Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-02-2016, 01:48 PM
Faris Ghazali Faris Ghazali is offline
Junior

Faris Ghazali's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2014
Posts: 65
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Tanda perempuan suka ke kita

Hi.

Arrr, dah puas dh search Google pasal ni. Cuma nak minta pendapat kalian semua. Blh cerita skit?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-02-2016, 02:14 PM
AcidIX AcidIX is offline
Regular

AcidIX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 250
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kenapa TT tanya ni, ada suspek telah dikesan ke
Reply With Quote
  #3  
Old 10-02-2016, 04:09 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,704
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 161
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Faris Ghazali View Post
Hi.

Arrr, dah puas dh search Google pasal ni. Cuma nak minta pendapat kalian semua. Blh cerita skit?
kalau pompuan tu suke kita dia akan selalu sebut nama kita..........
den dah selalu sgt alami gadis2 yg suke den kebanyakan bukan taste den.....
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #4  
Old 10-02-2016, 04:14 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,153
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Hehehe...

Teringat zaman muda2


Hati2 jerlah.

Kadang2 manusia ni pandai menipu.

Playgirl tapi lagak cam alim, innocent etc.


Yang aku leh kongsi, katalah dia nak jumpa kau.

Dia akan 'touch up' dulu

Dia betul2kan tudung etc.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #5  
Old 10-02-2016, 04:16 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,153
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
kalau pompuan tu suke kita dia akan selalu sebut nama kita..........
den dah selalu sgt alami gadis2 yg suke den kebanyakan bukan taste den.....


Camana kau tahu diorang sebut2 nama kau?


Aku pun camtu gak, gadis2 tu bukan taste aku.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #6  
Old 10-02-2016, 04:28 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,704
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 161
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post


Camana kau tahu diorang sebut2 nama kau?


Aku pun camtu gak, gadis2 tu bukan taste aku.
ape2 hal asik carik2 den jerk....
pastu selalu puji2 den....
kalau yg minat kat den tu cun2 mau bercerai berai rumah tangga den hehehehe
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2016, 05:12 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,153
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
ape2 hal asik carik2 den jerk....
pastu selalu puji2 den....
kalau yg minat kat den tu cun2 mau bercerai berai rumah tangga den hehehehe


Yang cun2 semua dah kahwin dah.

Pernah berkenan ngan satu awek Maybank Pandan Indah.

Baru nak ayat, dengar citer dah transfer Maybank Seremban.

Ikut laki dia

Ingatkan single lagi
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #8  
Old 10-02-2016, 05:25 PM
perwira perwira is offline
Active Plus

perwira's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,715
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Tanya je terus senang citer. Kalau awek cun hg tak tanya dh bersepah orang lain tanya.
__________________
Kegemilangan ekonomi Melayu
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #9  
Old 10-02-2016, 07:35 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,704
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 161
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post


Yang cun2 semua dah kahwin dah.

Pernah berkenan ngan satu awek Maybank Pandan Indah.

Baru nak ayat, dengar citer dah transfer Maybank Seremban.

Ikut laki dia

Ingatkan single lagi

tu la pasal,,, kalau x cun xkawin la diorg hehehehehe......
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #10  
Old 10-02-2016, 09:07 PM
TengkuHaadi TengkuHaadi is offline
Active Plus

TengkuHaadi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,068
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 118
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Faris Ghazali View Post
Hi.

Arrr, dah puas dh search Google pasal ni. Cuma nak minta pendapat kalian semua. Blh cerita skit?
Pelik, lelaki zaman skrg Clueless mende2 basic ni.

First, tanda perempuan tu suka kt kita ke tak kalu dia curi2 tgk kt tt.
__________________
Quote:
“Do not believe in something simply because you have heard it, Nima. Like this cup you are full of OPINIONS and SPECULATIONS. To see the light of wisdom, you must first, empty your cup.” - Our mind is contaminated with falsehoods and mistaken views. No new knowledge and wisdom will go in if we do not remove these wrong views and thoughts.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump