Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #671  
Old 12-07-2018, 10:14 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,687
Active Level
My Mood:
Default

kawasan aku tak ramai pakai digi
__________________
PRICE HIGH...!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #672  
Old 22-10-2018, 11:48 AM
mbf584 mbf584 is offline
Regular

mbf584's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 890
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dah masuk 4 bln guna skrg line slu x stable. ade masa speed memcanak ade masa ke laut. nk tgok tv pun tersekat2. 1 2 3 bln pertama mmg stable. rasa mcm nk terminate pakai streamyx balik. walaupun 4 mbps tgok tv jarang tersekat. ape cadangan geng semua? ataupun kena pakai router yg bole lock band.
Reply With Quote
  #673  
Old 22-10-2018, 11:53 AM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,329
Active Level
Default

kawan dah terminate...sbb kawasan kawan dah ramai sgt pakai digi sampai nak browse internet pun lambat...blom lagi nak streaming...kesimpulannya terminate je la sbb bayau mahal
Reply With Quote
  #674  
Old 22-10-2018, 12:25 PM
mbf584 mbf584 is offline
Regular

mbf584's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 890
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by afshaman View Post
kawan dah terminate...sbb kawasan kawan dah ramai sgt pakai digi sampai nak browse internet pun lambat...blom lagi nak streaming...kesimpulannya terminate je la sbb bayau mahal
bos terminate biar sendiri atau gi centre? rasanya sy mgkn terminate. tggu streamyx masuk dlu.
Reply With Quote
  #675  
Old 22-10-2018, 12:51 PM
Zahar Julietbravo Zahar Julietbravo is online now
Active Plus

Zahar Julietbravo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2012
Location: Johor-Perlis
Posts: 2,751
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 175
Active Level
My Mood:
Default

Dah terminate laman dah. Pilih yang menguntungkan yang nak pakai kita, yang terima slow laju kita dan yang nak bayar2 bulan pun kita. teleco ni takpayh cerita setia. Mana yang ngam dengan penggunaan dan tempat kita ON
Reply With Quote
Likes mbf584, notepad liked this post
  #676  
Old 30-10-2018, 08:17 AM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,329
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mbf584 View Post
bos terminate biar sendiri atau gi centre? rasanya sy mgkn terminate. tggu streamyx masuk dlu.
g center bro...dia pun tak banyak tanya dah...rasanya hari2 duk makan hamun sbb skang ni slow gila...
Reply With Quote
  #677  
Old 30-10-2018, 08:34 AM
jaih jaih is online now
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 9,083
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 104
Active Level
My Mood:
Default

ni lerr sebab aku still hold nak port g digi nih...
slow laa plop..
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
  #678  
Old 30-10-2018, 09:02 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,739
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 228
Blog Entries: 3
Active Level
Default

sudah semput potong sajalah apa tunggu lagi bayar mahal tiap bulan
kalau center jauh atau tak sempat boleh potong online pakai trik mnp telco lain yg penting pastikan tiada bil tertunggak
kadang pelan ada kouta laju cuma pelan unlimited yg slow
Reply With Quote
  #679  
Old 30-10-2018, 09:19 PM
orangeinsider orangeinsider is offline
Active Member

orangeinsider's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,312
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Alah baru plan nak port in ke digi infinite 100.. tgk komen geng2 cg pasal plan infinite ni cam haru je
Reply With Quote
  #680  
Old 02-12-2018, 01:01 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,137
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 45
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Zahar Julietbravo View Post
Aku dah port out dah dari infinite 150 ni, yang bengang sangat line 4G LTE kerap sangat buffering. Masa awal pelancaran memang ok sangat dan aku dah gunakan selama 12 bulan.

Tapi bila orang dah mula jadikan macam broadband di rumah line "congested" berbaloi ke bayar rm150 tapi asyik sangkut2?

Akhirnya aku lompat ke Ookyo by maxis, so far alhamdulilah jimat pun jimat.

Teringat masa hari akhir aku nak port out dari digi, depa siap merayu jangan keluar dan berjanji nak selesaikan masalah ni. Siap bagi free 3 bulan lagi tapi apa kan daya aku dah muak dengan janji2 depa ni sbb dah 4 kali report macam tu je.

Akhirnya aku nekad keluar tanpa menoleh kebelakang. Anyway thanks digi, selamat maju jaya.
ookyo apa yg best
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump