Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #421  
Old 17-05-2019, 07:16 AM
akundaktau akundaktau is online now
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,649
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 171
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
game tembak menembak makhluk asing yang body dia macam ulat bulu tu,,, entah apa nama dia, main masa tahun 90-an dkt rumah pak saudara

graphic dia ala counter strike, tapi ni versi lama, gambar huduh lagi la
Halflife......
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #422  
Old 17-05-2019, 07:46 AM
t3rdtier t3rdtier is offline
Active Plus

t3rdtier's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,031
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 116
Active Level
My Mood:
Default

Game itik..
Reply With Quote
  #423  
Old 17-05-2019, 04:28 PM
superdogol superdogol is online now
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Posts: 669
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by harley View Post
sape boleh teka game aku nak nih. mmg bijakler.

ni aku main masa umur 12tahun..

masih terngiang ngiang kat kepala. tapi tak tau tajuk apa game tuh.

kiranya game classic la. game ni berada dalam satu cd tapi banyak game dlm sekeping cd tuhh.

gambaran game tuh cm nih.. main panjat tangga ke tangga utk keluar, pastu watak tuh mcm org purba...

itu jelah boleh cerita. 15 tahun aku mencari
Prehistorik ka abe?
__________________

premium.to | onedrive cloud storage
Reply With Quote
  #424  
Old 17-05-2019, 05:06 PM
avatar82 avatar82 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 40
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nak maen worm armageddon.....nak download kat mana ya.
Reply With Quote
  #425  
Old 20-05-2019, 05:46 PM
jaws_am jaws_am is online now
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 9,171
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1250
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by harley View Post
sape boleh teka game aku nak nih. mmg bijakler.

ni aku main masa umur 12tahun..

masih terngiang ngiang kat kepala. tapi tak tau tajuk apa game tuh.

kiranya game classic la. game ni berada dalam satu cd tapi banyak game dlm sekeping cd tuhh.

gambaran game tuh cm nih.. main panjat tangga ke tangga utk keluar, pastu watak tuh mcm org purba...

itu jelah boleh cerita. 15 tahun aku mencari
Game nih ke ?

aku pun ingat2 lupa..


RIP 15 tahun mencari
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump