Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1181  
Old 01-02-2009, 10:39 AM
mogodon mogodon is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku baru 2 minggu pakai celcom rm68 384kbps.
1st week ok,kat JB hsdpa download speed 50-60 kbps, even jauh panggang+BBQ dr max speed tu.
psl fair usage policy aku dah tau awal2,throttle speed smp 64kbps cam xde prob sgt kot.
dload punye dload pas smggu tgk2 speed jatuh smp 20kbps, maybe psl da exceed 5gig.
selang brape ari pastu lg duk dload speed cam da kne reduce lg sampai 7kbps. teramat cipan sakit senggugut nyer slow kalu nk open pape webpage yang ade gmbar.
mane dtg plak dlm policy tu smp 2x kena throttle.
lg 2 mggu next billing mau sakit jiwa nk tggu capacity 5gig reset blk.

so kat cni agak ku musykil camane bole jd cmni.
kalo psl celcom ade prob ngan system dorg @ server load melampau2 maybe boleh dterima kot psl kalu sabo mnunggu situasi akan jd lebih baik pas dorg berbuat sesuatu tntg hal ni.
tp kalo mmg dorg mmg bese wat cm2 dan mmg temaktub dlm sistem servis dorg perlakuan x senonoh cmni semata2 nk jaga bandwith dorg agak2 bulan depan gak aku terminate kot.
sapa2 yg tau hal sebenaqnya?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1182  
Old 01-02-2009, 12:23 PM
pcbase pcbase is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: mars
Posts: 1,870
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

haha. sekarang baru kau sedar.

Muktamad. Terpantas. terluas. Terhebat.
Ini wilayah celcom.
Reply With Quote
  #1183  
Old 01-02-2009, 01:49 PM
mogodon mogodon is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ku sangkakan kau seekor pigeon ganjil berwarna biru,
terbang bebas ke segenap pelusuk alam web yang kau janjikan,
namun rupanya kau hanyalah sa-ekor ayam togel kehausan bulu,
yang x mampu terbang apetah lagi hinggap di atas bumbung jamban,
dan menggigil di malam hari tatkala khidmat kau ku perlu,
namun masih tiada malu kau mematuk-matuk dedak di tangan..
Reply With Quote
  #1184  
Old 01-02-2009, 01:51 PM
onenis onenis is offline
Regular

onenis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 218
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

broadband kalo ade problem je..aku report trus..aku rs dh berpuluh kot report yg aku dh buat..tp service mcm tu gak..
Reply With Quote
  #1185  
Old 01-02-2009, 04:54 PM
pcbase pcbase is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: mars
Posts: 1,870
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

repot pun buat sakit hati saja. nanti dia kata tengah upgrade, congested atau kena cap pasal pakai lebih 5gb.
Reply With Quote
  #1186  
Old 01-02-2009, 06:27 PM
ibnuqadir ibnuqadir is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,562
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hmm..tak paham la..
Reply With Quote
  #1187  
Old 01-02-2009, 07:47 PM
mogodon mogodon is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

korang yang pkai d68 pas 5gig speed jd brape erk?
ke modem aku yang prob
Reply With Quote
  #1188  
Old 27-02-2009, 12:31 AM
sni2020 sni2020 is offline
Regular

sni2020's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 590
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

lain kali report je kat karpal singh..gerenti celcom kecut perut punye ha ha ha
__________________
please like my page
http://www.facebook.com/jumsihatwei?ref=hl
Belajar 3D autocad cara mudah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump