Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-02-2009, 05:44 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,690
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mahal nyer bro...

takde promo price ke?
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 17-02-2009, 05:45 PM
bata bata is offline
Active Plus

bata's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2009
Posts: 4,812
Thanks (Received): 66
Likes (Received): 0
Active Level
Default

oh ye ke....kalo aku bersenam ni...aku rasa lagi cergas.
dan aku anggap sbg riadah maka tkde la aku tensen...
sbrnye tk perlu lama pun bersenam ni. 1 jam dh ckup.

kalo boleh, mulakan dgn 3x seminggu.
pastu, diet plak kene pastikan betul.
kurangkan la benda2 karbohidrat contohnye nasi, mee, meehun tu semua.
tu nafsu semua tu...hehe

Chow
__________________
********************************************
Freee samplesssss mudafucka!!! ^^
********************************************
Reply With Quote
  #23  
Old 17-02-2009, 05:48 PM
bata bata is offline
Active Plus

bata's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2009
Posts: 4,812
Thanks (Received): 66
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RajaDiamond View Post
mahal nyer bro...

takde promo price ke?
mana ada mahal, aku antara on9 retailer yg murah kt Mesia ni.
kalo rasa mahal, cuba tgk skit kat GNC harga berapa.
dan cuba tgk hrga kat egonutrtions kt The Curve berapa.

ok, cuba la banding dgn Appeton Weightgain, bro kata maybe la murah, rm 70-100, tp cuba tgk kat label dia, berapa serving untuk satu tin? 10x? 5x?.

consumer kita tk pandai membaca dlm membeli produk. jgn bandingkan dgn harga semata. cuba buat calculation skit, brape RM per serving yg bro guna tu.

aku bg satu contoh Optimum Nutrition 100% whey gold ni. rm 190 je, tp ada 77 serving. kan ekonomi tu?




Chow
__________________
********************************************
Freee samplesssss mudafucka!!! ^^
********************************************
Reply With Quote
  #24  
Old 17-02-2009, 05:53 PM
dell dell is online now
Super Active

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,912
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bata View Post
oh ye ke....kalo aku bersenam ni...aku rasa lagi cergas.
dan aku anggap sbg riadah maka tkde la aku tensen...
sbrnye tk perlu lama pun bersenam ni. 1 jam dh ckup.

kalo boleh, mulakan dgn 3x seminggu.
pastu, diet plak kene pastikan betul.
kurangkan la benda2 karbohidrat contohnye nasi, mee, meehun tu semua.
tu nafsu semua tu...hehe

Chow
..ok..bro..

..selain bersenam...

..mcm mana nak makan makanan yg bagus untuk kurangkan FAT...

..selain nasi/mee ..?
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
  #25  
Old 17-02-2009, 05:59 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,690
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kena maintain ambk benda neh ke?

bper lama?
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #26  
Old 17-02-2009, 06:15 PM
bata bata is offline
Active Plus

bata's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2009
Posts: 4,812
Thanks (Received): 66
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dell View Post
..ok..bro..

..selain bersenam...

..mcm mana nak makan makanan yg bagus untuk kurangkan FAT...

..selain nasi/mee ..?
bro kene separate meal, 5-6 kali sehari.
setiap meal kene ada protein.
kenapa? protein ialah macronutrein yg plg penting sekali. utk repair cell badan, hormone, rmbut dll.
dan protein susah dicerna, maka proses pencernaan lebih lama dan memakan lebih kalori.
kita panggil ni TEF = thermic effect of feeding.

cth meal yg aku rs senang nk prepare :

bfast : Oatmeal + 2 biji telur + susu/kopi @ omelet
10 AM : tuna sandwich/peanut butter sandwich
lunch : nasi campur + dada ayam + telur + sayur
post-wo : protein shake
dinner : chicken grilled
supper : susu

takde la susah sgt kan?

Chow


Chow
__________________
********************************************
Freee samplesssss mudafucka!!! ^^
********************************************
Reply With Quote
  #27  
Old 17-02-2009, 06:16 PM
bata bata is offline
Active Plus

bata's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2009
Posts: 4,812
Thanks (Received): 66
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RajaDiamond View Post
kena maintain ambk benda neh ke?

bper lama?
tidak semstinya, ada natural source mcm telur, ayam, ikan. wpun kadar penyerapan tk sama dgn whey protein.

tp supplement ni memudahkan la pada aku. kalo lepas gym, trus minum. tkkan nk bwk telur pergi gym kot..hehe

Chow
__________________
********************************************
Freee samplesssss mudafucka!!! ^^
********************************************
Reply With Quote
  #28  
Old 17-02-2009, 06:26 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 62,432
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bata View Post
tidak semstinya, ada natural source mcm telur, ayam, ikan. wpun kadar penyerapan tk sama dgn whey protein.

tp supplement ni memudahkan la pada aku. kalo lepas gym, trus minum. tkkan nk bwk telur pergi gym kot..hehe

Chow
oh,contoh mcm aku da amik supplement lipo selama sebulan n stop amik lipo lps tu tp still tak tinggal exersice,konsisten je..ok ke??
Reply With Quote
  #29  
Old 17-02-2009, 06:40 PM
notrexdame notrexdame is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 79,922
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alonso View Post
oh,contoh mcm aku da amik supplement lipo selama sebulan n stop amik lipo lps tu tp still tak tinggal exersice,konsisten je..ok ke??
ko nak order ke
__________________
[URL="bit.ly/promositfs"][LEFT][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]SELL TOP [COLOR="Blue"]BUY BOTTOM[/COLOR] [COLOR="green"]MACAM SNIPER![/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="Purple"]PROFIT [U][COLOR="Red"]502 PIPS[/COLOR][/U] DALAM SATU TRADE
[COLOR="Magenta"]BANYAK SCREEN SHOT & TESTIMONIAL MEMUKAU
[URL="http://facebook.com/teknikforexsebenar"][SIZE="5"][COLOR="Black"]FACEBOOK [COLOR="Orange"]101k+ "LIKE"[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=295980"]Official CG Thread KLIK SINI[/URL][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]
[URL="bit.ly/promositfs"][SIGPIC][/SIGPIC][/URL][/LEFT]
Reply With Quote
  #30  
Old 17-02-2009, 06:47 PM
wan_ensem501 wan_ensem501 is offline
Active Member

wan_ensem501's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,632
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam bro..
ada ym tak...
meh add ym saya: wan_ensem501
saya mmg tgh survey benda ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump