Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4111  
Old 01-09-2018, 11:01 AM
theblur theblur is offline
Super Active

theblur's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,011
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 152
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cyborg View Post
pospaid kena SST, prepaid juga kena SST.
ye, igt bila da mansuh GST, dia pukul rata la tak nak kenakan cukai balik kat postpaid.

sekali dia masukkan balik da...
__________________
BN 2.0 kot?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4112  
Old 01-09-2018, 11:06 AM
theblur theblur is offline
Super Active

theblur's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,011
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 152
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
Aku pun dok pk2 nak port-out ke umobile, tapi baca byk juga review negatif dari segi coverage dan line kurang stabil
kalau dpt yg murah dan tempat stabil, port out je..

kalau tak, menten je webe.
__________________
BN 2.0 kot?
Reply With Quote
  #4113  
Old 01-09-2018, 11:12 AM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 14,011
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 370
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Cuba bertahan lagi dgn webe, aku ada 4 line skrg ni
lagipun tiap2 mlm dok layan iflix, smart tv aku pun kekadang aku share hotspot total 40 gig
blh lagi la layan
Reply With Quote
  #4114  
Old 15-10-2018, 01:44 PM
theblur theblur is offline
Super Active

theblur's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,011
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 152
Active Level
My Mood:
Default

skrg webe throttle upload speed ke? dulu ok je dapat speed upload 2-4Mbps .

nak backup files photos dan videos ke google drive pun gila bertahun baru siap.

dah troubleshoot, upload mcm2 tempat. semua speed 0.4-0.8Mbps / 512Kbps .
__________________
BN 2.0 kot?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump