Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-12-2014, 11:55 PM
ennoar ennoar is offline
Active Plus

ennoar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,834
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt..pinjam rm10..aku nk cuba...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 03-12-2014, 12:05 AM
Abdul wahob Abdul wahob is offline
Super Active

Abdul wahob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2011
Location: -Menumpang dibumi Allah-
Posts: 8,012
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

skim ni dh wujud 20 tahun dulu
Reply With Quote
  #23  
Old 03-12-2014, 12:19 AM
am.de.sign am.de.sign is offline
Active Member

am.de.sign's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,102
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tumpang iklan,

1.No akaun anda : (kosong)
2.No akaun saya : (sila pm utk buat bayaran rm10k)

Reply With Quote
  #24  
Old 03-12-2014, 12:21 AM
rasperdana rasperdana is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2010
Posts: 277
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by alyco37 View Post
Tuan perdana, skim tu awak labur abis tu awak mulut nganga nak harap pendapatan setiap bulan tanpa buat kerja sehingga awak lebur cair, yg ni tak, yang ni awak kena berhempas pulas promotekan thread awak kat mana mana parking yang awak boleh parking selagi mampu, kalau kerja keras gerenti hasil ada, kalau tak kerja asyik tunggu setiap bulan tunggu bulan jatuh ke riba, eh pembetulan jatuh ke lubang tandas, alamat sekali ngan bulan ngan taik sekali habis lebur dek oleh flushing si mangkuk tandas tu, awak faham kan no eazy money in this world, at least cara macam ni tak lahmeleburkan duit sebanyak rm100k awak tu sebab awak ada peluang untuk berkerja keras mendapatkan hasil, dan atleast org yg labur pun ada peluang sama untuk mencari harta, bukannya deal ngan bos bos biawak yang lahap melapah apa saja, janji bagi mereka duit saja dan lepas tu yang anak anak bilis yang join last minute sebelum kantoi yang jadi mangsa, fikir fikirkan renung renungkan
dorang tu ko panggil bos2 biawak ... ko pulak bos menatang apa ?
aku nengok ciri ko ngan bos2 biawak pun sama aje ...cuba nak makan duit atas angin

ko cakap ko punya benda ni melabur ...melabur apa benda ?
aku nengok x der beza ngan minta sedekah
Reply With Quote
  #25  
Old 03-12-2014, 12:24 AM
rasperdana rasperdana is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2010
Posts: 277
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Abdul wahob View Post
skim ni dh wujud 20 tahun dulu

aku rasa masa skim ni baru keluar 20 tahun dulu, tt baru lahir
Reply With Quote
  #26  
Old 03-12-2014, 12:42 AM
Poziabb Poziabb is offline
Active Plus

Poziabb's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: __________
Posts: 4,510
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default ke laut weyyy... :)

tt yg open thread kat sini ke?

atau kena campak???
Reply With Quote
  #27  
Old 03-12-2014, 09:07 AM
qarzza qarzza is offline
Active Plus

qarzza's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2008
Location: Ampang
Posts: 4,386
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ni betol2 ke main2 ni?
__________________
######################
Reply With Quote
  #28  
Old 03-12-2014, 02:49 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rasperdana View Post
dorang tu ko panggil bos2 biawak ... ko pulak bos menatang apa ?
aku nengok ciri ko ngan bos2 biawak pun sama aje ...cuba nak makan duit atas angin

ko cakap ko punya benda ni melabur ...melabur apa benda ?
aku nengok x der beza ngan minta sedekah
sorry lah engko mat scammer kalo engko terasa..
Reply With Quote
  #29  
Old 03-12-2014, 02:51 PM
alyco37 alyco37 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sedey mengenangkan mat mat scammer yang terlalu bersifat negetif dan tak mahu melihat kesalahan lalu..
Reply With Quote
  #30  
Old 03-12-2014, 03:01 PM
iswadis iswadis is offline
Active Member

 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,436
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tt yg ni patuh syariah ke? Tq
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump