Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 27-01-2009, 11:49 AM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,625
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Jutawan View Post
Dia nie pernah buat persembahan kat diner ofis aku, jenis cepat excited kalau audience dier naik syeikh... hampir2 nak buka baju ari tu tapi dier naik atas kerusi jer... but the preformance... marvellous.

aku pon rasa mcm tuh gak...
biler dier tgk fans mula "layan" persembahan dier..
tuh yg wat dier nak tunjuk semua kebolehan yg dier ada...
tp selalunya memakan diri dier balik...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 27-01-2009, 11:53 AM
bahtiar bahtiar is offline
Active Member

bahtiar's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,872
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku tak suka Faizal Tahir..walaupon suara dia bagus..tapi gaya dan perilaku dia buat org menyampah...mcm baguih aje...over excited
Reply With Quote
  #73  
Old 27-01-2009, 11:58 AM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,625
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Red face

Quote:
Originally Posted by bahtiar View Post
aku tak suka Faizal Tahir..walaupon suara dia bagus..tapi gaya dan perilaku dia buat org menyampah...mcm baguih aje...over excited
tapi still x dapat nafikan vokal dier mmg mantap kan...
masalah dier ni cuma perlu ubah perangai jer...
Reply With Quote
  #74  
Old 04-02-2009, 02:31 PM
lampor_2003 lampor_2003 is offline
Legendary Member

lampor_2003's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2009
Posts: 10,870
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 39
Active Level
My Mood:
Default

pejal tahir ek?mmmm...bosan r..sore jamal lg best..m.basir ke..bg aku dia ngn mawi lebey kurang jew..yg lahir dari program realiti nih cam kureng r..tgk cam artis2 sebelum nih..mantop..bgus gak dia xdpt ajl bru2 nih..klu xmakin berlagak..aku slalu r jmpe mamat nih dlu time aku kejer kt Sentul..dlu skolah agama join group nasyid Miwarna.nampak cam ok..tahla..klu da fans dia sme yg dia wat jadi btol..ek?paperpun support our local artist!!
Reply With Quote
  #75  
Old 04-02-2009, 05:45 PM
dekdot dekdot is offline
Regular

dekdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

suke die suke die.....
Reply With Quote
  #76  
Old 04-02-2009, 09:16 PM
zaidiomar zaidiomar is offline
Regular

zaidiomar's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 666
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Dia ni dah berumur bila jadi penyanyi. Dah ada anak dan isteri tetapi kelakuan tak senonoh. Itulah bila orang tua dah naik sheik untuk jadi gelamor.
Reply With Quote
  #77  
Old 05-02-2009, 01:54 PM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,625
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by lampor_2003 View Post
pejal tahir ek?mmmm...bosan r..sore jamal lg best..m.basir ke..bg aku dia ngn mawi lebey kurang jew..yg lahir dari program realiti nih cam kureng r..tgk cam artis2 sebelum nih..mantop..bgus gak dia xdpt ajl bru2 nih..klu xmakin berlagak..aku slalu r jmpe mamat nih dlu time aku kejer kt Sentul..dlu skolah agama join group nasyid Miwarna.nampak cam ok..tahla..klu da fans dia sme yg dia wat jadi btol..ek?paperpun support our local artist!!

hahaha...
jauh skali nak disamakan dgn mawi...
dier ni lebih kreatif n mempunyai vokal yg baik..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump