Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1391  
Old 16-01-2018, 05:53 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,641
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bahas18 View Post
Tahniah bos...

Btw, semua coin crash teruk.
Knp?
Early exit for chinese new year dengan sentimen dari country untuk ban cryptocurrency , dari China dan France.
Reply With Quote
Likes bahas18 liked this post
Paid Advertisement
  #1392  
Old 16-01-2018, 05:55 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 18,698
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1708
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
Early exit for chinese new year dengan sentimen dari country untuk ban cryptocurrency , dari China dan France.
fud sering berlegar2..

huhu
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #1393  
Old 16-01-2018, 06:01 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,641
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
fud sering berlegar2..

huhu
Normal la tu, FOMO , pernah terkena -70%-80% dari total portfolio, ambil masa 3-4 bulan untuk recover, tapi waktu recover jadi 10x, ok je, waktu untuk hodl dan waktu paling sesuai untuk topup crypto
Reply With Quote
  #1394  
Old 16-01-2018, 07:30 PM
buja buja is offline
Active Member

buja's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,097
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 21
Active Level
Default

h.o.d.l h.o.d.l
Reply With Quote
  #1395  
Old 16-01-2018, 08:13 PM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 69
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 33
Active Level
Default sila screen shot google auth

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
Sebab tulah konsep dia One Time Password, kalau nak backup gak boleh guna Authy.
untuk keselamatan kalau guna google auth . screen shot dan email pada diri sendiri . letak title dan tarikh dan app atau website apa yg link kan

aku tiap kali activate ga mesti buat mcm tu . dah tahu masalah dgn google . lupa password email punya payah nak recover ..lagi lagi masuk no hp yg 5 tahun lepas untuk proses recovery .no hp pon dah tukar. mana nak cari kui kui
Reply With Quote
  #1396  
Old 16-01-2018, 11:24 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,683
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 257
Active Level
My Mood:
Default

eth turun 300usd aku kansel beli gc pastu depo kat eth..haha....

harga firaun sangat skrg...sakit hati aku..4 jan beli 1500 ..skrg open harga 1690...
Reply With Quote
  #1397  
Old 17-01-2018, 12:24 PM
gebang gebang is offline
Regular

 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2005
Posts: 737
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bahas18 View Post
Sila cek emel masing2..
Sy rank [5001 - 12500]


untung la sapa rank [1-5000]..
Saya punya email xde rank lak.. submit waktu dalam 3 minit pertama.. lagi sedih cam ni..
Reply With Quote
  #1398  
Old 17-01-2018, 01:12 PM
bahas18 bahas18 is offline
Active Plus

bahas18's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Location: sandakan
Posts: 2,811
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 115
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gebang View Post
Saya punya email xde rank lak.. submit waktu dalam 3 minit pertama.. lagi sedih cam ni..
try tgk spam emel...
confirmation emel dapat kan?
__________________
Sabda Rasulullah shalallahu-‘alaihi-wasallam: “Barangsiapa yang berbohong dengan menggunakan namaku maka dia telah menempah tempat duduknya dalam neraka” [Diriwayatkan oleh al-Bukhari – no: 1291 dan Muslim – no: 4]
Reply With Quote
  #1399  
Old 17-01-2018, 01:37 PM
gebang gebang is offline
Regular

 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2005
Posts: 737
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bahas18 View Post
try tgk spam emel...
confirmation emel dapat kan?
Ha'ah masuk kat spam rupanya.. dalam list 1-5000.. alhamdulillah..
Reply With Quote
  #1400  
Old 18-01-2018, 12:42 AM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,641
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gebang View Post
Ha'ah masuk kat spam rupanya.. dalam list 1-5000.. alhamdulillah..
Boleh geng, sep sikit

P/S: Ulangan nasihat, waktu ni waktu paling bagus untuk shopping cryptocurrency
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump