Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-03-2009, 03:27 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,998
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default <span style="">Aliah Lee & Tengku nak kawin dahh...???</span>





Sebenarnya sudah lama Murai Batu hendak tulis pasal janda cantik, Nor Aliah Lee, 37, dan kekasihnya, Tengku Yusof Tengku Zainal Karib atau nama timangannya TY, 43, tapi baru sekarang masa yang paling sesuai sebab masing-masing tengah 'panazz'.

Kebetulan Murai Batu tengah tercari-cari di mana Murai Batu simpan gambar mereka berdua yang Murai Batu ambil dalam satu majlis anugerah besar di Kuala Lumpur, tidak lama dulu. Maklumlah Murai Batu ni ada banyak sangat koleksi folder gambar. Ada folder yang boleh on dan ada pulak yang kena off record.

Sebenarnya Murai Batu tergelak apabila terbaca satu artikel dalam sebuah akhbar yang melaporkan Nor Aliah sudah tidak tahan hidup menjanda! Sebab ia nampak macam Nor Aliah dah tak tahan lagi (sangap) hendak bersuami walhal pada pengetahuan Murai Batu hubungan dia dengan TY itu sangat cool dan relaks.


Selain itu, Murai Batu juga tahu sejak akhir-akhir ini Nor Aliah dan TY, duda anak 2 itu banyak dikomen dan dihentam dalam blog-blog hiburan di Internet gara-gara gambar mereka dimuat naik termasuk dari Facebook Nor Aliah sendiri. Khabarnya Norliah sedih kerana sesetengah pihak memutarbelitkan fakta hubungan mesra dan percintaan mereka itu.

Bukan itu saja, gambar mereka bersama rakan artis termasuk Fizow ketika pergi menonton showcase Marcell di KL pun telah jadi bahan gosip hangat. Biasalah Nor Aliah, awak tu kan artis, tentulah semuanya akan jadi perhatian bukan? Dalam dunia Internet yang bergerak begitu pantas ini, macam-macam boleh berlaku. Sabar ajelah. Malah gambar eksklusif dari murai.com.my ini pun asyik kena cilok oleh bloggers lain!

Yang penting, Murai Batu dapat tahu dari sumber terdekat dengan Nor Aliah bahawa dia dan TY akan berkahwin pada hujung tahun nanti! Haa, eksklusif tu... jadi siapa cakap hubungan mereka itu sekadar main-main? Mereka telah berkawan lebih setahun lalu dan tidak mustahil akan berakhir dengan perkahwinan. Kita doakan saja yang baik-baik.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-03-2009, 03:30 PM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 11,390
Thanks (Received): 204
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

nak kawen dah...
syg la minah ni..
dari bertudung udah bukak tudung..
__________________
AKHIRNYA

Quote:
CPS-GOLD
Semua share kita sama ada 2 lot atau 100 lot atau lebih akan di apungkan ke IPO sehingga Dec 2013 yang mana akan di terajui oleh PCEF... Tiada kena mengena untuk tambahan 10lot CPS-PLATINUM... ia akan kekal seadanya tak BURN tak HANGUS tak HILANG
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2009, 03:33 PM
GoldFinger GoldFinger is offline
Active Member

GoldFinger's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,814
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by butterland View Post
nak kawen dah...
syg la minah ni..
dari bertudung udah bukak tudung..
takpe , tengku yusof boleh beli pahala untuk dia. Bagus lah untuk negara kita. Nor Aliah Lee "Kayap" Abdullah !
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2009, 03:33 PM
bong bong is offline
Active Member

bong's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,453
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Talking

mcm cerita hj bakhil, lepas mati bini dah lupa nak ikat sarban ...
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2009, 03:37 PM
nizamac79 nizamac79 is offline
InstaForex Official
Introducing Broker

nizamac79's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,608
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 0
Active Level
Default

lawa minah ni
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2009, 03:38 PM
bellaluna bellaluna is offline
Legendary Member

bellaluna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Bora - Bora Island.
Posts: 11,891
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

fuhh~

terboek.

semoge berkekalan lar ke akhir hayat.
__________________

BAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP
INTRODUCE 2 ORANG SEUMUR HIDUP
DAPAT RM30,000 SEBULAN

HEBAT BUKAN? SMS/CALL 017-3772338 (azlan) SEKARANG!
Reply With Quote
  #7  
Old 11-03-2009, 03:39 PM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 11,390
Thanks (Received): 204
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GoldFinger View Post
takpe , tengku yusof boleh beli pahala untuk dia. Bagus lah untuk negara kita. Nor Aliah Lee "Kayap" Abdullah !

bleh beli pahala ke?
tp syg betul la..
__________________
AKHIRNYA

Quote:
CPS-GOLD
Semua share kita sama ada 2 lot atau 100 lot atau lebih akan di apungkan ke IPO sehingga Dec 2013 yang mana akan di terajui oleh PCEF... Tiada kena mengena untuk tambahan 10lot CPS-PLATINUM... ia akan kekal seadanya tak BURN tak HANGUS tak HILANG
Reply With Quote
  #8  
Old 11-03-2009, 04:00 PM
misscordelia misscordelia is offline
CG Top Poster Club

misscordelia's Avatar
 
Trader Rating: (255)
Join Date: May 2008
Location: Ladang Anggur
Posts: 30,418
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nampak mcm anak dara je lagik..
Reply With Quote
  #9  
Old 11-03-2009, 04:07 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,998
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

dah kedut tu ckit..tp pandai jaga body
Reply With Quote
  #10  
Old 11-03-2009, 04:11 PM
tudung87 tudung87 is offline
Legendary Member

tudung87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Location: penang
Posts: 12,876
Thanks (Received): 69
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

hurm...
kawinla..
lagi better kk..
__________________
ALLAH knows best
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump