Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #351  
Old Yesterday, 09:25 AM
tomi tomi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 1,469
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 363
Active Level
Default

member saya cerita sekarang ni makin sulit kalau nak terminate, ada beberapa tempat je yang boleh buat.

bila la stb lama ni nak kong, nak merasa stb yang baru...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #352  
Old Yesterday, 09:58 AM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by playar View Post
tm ni orang niaga. mana ada untung depa kaut kaw2... bila skmm suh turun rege mampu milik depa reka plan baru yg tidak rugi pd depa yg sedia ada. spedd laju sangat pun takda guna juga. kalau harga murah lg semua guna...
Aku rasa yg harga Unifi pun agak kurang same je dgn syarikat2 yg lain tu, xlah mahal sgt dan kelajuan pun memuaskan juga, mrk perlu cari untung utk uprade kemudahan mrk dan juga upah lebih ramai pekerja utk mempercepatkan proses naiktaraf tu, jadi aku rasa ok je...
Reply With Quote
  #353  
Old Yesterday, 10:00 AM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EDMaster View Post
Benda ni mmg mcm ni punya lah, mrk juga sedang buat bisnes dan perlu untung juga, jadi terpaksalah mrk bermula kat tempat yg mempunyai lebih ramai penduduk dan slow2 baru expand ke kawasan luar bandar, kalau keuntungan byk mrk tentu dpt mempercepatkan proses upgrade tu dgn mengupah lebih ramai pekerja...
Aku byk tengok yg org kata TM tu buruk, tapi aku x tengok pun ada telco lain yg berniat utk membekalkan kemudahan internet kpd penduduk kat kawasan luar bandar, hanya TM yg berbuat demikian saje.
Reply With Quote
  #354  
Old Yesterday, 02:16 PM
edzaljb edzaljb is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2007
Location: Jay to the Bee
Posts: 364
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Upgrade ni untuk home pakej je ke?
Reply With Quote
  #355  
Old Yesterday, 02:35 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,087
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 93
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomi View Post
member saya cerita sekarang ni makin sulit kalau nak terminate, ada beberapa tempat je yang boleh buat.

bila la stb lama ni nak kong, nak merasa stb yang baru...
btol..kene pegi tmpoint utk terminate..
xleh main call je..klu Maxis senang..aku call je dah bole cancel..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
  #356  
Old Yesterday, 02:50 PM
tomi tomi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 1,469
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 363
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
btol..kene pegi tmpoint utk terminate..
xleh main call je..klu Maxis senang..aku call je dah bole cancel..
tak semua tmpoint boleh terima permohonan terminate. lagi satu kena notify 30 hari sebelum nak terminate tu.
Reply With Quote
  #357  
Old Yesterday, 03:06 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 72,870
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 308
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomi View Post
tak semua tmpoint boleh terima permohonan terminate. lagi satu kena notify 30 hari sebelum nak terminate tu.
2x dah ceq terminet...kat tmpoint
koman2 3 hari depa setel paling lambat
Reply With Quote
  #358  
Old Yesterday, 03:14 PM
chip555 chip555 is online now
Active Member

chip555's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,144
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Red face

sapa kat sini upgrade ke unifi lite, aku nak bayar bil ni, tapi bil tak sampai lagi, guna no akaun lama ke atau dia bagi no akaun baru yek?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump