Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 25-01-2015, 11:00 PM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,637
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 139
Active Level
Default

Ini 1 side comment ke ape?? ade konfilik dalaman sebenarnya..

1. Bila Tv3 panggil utk semi..Mojo dan Aweera bincang..then ok la..Aweera perform..

2. Bila dah dpt msuk final, Edry nak kenalkn penyanyi baru mojo, so dia nk gandingkn Aweera dgn penyanyi baru mojo tu..dan kalau menang dia akn share hadiah tu dgn Aweera.. Aweera x setuju..

3. Aweera ckp ini mgkin persembahan dia yg last dgn mojo, so bg je la dia perform final..lagipun dia dah berusaha susah payah perform dari masa dlm mojo lagi smpai dpt msuk final, tp kalau menang nk kena share hadiah dgn penyanyi baru mojo, x adil la dia rasa..

4. Edry ckp kt Aweera nk kenalkn penyanyi baru dia mlm final AJL..tp xde pun penyanyi baru dia tu..alih2 Caliph Busker yg keluar..

So Aweera rasa mcm Edry buat wayang supaya Aweera x perform masa final.. Alasan dia nak kenalkn penyanyi baru mojo..tp xde pun malam tu.. alih2 Caliph Busker yg perform.. Knp?? Mana Penyanyi baru mojo yg dia ckp nak kenalkn tu? Kalau Caliph Busker perform pun bole je kenalkn penyanyi baru mojo kn? tp xde..

P/s : Ini bkn aku pnye opinion.. ini mengikut video temubual aweera ye..

Minta TT up post ni ke 1st page ye. TQ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 25-01-2015, 11:07 PM
CyberMachine CyberMachine is online now
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 20,624
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Supreme View Post
Ini 1 side comment ke ape?? ade konfilik dalaman sebenarnya..

1. Bila Tv3 panggil utk semi..Mojo dan Aweera bincang..then ok la..Aweera perform..

2. Bila dah dpt msuk final, Edry nak kenalkn penyanyi baru mojo, so dia nk gandingkn Aweera dgn penyanyi baru mojo tu..dan kalau menang dia akn share hadiah tu dgn Aweera.. Aweera x setuju..

3. Aweera ckp ini mgkin persembahan dia yg last dgn mojo, so bg je la dia perform final..lagipun dia dah berusaha susah payah perform dari masa dlm mojo lagi smpai dpt msuk final, tp kalau menang nk kena share hadiah dgn penyanyi baru mojo, x adil la dia rasa..

4. Edry ckp kt Aweera nk kenalkn penyanyi baru dia mlm final AJL..tp xde pun penyanyi baru dia tu..alih2 Caliph Busker yg keluar..

So Aweera rasa mcm Edry buat wayang supaya Aweera x perform masa final.. Alasan dia nak kenalkn penyanyi baru mojo..tp xde pun malam tu.. alih2 Caliph Busker yg perform.. Knp?? Mana Penyanyi baru mojo yg dia ckp nak kenalkn tu? Kalau Caliph Busker perform pun bole je kenalkn penyanyi baru mojo kn? tp xde..

P/s : Ini bkn aku pnye opinion.. ini mengikut video temubual aweera ye..

Minta TT up post ni ke 1st page ye. TQ
Kalau mwngikut melodi..

Penyanyi indon tu x nyanyi sebab x dpt permit
Reply With Quote
  #23  
Old 25-01-2015, 11:19 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 43,198
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 62
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

Yg penting suara aweera power..
Reply With Quote
  #24  
Old 26-01-2015, 01:21 AM
302 302 is offline
Legendary Member

302's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2009
Location: silent hill
Posts: 10,834
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 43
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bukan ke aweera nie ade id kat cg, dulu ade yg ngaku kan
Reply With Quote
  #25  
Old 26-01-2015, 01:44 AM
nasigorengkicap nasigorengkicap is offline
Active Plus

nasigorengkicap's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,780
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 302 View Post
bukan ke aweera nie ade id kat cg, dulu ade yg ngaku kan
bile ko mention tu.. mcm teringat ade name aweera
__________________
~I was born genius but education screwed me~
Reply With Quote
  #26  
Old 26-01-2015, 09:10 AM
yoepitm yoepitm is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,175
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by LEMANtheMAN View Post
Kalo ikot kronologi..ade betul la ckp aweera tu..tapi dia nak lawan big player dalam industri susah la..kalo mamat indon tu nyanyi memang pancit lah..

Edry ni pandai strategi..dia guna caliph busker..so kalo tak menang hari tu..xde besar sgt impak negatifnye..sbb atleast dia dah menang dari segi moral sbb bg geng busker tu nyanyi..

Tu pendapat aku lah..heheh
aku pun nmpk mcm tu..
sekarang semua org bantai si aweera..
tp pd aku aweera patut diam je..
layankan je permainan dunia,,tp nak buat lagu mana..
huhu

bila tgk hotfm buat show kat cm ari tu..dah nmpk permainan nya.
buat lah persembahan guna caliph busker je..
edry takyah datang...
tp?..hehe


pendapat aku la..taklayan pun
Reply With Quote
  #27  
Old 26-01-2015, 09:15 AM
simplest_box simplest_box is offline
Active Plus

simplest_box's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 4,698
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 55
Active Level
Default

Apsal kita plak yg pening pikir masalah org lain.
Diorang suma dh besar, pandai2 la bawak diri
Reply With Quote
  #28  
Old 26-01-2015, 09:24 AM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,508
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 452
Active Level
My Mood:
Default

Ibarat mentimun lawan durian..

Aweera ni komen macam mana sekalipun, si Edry tu tak akan terjejas sikit pun..tapaknya dah cukup kukuh dalam industri..

Sebaliknya kalau karier pun masih suam-suam kuku, baik ikutkan ajer rentak yang ada, x guna nak bersikap sombong..jauh lagi perjalanan karier si Aweera ni..

Lagipun lagu tu lagu Edry..bukan lagu dia..nak saman pun x boleh macam ni..
Reply With Quote
  #29  
Old 26-01-2015, 11:49 AM
takumie takumie is offline
Super Active

takumie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2010
Posts: 7,630
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

edry ni cerdik..idea byk tp kdg2 akan menyusah kan org..die tahu..klu x mng ajl, krg2 blh blh mng ktgri lain..so die gune kan calip busker utk kelainan so die berjaya..yg menjadi mangse aweera..hehe
__________________
Reply With Quote
  #30  
Old 26-01-2015, 12:00 PM
cari_makan cari_makan is offline
Active Plus

cari_makan's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Sep 2006
Location: Kepala Batas
Posts: 3,953
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 26
Active Level
Default

Masa aku mula2 dgr lagu ni tak ada laa rasa mcm menyentuh hati aku untuk suka dgr lagu ni pun. .. dan aku rasa jika si aweera yg nyanyi mlm ajl pun.. lagu ni tak akan menang persembahan terbaik pun...kira bahasa senang tak akan menang apa2 laa.
__________________
Malas buat dah.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump