Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-09-2018, 01:38 AM
smithmagge smithmagge is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 6,508
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 145
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jeng View Post
Yg baru pn memang asal dari yg lama..

Jadi dia bawa skali perangai yg lama tu skali
cuba jangan kaitkan dgn pihak lawan boleh?...masih tkleh move on..hehe
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-09-2018, 01:41 AM
smithmagge smithmagge is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 6,508
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 145
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kai2020 View Post
Okla tu baru 20k org dh alert, masuk paper lg, klu dulu 1 billion pn buat x tau
hahaha...masih tak boleh move on la lu kai.....nak juga petik org lain....
Reply With Quote
  #13  
Old 17-09-2018, 01:59 AM
tokputih tokputih is online now
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 26,368
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 134
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
nanti ag gugurkan pertuduhan..

jangan risau..
tok pun rasa cam setuju dgn pandangan ini.. sy sudah berkuasa ill do anything for freedom.. yang oenting sifar rasuah
Reply With Quote
  #14  
Old 17-09-2018, 08:08 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,410
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 139
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Reply With Quote
  #15  
Old 17-09-2018, 10:07 AM
raynasofia raynasofia is offline
Active Plus

raynasofia's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Aug 2010
Posts: 4,810
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 229
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
yang kena tangkap ni bilis2 je dalam PH.. yang jerug2 dalam PH semua kes dah digugurkan..

Ntah2 bilis ni pun terlepas nanti..
__________________
RENEW INSURANCE KERETA MURAH!!!

Kamu kan dah tau dia tu penipu.. muka dia pun muka penipu.. yang kamu semua bijak pandai boleh sampai kena tipu tu pasal apa..?? Kamu tu yg bodöh...! ~ abdul wahub - sila klik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump