Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stock Counters

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-06-2013, 05:53 PM
boboboby boboboby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 333
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hope market turun byk lagi esok, oleh usha kaunter baru hehe
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-07-2013, 04:39 PM
hazwanhasan696 hazwanhasan696 is offline
Junior

hazwanhasan696's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 83
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

assalammualaikum..

hari ni dpt panggilan dari Maybank Invest, cerita nyer crita agak blur gak la, dia ngah wat promotion skrg, aku pun ye kan je la ... antara words yg dia bgtau aku :

1. CDF free
2. Tunjukkan platform/kaunter yg difikirkan ok
3. Dividen bulanan
4. Graph/Technical

agak blur pada mulanya, tp bila masuk CG ni mungkin leh dpt
lebih info.. ada sesapa leh suggestkan??
Reply With Quote
  #23  
Old 20-07-2013, 05:39 PM
Davosneny28 Davosneny28 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2009
Posts: 425
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku baru setahun dlm stock ni...tu pun x bape aktif sbab modal kecik (rm3k).
..aku pakai platfrom maybank..
ok la.friendly user.aku penah main forex gak beberapa thun..ape yg aku nmpak..main saham ni jauh lagi senang. news analisis pun maybank slalu bg kat emel. kat platform trading pun bleh dpt info penting selain website bursamalysia
Reply With Quote
  #24  
Old 24-07-2013, 05:49 AM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,816
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

salam,
mohon cadangan dr tuan2,syarikat yg memberikan servis terbaik untuk jualbeli saham & caj yang berpatutan?
Reply With Quote
  #25  
Old 26-07-2013, 10:50 PM
aiman27 aiman27 is offline
Active Plus

aiman27's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 4,546
Thanks (Received): 730
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

ape yg bagusnya mib bndg dgn bbpa syarikat broker tertentu kt blh wat urusniaga sendiri xperlu mberitahu remisier utk pump duit dan xperlu meminta remisier utk pindah keluar duit. itu kt leh wat sendiri.brokerage caj jg lbh murah
__________________
Sharing is Caring
Reply With Quote
  #26  
Old 24-12-2013, 01:08 AM
LILIN JEPUN LILIN JEPUN is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 54
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

as salam.. just for info Group Pesona Idaman ada buat sesi sembang-sembang saham secara percuma pada setiap SABTU bertempat di Tesco Extra jln kuching jam 10pg-12 tghari dan juga pada setiap hari Ahad di Tesco extra sec 13 shah alam berhadapan MSU jam 9pg-11.30 pg.. anda juga boleh belajar ttg teknikal dgn mereka.. berminat utk hadir boleh wassap no.. terima kasih

wassap 0162829227
__________________
Forex newbies yg belum pandai trade, boleh buat duit dgn sistem GPS, klik.. http://maxringgit.com/egurufx .. intraducer ABF01"
Reply With Quote
Thanks tugar89 thanked for this post
  #27  
Old 17-03-2014, 11:45 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 448
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 17
Active Level
Default

Bengkel saham utk newbies/beginner buka utk pendaftaran .. surf siggy dibawah
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #28  
Old 24-03-2014, 03:10 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 448
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 17
Active Level
Default

Next bengkel pd 19-04-2014.. surf www.bengkelminisaham.com .. klik daftar.. kod kelas ABS01
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #29  
Old 23-04-2017, 04:25 PM
Pizzaro Pizzaro is offline
Regular

Pizzaro's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 993
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahsang View Post
Assalammualaikum otai2 CG.. Aku nak tau berapakah modal paling rendah untuk aku memulakan urusan jual beli saham melalui Maybank 2 U? Sesiapa yg telah otai atau lama berpengalaman dalam bidang ni bleh x terangkan secara terperinci mngenai ini? Klau aku ade modal RM500 lepas x? Selain tu bleh x terangkan sikit cara untuk mengurangkan risiko dalam saham ini? Aku berminat untuk mengkaji dahulu dengan detail sbelum menceburkan diri dalam bidang ini. Aku lebih berminat kepada saham produk konsumer. Maybank ade x jual saham tersebut?
tt..apa dah jadi sekarang?dah kaya atau berjaya ke dengan saham?
__________________
Newbie
Reply With Quote
  #30  
Old 01-06-2017, 03:47 PM
aiman27 aiman27 is offline
Active Plus

aiman27's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 4,546
Thanks (Received): 730
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

xde jaminan blh jd kaya dgn beli saham.. tp peluang tu ade tp mcm berniaga lah ade risiko [email protected]
__________________
Sharing is Caring
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump