Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 23-11-2016, 08:20 AM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,475
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default



Jom jadi pengedar Tronexus hari ini!
  • Modal serendah RM29
  • Tidak perlu stock up Simkad, kerana simkad akan diposkan directly kepada customer oleh pihak syarikat!

Jom guna Simkad Tronexus hari ini!
  • Simkad cuma RM29, tersedia kredit 10 didalam
  • 365 Tempoh Sah Aktif
  • Panggillan percuma ke sesama rangkaian

Jom KLIK DISINI atau siggy dibawah untuk mendaftar!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 23-11-2016, 12:08 PM
RastaSay RastaSay is online now
Regular

RastaSay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 551
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 12
Active Level
Default

ermm..menarik ni. sim kad beli online je ke?
Reply With Quote
  #23  
Old 23-11-2016, 12:11 PM
zalnet zalnet is offline
Super Active

zalnet's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,155
Thanks (Received): 282
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RastaSay View Post
ermm..menarik ni. sim kad beli online je ke?
Yup boleh beli online...sykt akan pos laju...
boleh daftar sini

https://member.tronexus.com/member/sr/MTkzMQ==

Pastikan penaja...kalau x jd mcm member kita daftar xde penaja hehe..
Reply With Quote
  #24  
Old 23-11-2016, 01:20 PM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,475
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Yup, pastikan ada no penaja..jgn refresh atau klik back button....
Reply With Quote
  #25  
Old 23-11-2016, 01:21 PM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,475
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default



Simkad cuma RM29. Sila KLIK DISINI untuk registration.
Reply With Quote
  #26  
Old 23-11-2016, 02:22 PM
RastaSay RastaSay is online now
Regular

RastaSay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 551
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zalnet View Post
Yup boleh beli online...sykt akan pos laju...
boleh daftar sini

https://member.tronexus.com/member/sr/MTkzMQ==

Pastikan penaja...kalau x jd mcm member kita daftar xde penaja hehe..
kalau kita dh register, automatic la kita boleh jual dh kan? so nnt kalau kita nk jual offline boleh gak ke? ke hanya jual online je?
Reply With Quote
  #27  
Old 23-11-2016, 02:54 PM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,475
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RastaSay View Post
kalau kita dh register, automatic la kita boleh jual dh kan? so nnt kalau kita nk jual offline boleh gak ke? ke hanya jual online je?
Just tunggu simkad untuk activation tapi dah buleh buleh jual secara online. Jual offline maksudnya menjual di kedai kan? buleh juga...
Reply With Quote
  #28  
Old 23-11-2016, 03:25 PM
zalnet zalnet is offline
Super Active

zalnet's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,155
Thanks (Received): 282
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RastaSay View Post
kalau kita dh register, automatic la kita boleh jual dh kan? so nnt kalau kita nk jual offline boleh gak ke? ke hanya jual online je?
Lepas register pilih nombor & bayar kita dah boleh jual online & offline...Nak beli simkad secara pukal pun boleh dalam member area ada cara beli simkad dengan harga rm2 sekeping..ada terms dia..lepas bro join saya akan masukkan group wassap ramai member group kita boleh bagi pencerahan...
Reply With Quote
  #29  
Old 23-11-2016, 09:53 PM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,475
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Panggilan percuma sesama rangkaian. Klik siggy untuk pilih nombor. Untuk pilihan no vvip, sila pilih pakej standard atau premium. Simkad akan di pos ke alamat anda.
Reply With Quote
  #30  
Old 23-11-2016, 10:42 PM
adlie83 adlie83 is offline
Active Member

adlie83's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,361
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Tronexus Global Sdn. Bhd. (1183587-H) - tronexus.com

Nak Call Free sampai lebam 365 HARI!!

JOM TUKAR GUNA SIMKAD TRONE

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA.

Peluang Bisnes TERBARU !!
Ingin Mencari Pendapatan TAMBAHAN?
Peluang mudah dengan menggunakan Telefon anda.


Jana Pendapatan PASIF Dengan Talian Prepaid TERBARU !

Memperkenalkan TRONEXUS





KELEBIHAN SIMKAD TRONEXUS

- Unlimited Call Sesama TRONEXUS
- Tarikh Luput 365 Hari (kredit habis, masih boleh call sesama tronexus)
- Tiada Caj "Pay Per Use" Seperti Telco Yang Lain Apabila Kuota Data Pakejnya Habis (hanya kelajuan data menjadi perlahan & masih boleh berwhatsapp sehingga habis tempoh langganan pakej data)
- Khairat Kematian Sehingga RM3000 Untuk Pewaris
- Menjana Pendapatan Aktif & Pasif & Boleh DiWarisi
- Marketing Plannya Yang Sangat Mudah & Murah
- Nombor VVIP (Premium)
- Insentif-insentif Lain seperti Pertandingan & Cabutan Bertuah
- Ada Lagi, Anda;
Topup Minimum RM10 Setiap Bulan Potensi Pendapatan Pasif RM48000 Ke Atas (BASIC)
Topup Minimum RM30 Setiap Bulan Potensi Pendapatan Pasif RM146000 Ke Atas (STANDARD)
Topup Minimum RM50 Setiap Bulan Potensi Pendapatan Pasif RM244000 Ke Atas (PREMIUM)

*Inovasi memberikan lebih peluang dan potensi. Apa yang paling utama adalah keterbukaan fikiran untuk melihat potensi. Berfikir tanpa bertindak adalah satu KERUGIAN. Bertindaklah SEGERA!












Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump