Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-06-2012, 04:58 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,031
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 25
Active Level
Default Dah kahwin girl friend pulak buat hal.

Aku ada seorang kawan sepejabat. Dia dah kahwin..... senang cerita aku bahasakan dia sebagai aku supaya ada thrill sikit.

Aku ada seorang isteri dah kahwin dalam 7 tahun, anak 4 orang 2 pasang.

Aku juga sudah menjalinkan hubungan dengan seorang gadis umur 22 tahun dan bekerja. Kami couple dalam 8 bulan dah.

Aku takde masalah dengan isteri aku cuma umur aku ni dah 40-an jadi nakkan kelainan. Setiap ujung minggu kalau sabtu aku date ngan GF aku, ahad aku ajak famili bersiar-siar. Sebaliknya kalau Sabtu aku bersiar2 ngan keluarga, ahad kompom aku date lagi. Tapi kalau aku tak date, aku juga tak bersiar2. Lepas kerja aku tak jumpa, letih.

Masalah aku nak aku adukan kepada kauorg semua ialah, aku baru terperasan GF aku ni semacam aje. Dia seolah-olah nak sorokkan sesuatu rahsia besar dengan aku. Aku saspek dia ada pasang lain kot. Tapi aku tanya, takde. Tapi kenapa tetiba dia dingin dengan aku. Dah masuk 3 minggu tau.

FYI dia tahu aku dah kahwin. Tapi isteri mana boleh bagitau. Kan...????
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-06-2012, 05:00 PM
misszya88 misszya88 is offline
Active Member

misszya88's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,214
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

eeiiii... naper nak kapel2.. isteri ada elok2 la jaga...
hmmmm no komen.. tanya je la mamat2 lain yang sehaluan... uhuk!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-06-2012, 05:02 PM
muzica muzica is offline
Active Member

muzica's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,404
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tinggal kan gf,tumpukan pada keluarga, buat amal ibadat banyak2.lagi bagus.
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #4  
Old 08-06-2012, 05:02 PM
pue22 pue22 is offline
Regular

pue22's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2010
Location: Bin2lu
Posts: 532
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Jadi.... ni nak minta pendapat @ sekadar bercerita.. ckp je dgn kwn tt tu, cukup2 la.. umur makin tua.. klu mampu, kawen je lah.. klu x mampu, cpt2 taubat..
Reply With Quote
  #5  
Old 08-06-2012, 05:03 PM
[email protected] amy@promatt is offline
CG Top Poster Club

amy@promatt's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2009
Location: www.lelongbank.com
Posts: 20,016
Thanks (Received): 446
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Lol tuepun nk tanya ker?...sendiri dh ader jawapan...diri sendiri pn curang...huhuhuhuhu....
Reply With Quote
  #6  
Old 08-06-2012, 05:03 PM
aznor59 aznor59 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,668
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
Default

jantan gatal ni..elok2 dahade bini ...saje buat dosa...tumpuankan perhatian pada isteri n anak2 kan lebih baikk
Reply With Quote
  #7  
Old 08-06-2012, 05:03 PM
mr.dede mr.dede is offline
Legendary Member

mr.dede's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 11,120
Thanks (Received): 121
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

haha kelakar ni.
riso plak gf ade pakwe lain..yg ko tu ade gf tak pk lak bini ko.
gilo gilo
Reply With Quote
  #8  
Old 08-06-2012, 05:04 PM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,424
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 14
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

satu je nasihatkan tt...

jgn... dikejar tak dapat... dikendong berciciran...

takut... nanti gf blah... tinggal ko... bini dan anak2 jugak larikan diri dari ko...

masa tu... ko akan meroyan then... jadi gila...

series... member aku pun ada kes camtu...

skang dah selamat hidup solo dan tak betul dah...




__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #9  
Old 08-06-2012, 05:05 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,585
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 144
Active Level
My Mood:
Default

baguslah kalau dia mcm dingin jerk,inilah peluang utk kawan ko tu tinggalkan GF dia,seeloknye berilah komitment sepenuhnya terhadap keluarga.kawin lebih dari 1 ni byk tgwbnye,bglah peluang kat lelaki2 bujang yg masih muda utk berumahtangga.
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #10  
Old 08-06-2012, 05:05 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,031
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 25
Active Level
Default

Aku tak jahatlah, kita bersiar2 di tepian pantai sahaja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump