Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #19331  
Old Today, 07:34 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 146,602
Active Level
My Mood:
Default

ulsan hyundai tu pg rupanye. last game kena bantai 5-0
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #19332  
Old Today, 08:03 AM
alas.meja alas.meja is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 380
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 67
Active Level
Default

pd kawan, ok lah performance jdt utk acl ni..
kena akui penyerang x bape tajam.. mesin da x tajam mcm kat buriram dl, tp utk saingan liga malaysia, di kira masih relevan (walaupn kadang2 sakit hati tgk.. hahaha)

kat acl ni, walaupn JDT byk kalah, tp xde lah kena rogol teruk..
bolos pn 8, same mcm team lain..
kalah tu mmg da di jangka, tp at least jdt dapat bg saingan sikit.. xde lah kena ayam-ayam je..
Reply With Quote
Likes I like Mee Bandung, Hayy liked this post
  #19333  
Old Today, 09:13 AM
Uzyr R Uzyr R is offline
Super Active

Uzyr R's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: PSG
Posts: 7,749
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alas.meja View Post
pd kawan, ok lah performance jdt utk acl ni..
kena akui penyerang x bape tajam.. mesin da x tajam mcm kat buriram dl, tp utk saingan liga malaysia, di kira masih relevan (walaupn kadang2 sakit hati tgk.. hahaha)

kat acl ni, walaupn JDT byk kalah, tp xde lah kena rogol teruk..
bolos pn 8, same mcm team lain..
kalah tu mmg da di jangka, tp at least jdt dapat bg saingan sikit.. xde lah kena ayam-ayam je..
ye betul tu..
boleh kira satu pencapaian yg agak baik bagi pasukan yg 1st time masuk ACL.. boleh menang walau hanya sekali & seri sekali dan paling penting tak jadi team belasahan sepertimana yg dijangkakan oleh sesetengah pihak..
__________________
Kebahagiaan terletak pada kemenangan memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak yang berlebih-lebihan. ( Imam Al-Ghazali ).
Reply With Quote
  #19334  
Old Today, 09:50 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,771
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 38
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alas.meja View Post
pd kawan, ok lah performance jdt utk acl ni..
kena akui penyerang x bape tajam.. mesin da x tajam mcm kat buriram dl, tp utk saingan liga malaysia, di kira masih relevan (walaupn kadang2 sakit hati tgk.. hahaha)

kat acl ni, walaupn JDT byk kalah, tp xde lah kena rogol teruk..
bolos pn 8, same mcm team lain..
kalah tu mmg da di jangka, tp at least jdt dapat bg saingan sikit.. xde lah kena ayam-ayam je..
rindu diaz tak? kepak ayam.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #19335  
Old Today, 09:55 AM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,011
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alas.meja View Post
pd kawan, ok lah performance jdt utk acl ni..
kena akui penyerang x bape tajam.. mesin da x tajam mcm kat buriram dl, tp utk saingan liga malaysia, di kira masih relevan (walaupn kadang2 sakit hati tgk.. hahaha)

kat acl ni, walaupn JDT byk kalah, tp xde lah kena rogol teruk..
bolos pn 8, same mcm team lain..
kalah tu mmg da di jangka, tp at least jdt dapat bg saingan sikit.. xde lah kena ayam-ayam je..
btl tu..
kena relevan jugak kadang2 tu.
1st time ni mmg untuk amik pengalaman je.
bukan nk masuk semi or final terus.
acl ni jmpe pon team2 kaya n player plak standard yg tinggi.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump