Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Users Problem, Q & A

PC Users Problem, Q & A Get assistance of forum members to help you troubleshoot any computer hardware & software problems. Make sure your thread title is clear.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 24-05-2019, 08:51 AM
Xploit Machine Xploit Machine is online now
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,592
Likes (Received): 1686
Blog Entries: 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
boss...dekat router pun nak kene ubah ke?
kalau aku xde aksess ke router mcm mane??
ke bleh je ubah 8888 & 8844 tu je??
bolehje, tapi kalau tukar kat router device2 lain yang bersambung dengan internet dapat faedah Google DNS, bagi saya kedua2 pc dan router saya ubah .. kebanyakkan pelanggan tiada akses kepada router sbb technician TM x berikan password tersebut (jika mereka tukar) .. router tu hak kita dan harus tau login
__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 24-05-2019, 10:02 PM
mublised77 mublised77 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

kat rumah sendiri boleh lah nak ubah... tapi kat rumah parents macam complicated sikit sebab nanti susah nak maintain.. and video 31.5 ni apa ppulak??
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
  #23  
Old 25-05-2019, 10:19 AM
zentuah zentuah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 155
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mublised77 View Post
kat rumah sendiri boleh lah nak ubah... tapi kat rumah parents macam complicated sikit sebab nanti susah nak maintain.. and video 31.5 ni apa ppulak??
entah la... tapi biasa nya kalau video raya saya tengok petronas punya je....
Reply With Quote
  #24  
Old 25-05-2019, 10:20 AM
zentuah zentuah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 155
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anna_tan89 View Post
https://m.facebook.com/watch/?v=959672810869756&_rdr video yg ni ke mksd awak? pasal #LebihUntukMu ?
tapi pendek sangat la.... nak tahu cerita orang tu dgn lagi detail
Reply With Quote
  #25  
Old 25-05-2019, 02:48 PM
aminsg aminsg is offline
Regular

aminsg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 154
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chinglaimei View Post
ya lah, nak tanya apa berkaitan dengan 31.5 ?? adakah hari special ke??
tak tahu la tapi video yg TM keluarkan semua ada 31.5
Reply With Quote
  #26  
Old 25-05-2019, 02:51 PM
arigato45 arigato45 is offline
Newbie

arigato45's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anna_tan89 View Post
https://m.facebook.com/watch/?v=959672810869756&_rdr video yg ni ke mksd awak? pasal #LebihUntukMu ?
https://m.facebook.com/watch/?v=2312695742384713&_rdr #LebihUntukMu ni dah berluasa dekat fb siapa lagi sama geng dengan aku yang dah tengok ?

Last edited by arigato45; 28-05-2019 at 09:41 AM..
Reply With Quote
  #27  
Old 25-05-2019, 02:52 PM
arigato45 arigato45 is offline
Newbie

arigato45's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zentuah View Post
tapi pendek sangat la.... nak tahu cerita orang tu dgn lagi detail
mungkin kena tunggu 31.5 ?
Reply With Quote
  #28  
Old 25-05-2019, 03:30 PM
cccpoh cccpoh is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 69
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hotroll View Post
korang siapa tahu 31.5 ada apa? ada kaitan dengan line ke?
line TM ? hahaha aku ada tgok video dia
Reply With Quote
  #29  
Old 25-05-2019, 03:35 PM
cccpoh cccpoh is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 69
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arigato45 View Post
mungkin kena tunggu 31.5 ?
31.5 ni dia ada video full ke
Reply With Quote
  #30  
Old 25-05-2019, 11:08 PM
nurulazzin nurulazzin is offline
Regular

nurulazzin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 158
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cccpoh View Post
line TM ? hahaha aku ada tgok video dia
Kalau video yang keluar masa ni tak lain dan tak bukan... satu jenis je... kalau tak sedih, happy.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump