Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Indicators

Forex Indicators Professional forex traders generally are using technical indicators in their trading. This section should the right place to discuss & choose which indicators is the best to use.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 24-05-2008, 11:35 PM
Kurma Kurma is offline
Active Plus

Kurma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: NeuBie....
Posts: 4,219
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
tu aku lom cuba plak kat broker 00:00..tapi sydney memang buka market lebih awal dari Jepun..lepas tu baru hongkong..kira memang pagi2lah kalau ko bangun subuh pagi2 dalam jam 4.30 get ready.Aucland open pun kadang2 best juga around 4 pagi..pandai2lah perhatikan..ni aku jumpe lepas study pasal bigben kat bahagian development..indi ni yg terbestlah aku guna compare indi timezone yg lain..pening kepala..aku ni jenis malas nak tgk nombor atau ingat waktu..suka pada visual.
Sydney open awal 3 jam dr tokyo...klu ikut broker gmt +2 00:00 = 5pagi mesia = sydeny open dn kat timer server nroker kena gak 00:00..tp aku tgk sydney open kat line tur jam 1:00 server/broker....mcm tu gak dgn laen2 mkt...dia gelicir + 1 dr waktu sebenar mkt open bg setiap session...

kalau silap tlg perbetulkan....
__________________
Desktop PC Refurbished
P4 3.2ghz, 160 hd, 1 gig RAM tanpa monitor , RM550
***Doing Things From The Heart***
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 24-05-2008, 11:37 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,311
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Kurma View Post
Sydney open awal 3 jam dr tokyo...klu ikut broker gmt +2 00:00 = 5pagi mesia = sydeny open dn kat timer server nroker kena gak 00:00..tp aku tgk sydney open kat line tur jam 1:00 server/broker....mcm tu gak dgn laen2 mkt...dia gelicir + 1 dr waktu sebenar mkt open bg setiap session...

kalau silap tlg perbetulkan....
thanks bagitau..nanti aku akan pantau indi ni..insyaallah aku akan cuba baikinya..
Reply With Quote
  #23  
Old 24-05-2008, 11:39 PM
Kurma Kurma is offline
Active Plus

Kurma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: NeuBie....
Posts: 4,219
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
thanks bagitau..nanti aku akan pantau indi ni..insyaallah aku akan cuba baikinya..
harap2 sgt klu ko dh bole adjust tur tur ..roger kat sini....
tapi aku mhargai usaha kau...
aku ni bab nk adjust setting ...errrr almaklumlah...aku serah kat tn tanah yg lebih arif
tapi kalau ada member yg laen ada idea bole xongsi2 kat sini...
thanks again bro
__________________
Desktop PC Refurbished
P4 3.2ghz, 160 hd, 1 gig RAM tanpa monitor , RM550
***Doing Things From The Heart***
Reply With Quote
  #24  
Old 25-05-2008, 12:28 AM
AlKepong AlKepong is offline
Junior

AlKepong's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 78
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 1
Active Level
Default

alamak,nak ada 20 post baru boleh nampak links?
Reply With Quote
  #25  
Old 25-05-2008, 12:40 AM
gundurowo gundurowo is offline
Super Active

gundurowo's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2007
Location: ipoh mali
Posts: 8,405
Thanks (Received): 270
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

DK ni leh jadi gudang indicator ni...

teruskan DK..akan ku pau indi mu satu persatu

__________________
Whatsapp : 011-15340926
[SIZE="5"]
Saya boleh bantu anda daftar grabcar driver tanpa perlu ke ofis.Sila whatsapp sy
Reply With Quote
  #26  
Old 25-05-2008, 12:48 AM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 12,409
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tqvm bro..u rocks
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

MESIN BANNER

Reply With Quote
  #27  
Old 25-05-2008, 12:51 AM
pandaren pandaren is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 66
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AlKepong View Post
alamak,nak ada 20 post baru boleh nampak links?
Tu r.. baru je nk download huhu
Reply With Quote
  #28  
Old 25-05-2008, 12:52 AM
Major Major is offline
Newbie

Major's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tak fair.... hanya kerana Aku baru ada 13 post, aku taleh tengok atau download attachment
Reply With Quote
  #29  
Old 25-05-2008, 12:54 AM
gundurowo gundurowo is offline
Super Active

gundurowo's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2007
Location: ipoh mali
Posts: 8,405
Thanks (Received): 270
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

rileks la bro..20 post je..tak byk...

jgn la ckp tak fair plak..
__________________
Whatsapp : 011-15340926
[SIZE="5"]
Saya boleh bantu anda daftar grabcar driver tanpa perlu ke ofis.Sila whatsapp sy
Reply With Quote
  #30  
Old 25-05-2008, 01:02 AM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,311
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Major View Post
Tak fair.... hanya kerana Aku baru ada 13 post, aku taleh tengok atau download attachment
Pergi je kat thread MISC tu..ko borak layan awek-awek kat situ..confirm satu malam dah lebih 20 post..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
darkkiler, icdk

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump