Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles

Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles For console enthusiasts for share their infos, tips, tricks and all useful discussions.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-01-2019, 09:38 AM
kni kni is offline
Legendary Member

kni's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2007
Location: Credit Suisse Hq
Posts: 10,339
Thanks (Received): 88
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
ps antara produk sony yg masih hangat mcm pisang goreng...

kamera digital....hp ...koi semput dah...
Cek masih layan ps3....

2tahun lepas ada gak plan nk tukar ps4, tapi gamers sedunia berjaya buat inject game tanpa jailbreak, terus tak jadi tukar.... Haha.... Layan ps3 sampai skarang....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-01-2019, 09:43 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 11,303
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 155
Active Level
Default

Ps2 masih kekal no satu
Reply With Quote
Likes Penbiru liked this post
  #13  
Old 12-01-2019, 09:44 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 11,303
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 155
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kni View Post
Cek masih layan ps3....

2tahun lepas ada gak plan nk tukar ps4, tapi gamers sedunia berjaya buat inject game tanpa jailbreak, terus tak jadi tukar.... Haha.... Layan ps3 sampai skarang....
Sama la gan aku still layan ps3...ps3 sbnr nya byk game2 best lg
Reply With Quote
  #14  
Old 12-01-2019, 09:45 AM
dme30 dme30 is offline
Super Active

dme30's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2008
Location: DmE™® ~ Beseri ~ Kota Bharu ~
Posts: 6,383
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 70
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kni View Post
Cek masih layan ps3....

2tahun lepas ada gak plan nk tukar ps4, tapi gamers sedunia berjaya buat inject game tanpa jailbreak, terus tak jadi tukar.... Haha.... Layan ps3 sampai skarang....
maksudnya cmna tu..
aku ada ps3 jb tp skrg sistem problem dan kene buat balik
boleh layan game yg dimasukkan dlm cd je..
dh dkt 4tahun tersadai..hahaha
nk tolak haritu cina nk ambik 400 je..
Reply With Quote
  #15  
Old 12-01-2019, 10:06 AM
sifar82 sifar82 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 696
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Haaah..mana nak dpt controller PS2 baik punya skang?aritu beli kjap je kong
Reply With Quote
  #16  
Old 12-01-2019, 10:17 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 11,303
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 155
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sifar82 View Post
Haaah..mana nak dpt controller PS2 baik punya skang?aritu beli kjap je kong
Try usha shopee dualshock 2 ada jual ke x
Reply With Quote
Likes sifar82 liked this post
  #17  
Old 12-01-2019, 12:19 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 16,103
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 663
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kni View Post
Cek masih layan ps3....

2tahun lepas ada gak plan nk tukar ps4, tapi gamers sedunia berjaya buat inject game tanpa jailbreak, terus tak jadi tukar.... Haha.... Layan ps3 sampai skarang....
aku tetap layan ps2 je..sebab tak mampu nak beli dah yg lain..
Reply With Quote
  #18  
Old 12-01-2019, 01:31 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 41,297
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 1335
Active Level
My Mood:
Default

Hang pun main gak?

Game apa best?

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
aku tetap layan ps2 je..sebab tak mampu nak beli dah yg lain..
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #19  
Old 13-01-2019, 05:24 AM
safuans safuans is offline
Active Member

safuans's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,323
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 201
Active Level
Default


Burnout 3 Takedown setakat ni game racing ps2 no1 yang paling best pernah aku main.

Burnout yang terbaru kat ps3 dll pun takde feel macam ni.

main 2 orang split screen satu TV, pergh. gila best. siapa yang kalah tu panas bontot tak boleh duk diam
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 13-01-2019, 07:27 AM
akusS akusS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,432
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kni View Post
Cek masih layan ps3....

2tahun lepas ada gak plan nk tukar ps4, tapi gamers sedunia berjaya buat inject game tanpa jailbreak, terus tak jadi tukar.... Haha.... Layan ps3 sampai skarang....
Apa mksud inject game ni ye?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump