Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2521  
Old 21-12-2018, 11:49 AM
ismailperak ismailperak is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 420
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
member aku buat tudung...pi kelas najib ni...bayar lebih RM10k..last last bungkus...kesian aku tgk...
belajar utube dah memadai
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2522  
Old 24-12-2018, 09:53 AM
ismailperak ismailperak is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 420
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

tonton di youtube sahaja
Reply With Quote
  #2523  
Old 24-12-2018, 09:56 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 48,194
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1361
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ismailperak View Post
belajar utube dah memadai
zaman lani nak buat biz apapun kene kuatkan ilmu promosi

kalau promosi tak mantap susah woo nak buat sale

sale nie magik kadang banyak sangat kadang sikit kadang ilek poooci
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #2524  
Old 24-12-2018, 11:24 AM
mizan6551 mizan6551 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mujur la ambe x pernah terpengaruh ngn si pulan ni
Reply With Quote
  #2525  
Old 24-12-2018, 12:22 PM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,395
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 752
Active Level
My Mood:
Default

X ada benda senang sebenarnya..

Guna FB ads pun susah jugak..

Jadi seller ebay pun susah..

Sebab tu ramai melayu jual air liur jer..

Kalau betul2 FB Ads tu bagi untung dan dia pakar segala bagai, dah tentu dia ada portfolio sebagai contoh dan silap2 x perlu dia buat seminar secara serius sampai full time promote radio akhbar..

Ramai sifu poyo melayu sekarang ni. Semua benda nak diseminarkan..

Najib assadok tu dari dulu x ada benda yang dia buat menjadi pun..semua kelaut..

Last2 claim pakar..puiii..yuran berpuluh ribu..

Irfan khairi yang katanya juwatan internet pertama tu pun dok buat seminar jugak..Tapi ok lagi lah sebb biz pertama yg jadikan dia jutawan tu bukan dari hasil seminar..

Azizan tu satu lagi..x ada contoh kejayaan pun..Kompeni pun semuanya x berjalan..daftar bagi nampak banyak jer..konon2 pengarah berpuluh kompeni..padahal sijil jer ada..

Ramai sungguh sifu..sifu ni..sifu tu..semua jenis poyo..

Mana yang tahu ada satu forum perniagaan internet yang dulunya sama popular dengan CG tapi sekarang lalat pun x nak masuk dalam tu sebab banyak sangat "sifu angkuh" kat dalam tu..

Tak caya tanya daus..
Reply With Quote
  #2526  
Old 24-12-2018, 12:34 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 48,194
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1361
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akiyamasan View Post
X ada benda senang sebenarnya..

Guna FB ads pun susah jugak..

Jadi seller ebay pun susah..

Sebab tu ramai melayu jual air liur jer..

Kalau betul2 FB Ads tu bagi untung dan dia pakar segala bagai, dah tentu dia ada portfolio sebagai contoh dan silap2 x perlu dia buat seminar secara serius sampai full time promote radio akhbar..

Ramai sifu poyo melayu sekarang ni. Semua benda nak diseminarkan..

Najib assadok tu dari dulu x ada benda yang dia buat menjadi pun..semua kelaut..

Last2 claim pakar..puiii..yuran berpuluh ribu..

Irfan khairi yang katanya juwatan internet pertama tu pun dok buat seminar jugak..Tapi ok lagi lah sebb biz pertama yg jadikan dia jutawan tu bukan dari hasil seminar..

Azizan tu satu lagi..x ada contoh kejayaan pun..Kompeni pun semuanya x berjalan..daftar bagi nampak banyak jer..konon2 pengarah berpuluh kompeni..padahal sijil jer ada..

Ramai sungguh sifu..sifu ni..sifu tu..semua jenis poyo..

Mana yang tahu ada satu forum perniagaan internet yang dulunya sama popular dengan CG tapi sekarang lalat pun x nak masuk dalam tu sebab banyak sangat "sifu angkuh" kat dalam tu..

Tak caya tanya daus..
yer memang tak nafi bro cakap tue

Sifu pertama saya Irfan Khairi

saya beli ebook promosi dia

saya praktis bertahun ilmu

alhamdulilah ade hasil

cuma saya gtau kalau pi seminar

lepas tue kita tak praktik

macam sia sia la pi seminar
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump