Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 18-09-2017, 08:09 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 10,786
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 93
Active Level
Default

Ajak dia tgk kuliah agama
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 22-10-2017, 05:48 AM
Tayar Bunga Tayar Bunga is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Mula-mula layan porn sekali-skala. Lps tu dah ketagihan bila tak dikawal. Bila iman di dada tak kuat, bertambah buruk lh jadinya..

Ada seorg sahabat sy, suami dia mula-mula layan porn dlm bilik sorang2. Jgn diganggu. Lps tu layan kt opis pulak. Siap masuk website-website yg offer pelacur baca report lucah. Stim habis lah..

Iman pulak senipis kulit bawang.. akhirnya terjerumus dalam aktiviti melanggan. Pagi hantar bini ke pejabat, tengahari atau petang pergi mencelup di rumah-rumah urut atau hotel dgn freelance pelacur. Balik keja pick up isteri mcm xde apa yg berlaku. Mmg hati kering.

Bertahun-tahun buat kerja tu sampai la bini dia mati. Anak 2 org kecik-kecik lagi.. Katanya bini dia mati sebab kanser. Entah-entah sbb penyakit lain. Atau pun makan hati perangai suami suka makan luar aneka perisa, apa bangsa pun tibai janji sedap..

Jadi.. pantau lah dari awal. Buat solat hajat mintak suami diberi hidayah dari terus ketagihan dengan porn ni...

Sekian...

Last edited by Tayar Bunga; 22-10-2017 at 05:54 AM..
Reply With Quote
Likes tomie, shamputra, pecot85 liked this post
  #43  
Old 04-06-2018, 12:02 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,989
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Mungkin si isteri perlu beri lebih rangsangan dan perhatian kepada suami berkenaan keperluan kelaminnya.
Halal sesama sendiri apa.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Likes shamputra liked this post
  #44  
Old 04-06-2018, 12:03 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,989
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by onizukamuiz View Post
Pakai seksi kat rumah dgn hubby.. jgn ler pki tshirt dgn sluar track, baju kelawar je ..

Husband awk suka berfantasi ... nk yg mcm porn tue..
Huiyo, berpengalaman nih.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #45  
Old 04-06-2018, 02:00 AM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,519
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 457
Active Level
My Mood:
Default

Biar dia layan porn..memang habit orang lelaki tu..

Jangan dia makan luar sudah la..lagi parah..
Reply With Quote
  #46  
Old 04-06-2018, 02:49 AM
Kaizen5555 Kaizen5555 is offline
Legendary Member

Kaizen5555's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: __________J.O.H.O.R____________
Posts: 13,081
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 135
Active Level
My Mood:
Default

Sape y gatal p search keyword porn malam2 pose ni...sangap cari bini la woi
Reply With Quote
Likes latape liked this post
  #47  
Old 04-06-2018, 06:11 AM
KedaiBajuIllin KedaiBajuIllin is offline
Regular

KedaiBajuIllin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 413
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 69
Active Level
Default

kelemahan perempuan adalah kebendaan:
-beg2 tangan
-barang2 kemas
-baju2
-kasut2
kalau tak beli rasa hati tak puas.

Kelemahan lelaki adalah perempuan:
-pompuan badan boek
-pompuan muka arab
-pompuan muka jepun
-pompuan muka cina
-pompuan pakistan
-pompuan wechat
-pompuan bigolive

tak dapat pegang, tengok pun jadi lah.

tak tahu nak bagi nasihat macam mana. cuma jangan bagi lelaki jemu.

asyik tengok benda sama je, cepat jemu.

kalau boleh, sebulan sekali, masa kat bilik tidur, buat la rambut stail lain.

pakai baju nurse ke.
pakai baju sekolah ke.
pakai makeup stail korea ke.

paling penting, jangan tanya. "abang, sy potong rambut gini ok tak. baju gini ok tak"
jangan nampak nak "try hard" biar nampak bersahaja dan biar suprise.


ps: sebagai analogi, kita makan ayam hari2 pun jemu dan tak bersemangat.
kadang2 makan la sushi ke, kimchi ke, ikan ke, supaya kita excited nak makan.

Last edited by KedaiBajuIllin; 04-06-2018 at 06:15 AM..
Reply With Quote
Likes shamputra, akuehebat, j0e liked this post
  #48  
Old 04-06-2018, 06:59 AM
chulax12 chulax12 is offline
Super Active

chulax12's Avatar

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2012
Location: Cyberjaya
Posts: 5,083
Thanks (Received): 488
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

koleksi mesti banyak ni...
Reply With Quote
  #49  
Old 04-06-2018, 07:14 AM
cyborg cyborg is offline
Active Plus

cyborg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,336
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

pelan - pelan stop tabiat buruk ni.
ada kawan aku yg dah anak 2 masih kaki porn. satu hari anaknya kena gangguan asik nangis je.
bawa pegi perubatan Islam.
Ustaz kata ada jin bertenggek dlm rumah..haaa bahaya !!!
terpaksalah kawan aku ni stop tengok porn di rumah...
Reply With Quote
  #50  
Old 04-06-2018, 08:13 AM
Mr. Redz Mr. Redz is offline
Regular

Mr. Redz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2012
Posts: 730
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
Default

melihat porn sekali sekala adalah majoriti bg kalangan lelaki, tapi bukan ketagih tiap-tiap hari..
mungkin disebabkan ingin mencari faktor ransangan, senaman, atau kemahiran..
cuba tt try skali uji dia, time dia mahu bersama tt cakap xmau, atau tgh piyet.. haru biru dia.. kekekekeke
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump