Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Get-Paid-To Programmes > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-06-2015, 10:12 AM
thedoctor thedoctor is offline
Active Member

thedoctor's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2006
Location: ..wangan highway..
Posts: 1,217
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default other scammer(sms-email-tt bank)

salam..

dipendekkan cite scammer ni dpt untung dari barang kite jual..

so iklan dr mudah tp buyer dr oversea...atau web online dr malaysia..

1st step--sms bgtau die text last sms n bg email utk beli barang

2st step -- yakinkan nk beli brg...besar kemungkinan nk deal melalui wechat...tak nk deal guna watsapp..

3st -- lepas da bg no acc kite(seller)..akan dpt sms dr 5 nombor (63001/2) ni antara yg popular..konon sms auto dr bank duit oversea die byr tu da masuk dlm acc kite d malaysia...

4st -- mintak kite pos brg dulu sbb bank oversea tu nk tgk slip courrier tu..so kat sini siape yg pos brg dulu mmg ke parit la...


aku da tak simpan slip pos jual brg kat buyer oversea...kalau tak nk layan troll gk die...

no penting utk alert 63001/2..n ade yg lain..so dpt no pelik 5 angka,bley google dulu cek...

no tel yg aku dpt..012 930 1069..012 330 7985...

[email protected] [email protected]

tips

1/dpt sms nk deal thru email..buyer dr oversea

2/tak kisah kos courrier mahal--ni kite test la..

3/bg no betul yg dh tak aktif..--kalau betl duit nak masuk bley set ngan bank...
__________________
asics special items
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-06-2015, 10:12 PM
adiproper adiproper is offline
Regular

adiproper's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ramai yg dah terkena,mahu kita pos barang dulu baru bayar.
Tak kisah siapa dia, hati2 ye.
__________________
Nak Buat Side Income? Paling Senang.

Daftar FREE www.bit.ly/Adismart_Info atau www.adismartagen.blogspot.com

whatsapp/telegram 013-9448255 /011-56777669
Reply With Quote
  #3  
Old 10-06-2015, 12:10 PM
gmsatria gmsatria is offline
Super Active

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 8,754
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun ade org oversea anta wasap dan sms nk beli motor aku.. hahahahahaha
Reply With Quote
  #4  
Old 10-06-2015, 09:57 PM
csy84 csy84 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

orang jahat semakin makin banyak , mesti jaga2 ...
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2015, 09:42 PM
thedoctor thedoctor is offline
Active Member

thedoctor's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2006
Location: ..wangan highway..
Posts: 1,217
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gmsatria View Post
aku pun ade org oversea anta wasap dan sms nk beli motor aku.. hahahahahaha
itulah..bile pk balik..eh dahsyat gak mudah ni..kire byk buyer oversea gak..rupenyer hampeh..
__________________
asics special items
Reply With Quote
  #6  
Old 15-06-2015, 04:29 PM
csy84 csy84 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

thanks for your information ,
hopefully all pll take noted
Reply With Quote
  #7  
Old 19-07-2018, 10:17 PM
kOmAnDeR kOmAnDeR is offline
Active Plus

kOmAnDeR's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: KT
Posts: 2,653
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

mcm kes aku ni..antar gadget by pos laa utk baiki..lps tu mntak bankin rmxxx utk kos baiki...dh siap dia pos laa balik.. bila aku terima on x smpai 5 mnts je dh padam blik haha.. dia sruh antar smula kna tmbah rmxxx pulak... lme la jgk mkn masa tu..mggu ke bln dh ingt2 lupe aku nih... tggu antar x antar... hahaha brmula dr april,2016 smpai skrg..msih nego lg dgn mamat ni...thread dia repair2 ni kt dlm CG ni laa tp lps prob dgn aku agknya dh x aktif hehe tp jmpa plak kdai repair dia kt fb..
dh 2thn tp aku msih serbaslah lgi..nk bkk thread khusus ke x utk dia... or viral kt fb...
Reply With Quote
  #8  
Old 20-07-2018, 12:27 AM
siamanggagapp siamanggagapp is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 2,893
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 47
Active Level
Default

Tk phm aku cerita hg nih..
Reply With Quote
  #9  
Old 20-07-2018, 06:49 AM
kOmAnDeR kOmAnDeR is offline
Active Plus

kOmAnDeR's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: KT
Posts: 2,653
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by siamanggagapp View Post
Tk phm aku cerita hg nih..
hahaha aku pn pning bile bace blik post aku pendek critelaa

aku antar bekki tab aku 2thun dlu kt sorg mamak yg bkk kdai repair gadget dlm CG ni..duit kos bekki dh bgi ratus2 haha smpai skrg blom antar blik lgi kat aku...kire kna scam ke aku ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump