Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-09-2017, 11:36 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 10,786
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 93
Active Level
Default

Haha bnd cmni jadi kat aku... Cuma aku x jd cm tt...aku jd budak yg dapat tu...

Yg ko g paksa2 dia buat pe... Patut nya ko slow and steady... Jgn buat dia serabut, and sentiasa buat dia happy...

Perempuan ni akan nilai kat sape yg paling buat dia happy... Klu ko dok push dia and buat dia serabut, pada masa yg sama belah sana lak buat dia happy, mmg bagai la ko
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-09-2017, 11:39 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 14,755
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 436
Active Level
My Mood:
Default

kalau aku jadi perempuan tu pun aku tak nak TT sebab suka paksa paksa...sayang tak sayang pun...cinta ni kena berkembang secara semulajadi ..bukan main desak dan paksa....

cari awek lain je bro..satu ofis ni susah...sakit kepala je...kena pulak kalau kuat jeles....mabeles la dapatnya...
Reply With Quote
  #13  
Old 19-09-2017, 11:45 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,550
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 144
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

apo pong, nabi pesan, carilah yang beragama, nescaya ekau kan bahagia..
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #14  
Old 19-09-2017, 11:53 AM
Zulkarnine Zulkarnine is offline
Super Active

Zulkarnine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Location: Seksyen 32 Shah Alam
Posts: 7,347
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

Hang main wechat ke?
Budak wechat je yg style mcm ni....

Takyah la layan orang tak sudi... esok akan ada balasan buruk untuk dia... masa tu kau gelakkan dia puas2...
Reply With Quote
  #15  
Old 19-09-2017, 11:55 AM
Lobey Lobey is offline
Active Plus

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Location: GoheadGostan State
Posts: 3,814
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
kalau aku jadi perempuan tu pun aku tak nak TT sebab suka paksa paksa...sayang tak sayang pun...cinta ni kena berkembang secara semulajadi ..bukan main desak dan paksa....

cari awek lain je bro..satu ofis ni susah...sakit kepala je...kena pulak kalau kuat jeles....mabeles la dapatnya...
TT ni rasanya kuat jeles. lagi lagi la kalau mudah berang. naya perempuan.
Reply With Quote
  #16  
Old 19-09-2017, 12:05 PM
NurussalamAziz NurussalamAziz is offline
Active Member

NurussalamAziz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,652
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 64
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kalau aku memang reject pompuan cam gini sebab dah couple & masih dok layan lelaki lain. Alasan awek tu tetap alasan.. dari zaman bercouple sampai kahwin, dah banyak asam garam jenis2 pompuan camni. Ramai member2 terkena pun ada. Pompuan ramai lagi kat luar dik..

Dari lelaki yang dah ada 4 orang cahayamata.. hihi
__________________
AIA TAKAFUL LIFE PLANNER
014-333 6369 [wassap,sms or call)
...live with your own risk...

Reply With Quote
  #17  
Old 19-09-2017, 12:08 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,559
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1211
Active Level
My Mood:
Default

tt ni first time bercinta ke?? kalau mcm aku, dah biase...
kalau pompuan reject, bior je..cari pompuan lain..haha

takde mase layan pompuan mcm ni
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
  #18  
Old 19-09-2017, 12:22 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,156
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Been there; done that.

Kau ingat Allah SWT lagi bagus.

Buang masa sebenarnya fikir hal camni.



Berharap pada manusia memang leceh.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump