zaman
Reply With Quote
  #25  
Old 19-05-2008, 11:07 AM
JohnJenin JohnJenin is offline
Regular

JohnJenin's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 811
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ok dah test STLM dan indi ni bukan repaint. fungsi dia macam AO cuma movement dia lambat berbanding AO
__________________
Rasulullah saw bersabda: "Perjanjian antara kami dengan mereka adalah solat, barang siapa meninggalkannya maka dia KAFIR." sumber
Download MP3 Terbaik Sepanjang Zaman
Reply With Quote
  #26  
Old 20-05-2008, 08:05 PM
miorazmai miorazmai is offline
Newbie

miorazmai's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 22
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Talking Tengok Chart Saya Pulak

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
Batfink ni menarik,tapi risau pula kalau dia repaint.Masa trading day lain,masa tgk historical lain..kene try ni

Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......

Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......


Last edited by onetarmizi; 22-05-2008 at 12:24 AM..
Reply With Quote
  #27  
Old 20-05-2008, 08:09 PM
mrafif mrafif is offline
Active Plus

mrafif's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Apr 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 2,869
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miorazmai View Post
Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......


Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

mane chart ko? nice spamming.

Last edited by onetarmizi; 22-05-2008 at 12:22 AM..
Reply With Quote
  #28  
Old 20-05-2008, 10:09 PM
g r a n p a g r a n p a is offline
Super Active

g r a n p a's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Location: ..phg..lumut..sandakan..JB..tganu..Iraq..JB :-)
Posts: 5,119
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miorazmai View Post
Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......


Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

takde pong chart nye...
__________________
| 0193505149 | Junaidi Abi Iman |
Sabda Rasulullah saw
"Tidak boleh taat kepada pemimpin dalam hal maksiat kepada Allah kerana kewajipan taat hanya dalam urusan yang baik"

Last edited by onetarmizi; 22-05-2008 at 12:23 AM..
Reply With Quote
  #29  
Old 20-05-2008, 10:27 PM
acumen acumen is offline
Regular

acumen's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 522
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miorazmai View Post
Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......



Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

wat penat aku bukak..takde pon chart
__________________
LITE FOREX
HIGH FLY RESOLUTION

Last edited by onetarmizi; 22-05-2008 at 12:23 AM..
Reply With Quote
  #30  
Old 20-05-2008, 11:37 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,896
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 123
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ntah mana chart dia nie......

SPAMMING nie....
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
koleksi custom indi, multipair indi, pivot indicators, trend indicators

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump