Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #291  
Old 26-09-2016, 04:20 PM
8itis9 8itis9 is offline
Active Member

8itis9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Location: MY
Posts: 2,169
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
forum cg ke?
eleh, pecot buat2 tanya pulakkk hahaha
__________________
Tiada Insan Suci Yang Tidak Mempunyai Masa Silam, Tiada Insan Berdosa Yang Tidak Mempunyai Masa Depan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #292  
Old 02-10-2016, 08:40 PM
laxus93 laxus93 is offline
Junior

laxus93's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 83
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kenal ngan GF kt tmapt keje..
tapi skarang dia dh kawen ngan org lain :'(
__________________
CHANNEL TELEGRAM SIGNAL DAX/GER30/FDAX
DAX TROOPERS
Reply With Quote
  #293  
Old 15-12-2016, 10:40 PM
hamizahmad hamizahmad is offline
Active Member

hamizahmad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 1,376
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 32
Active Level
Default

Kalau GF dulu byk..
Malas nak igt..
Kalau bini aku skang ni, 1st jumpa
kat bawah pokok kat stesen bas Larkin,
Tahun 2004 bln 9..
Dia turun bas Jebat Ekspress dr Melaka nak
balik Pontian, terus aku ngorat.
2010 bln 5 nikah, skang anak dah 3.
__________________
iF Da Best Thing In LIFE r FREE..
tHen WHERE Does All My MONEY gO?!!


http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=489911
Reply With Quote
  #294  
Old 12-04-2017, 02:56 AM
santapan7 santapan7 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Jumpa kat MiRC....
Reply With Quote
  #295  
Old 25-04-2017, 10:21 AM
piracy_agen piracy_agen is offline
Regular

piracy_agen's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 955
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jumpe kat majlis pertunangan sepupu dia .. skrng dah kahwin
__________________
-Kill All On Sight-
Reply With Quote
  #296  
Old 24-09-2017, 08:42 AM
woeijing83 woeijing83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 100
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Tempat belajar bersama sama
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #297  
Old 03-10-2017, 10:29 AM
ipp ipp is offline
Active Plus

ipp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2010
Location: JB
Posts: 4,907
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Jumpa masa form 1.
Tapi aku je kenal dia masa tu. Masuk form 3 baru dia kenal aku..
Form 4 mengorat.
Form 5 couple.
Lepas spm putus. Hahaha..
Tapi kalau dah jodoh tak ke mana.
Belasan tahun lepas tu jumpa semula.
Reply With Quote
  #298  
Old 03-10-2017, 12:27 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,562
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 145
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

den jumpa wife den dalam wasap je.. org rekemen

perjumpaan pertama, kat umah family dia.. den dtg sorg jo.. sebab nak tgk camne orgnya.. dpt gmbr dlm wasap ngan real.. jauh sgt bezanya .. oleh itu janganlah kalian percaya gambar2 dimedia sosial ni .. jumpa depan2 terus..

lepas setel jmpa, den balik hotel.. wasap, tnyo dia family dia ok tak dengan den.. dia kata ok, balik umah ckap ngan family den, mggu depan tu gak, pi hantar rombongan risik dan pinang trus
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Likes lantran liked this post
  #299  
Old 03-10-2017, 12:40 PM
lantran lantran is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 185
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
den jumpa wife den dalam wasap je.. org rekemen

perjumpaan pertama, kat umah family dia.. den dtg sorg jo.. sebab nak tgk camne orgnya.. dpt gmbr dlm wasap ngan real.. jauh sgt bezanya .. oleh itu janganlah kalian percaya gambar2 dimedia sosial ni .. jumpa depan2 terus..

lepas setel jmpa, den balik hotel.. wasap, tnyo dia family dia ok tak dengan den.. dia kata ok, balik umah ckap ngan family den, mggu depan tu gak, pi hantar rombongan risik dan pinang trus
Hebat ni..
Reply With Quote
  #300  
Old 20-12-2017, 12:19 PM
sweetkl sweetkl is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,685
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 70
Blog Entries: 1
Active Level
Default

jumpa pasal madrasah tahfiz, ada company nk CSR PV panel, sy yg kena handle, tlg carikan, ada bosses yg nk buat baik, minta carikan surau/masjid atau tahfiz,

lepas tu tau sy tk kawin, dia pun tanya nk kawin tak, jawab la sy bukan gay, klau nk calon dia bole rekomen, semua calon dia kasi semua budak hafizah, sumanya nmpk mata je... rupanya ssh juga hafizah nk cari calon, hafiz2 menjadi rebutan bkn shj hafizah, doktor, guru, jurutera, peguam,

dunia sy sgt berbeza dgn dunia dia,sgt2 berbeza,

bila awek sexy kita mmg memandang, kita sendiri pun nk mengorat, apatah lg yg gedik2, tp klau awek yg solehah, perangai elok, kita sendiri tundukkan pandangan, kita sendiri tak nak berbual lama2, kt youtube pun ada org buat social experiment , mmg dgn sendirinya kita pun nk jaga maruah dia,
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump