Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 02-10-2017, 01:05 PM
HelangPutih HelangPutih is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,184
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 162
Active Level
My Mood:
Default

nmpk mcm dia tgh sgja cari salah.
atau cari pasal.

tp aku pn xtau.
sbb aku pn loser gak bab ni.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 02-10-2017, 01:35 PM
maxpda maxpda is offline
Super Active

maxpda's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Jan 2007
Posts: 6,536
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

cuba hang buat ape yang dia buat kat hang...tgk dia ada effort ka...lepas tu ckp pulak hang dah penat..hahaha
__________________
Buat Uber Jom!! Waktu free je santai2..
https://partners.uber.com/i/djmbquqbue
Reply With Quote
  #13  
Old 02-10-2017, 05:40 PM
ikhmal_ok ikhmal_ok is offline
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,695
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 51
Active Level
Default

kalau suka ajak kahwin ler,,,tu baru tau pompuan tu suka ke dak. senang je
__________________
ISLAM itu "Advanced"
"I Shoot Arrows"
Berminat dengan aktiviti sukan memanah, ingin membeli panah moden ? sila lihat koleksi panah yang saya jual: http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=314535
Reply With Quote
  #14  
Old 26-10-2017, 04:54 PM
ajai12 ajai12 is offline
Regular

ajai12's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Selangor, gombak
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Salam, aku dah clash dah ngan dia. dia kata dia takde rasa apa apa dah kat aku.

so now,

back to normal sendu life. hahahahah
__________________
Twitter = @ajaimoon
Reply With Quote
  #15  
Old 26-10-2017, 05:14 PM
NurussalamAziz NurussalamAziz is offline
Active Member

NurussalamAziz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,652
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 64
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Benda paling mudah kalau nak tengok relationship tu ok.. setiap pasangan akan excited nak citer macam2.. pasal belajar, pasal keje..etc. Benda ni akan hidupkan relationship. Kalau jenis cakap sepatah2 ni.. akan ada isu yang mungkin kena selidik. Sebab tu orang dulu2.. dier dah tahu & kenal apa yg pasangan dier suka @ tak.
__________________
AIA TAKAFUL LIFE PLANNER
014-333 6369 [wassap,sms or call)
...live with your own risk...

Reply With Quote
  #16  
Old 26-10-2017, 06:00 PM
NightFury NightFury is offline
Active Plus

NightFury's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2010
Location: MYY - KUL - UK
Posts: 3,409
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ajai12 View Post
Salam warga cg.

ini adalah perbincangan santai dan tiada menyebelahi mana mana pihak.

Effort. yes. perempuan dan lelaki mesti tengok effort pasangan mereka dalam perhubungan mereka.

masalahnya. bila dah bagi effort. effort tu tak nampak. and other side pertikaikan benda ni.

"you setiap malam keluar lepak ngan kawanČ you. you takde masa pun untuk i"
bila dah beri masa kat dia. and our conversation mesti tak lama sebab apa? sebab si dia jenis tak suka soalan remeh temeh.

"dah makan?"

"dah"

"makan apa?"

"tu pun nak tanya ke."

and the conversation will stop there.

aku plak jenis suka banyak tanya. dari pertanyaan aku. aku akan buat benda tu jadi conversation yang fun and santai.

tapi si dia jenis kene tanya yang penting je. "tanya lah i suka apa".. bila dah tanya. si dia akan balas sepatah sepatah je. lepastu stop conversation. she never ask me back the same question.

SHE NEVER ASK ME WHAT I LIKE WHAT I DISLIKE. WHAT SHE DO IS ALWAYS SAY THAT SHE LIKE THIS SHE DISLIKE THAT. tapi yang banyaknya tentang apa yang dia dislikes.

ye aku tau bila dia bgtau benda yang dia tak suka. dia taknak kita buat benda tu. and yes. kita pun tak buat lah benda tu.

it become worst bila dia suh aku berubah itu ini.aku pun okay lah. berubah pun perlu masa. tapi bila aku suruh dia berubah sedikit pun. dia kata "THIS IS ME. IF YOU CANNOT ACCEPT ME. GO AWAY. IF YOU TAK BOLEH NAK TERIMA CARA I. TAK BOLEH NAK ACCEPT DIRI I. YOU BOLEH PERGI"
wehhhh. WTF do.

aku ada tegur dia bab answering phone call. dia pulak jenis perempuan yang agak kasar (sabahan jenis kasar) y'll know kan kalau dah kasar macammana. aku tegur je "boleh tak kalau angkat phone bila i call tu lelembut sikit, ini tak angkat call macam nak terus maki orang"
then dia kata. "i memang kasar. dengan adik beradik i pun i kasar" WEH. I KNOW YOU KASAR. BUKANNYA SURUH YOU TERUS JADI SOTONG. NO. thats not what i want. i want is more polite. tu je. kang bila dah jadi bini nanti orang kata bini kau angkat call macamtu? "HAA KENAPA?!"(first word i hear after she pickup the call)

Now dia kata. dia penat. dia penat sebab hold this thing. dia kata dia takde perasaan dah macam mana mula mula perasaan dia kat aku.

last msg dia pagi tadi pun "Dahlah, I penat"


i dont wanna ruin more the relationship. so i keep myself silent. dengan dia je aku diam. aku banyak ye kan aja. aku tak melawan. sebab kalau aku melawan. tak jadi apa. malah lebih teruk. sebab apa? sebab dia jenis keras kepala, degil and a bit temper.

Tapi kan. aku suka cara layanan dia bila dengan aku face to face. kelembutan dia. boleh bergurau. tapi bila txting. apa yang aku cakap semua dia salah erti kan.


awek sabahan ke bro ?
Reply With Quote
  #17  
Old 27-10-2017, 11:51 AM
ajai12 ajai12 is offline
Regular

ajai12's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Selangor, gombak
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NightFury View Post
awek sabahan ke bro ?
ye bro. huhu
__________________
Twitter = @ajaimoon
Reply With Quote
  #18  
Old 05-12-2017, 07:21 PM
Syedz Syedz is offline
CG Top Poster Club

Syedz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2008
Location: Shah Alam, Selangor
Posts: 21,680
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 38
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gadgetmall View Post
jangan jadi pengemis cinta.

tinggal je.

Cari baru.

percayalah, perempuan jual mahal kalu ko dah tinggal kdg2 diorg yg lebih2 merayu.

kah3.

btol kata ko bro..
kita lelaki, masih laku walau dah berusia 60 tahun..
perempuan? 30 org dah kata anak dara tua..
kalau dia jual mahal, blah je..
besepah pompuan kat luar sana..

aku dulu macam tu, jadi pengemis, hamba cinta..
terlalu nakkan perempuan tu sukakan aku dgn buat macam2 benda..
last2 dia tetap x hiraukan aku..
sia2 je masa, tenaga dan duit..
carilah perempuan yg hargai kita..
kalau takda cari la dulu kete, rumah dan sebagainya..
yang selebihnya akan dtg kemudian dgn sendirinya..
Reply With Quote
  #19  
Old 05-12-2017, 07:29 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,183
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 146
Active Level
My Mood:
Default

nampak sgt pompuan tu dah tak suke kat tt...
Reply With Quote
  #20  
Old 05-12-2017, 07:53 PM
nash007 nash007 is offline
Active Member

nash007's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,307
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Haha...biarkan aje...

Kalau korg nak tau bukan main ramai lagi perempuan kat luar sana nak Cari pasangan.

Dah kalau mcm Tu perangai abaikan je lah.buang masa.

Lagi bagus kalau TT terus masuk meminang kalau jumpa calon.

Buang masa je terhegeh2 makwe pakwe galpren boipren mapren semua tuh.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump