Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4111  
Old 01-09-2018, 11:01 AM
theblur theblur is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 286
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cyborg View Post
pospaid kena SST, prepaid juga kena SST.
ye, igt bila da mansuh GST, dia pukul rata la tak nak kenakan cukai balik kat postpaid.

sekali dia masukkan balik da...
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4112  
Old 01-09-2018, 11:06 AM
theblur theblur is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 286
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
Aku pun dok pk2 nak port-out ke umobile, tapi baca byk juga review negatif dari segi coverage dan line kurang stabil
kalau dpt yg murah dan tempat stabil, port out je..

kalau tak, menten je webe.
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
  #4113  
Old 01-09-2018, 11:12 AM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 14,068
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 387
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Cuba bertahan lagi dgn webe, aku ada 4 line skrg ni
lagipun tiap2 mlm dok layan iflix, smart tv aku pun kekadang aku share hotspot total 40 gig
blh lagi la layan
Reply With Quote
  #4114  
Old 15-10-2018, 01:44 PM
theblur theblur is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 286
Active Level
My Mood:
Default

skrg webe throttle upload speed ke? dulu ok je dapat speed upload 2-4Mbps .

nak backup files photos dan videos ke google drive pun gila bertahun baru siap.

dah troubleshoot, upload mcm2 tempat. semua speed 0.4-0.8Mbps / 512Kbps .
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
  #4115  
Old 26-10-2018, 10:05 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,732
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 133
Active Level
Default

aku nak langgan unifi biz bundle..dpt line webe..
bole ke guna sim webe ni kat phone cikai mcm Nokia 105??
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #4116  
Old 26-10-2018, 10:07 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,068
Active Level
My Mood:
Default

Capped speed 500kbps..file me apa
__________________
PRICE HIGH...!
https://coinpot.co/mine/bitcoincore/?ref=8395C2AC08A2
Reply With Quote
  #4117  
Old 10-12-2018, 12:03 PM
playar playar is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 894
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

LTE pun dah cap donlod 1MB/s. H+ 100KB/s jem wibi... yahudi punya plan speed..
Reply With Quote
  #4118  
Old 10-01-2019, 09:14 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,653
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 196
Active Level
My Mood:
Default

ada lagi ke yg pakai webe ni?
ke semua dah tutup akaun?
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #4119  
Old 11-01-2019, 10:38 AM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 21,374
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 164
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai lagi...

sebab dia paling murah n unlimited.

celcom mahal sangat..huhu
Reply With Quote
  #4120  
Old 13-01-2019, 11:26 PM
playar playar is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 894
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

aku dah bye wibi. walaupun plan termurah, tapi ada beberapa sudut yg aku tak mampu untuk bertahan...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump