Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-08-2012, 12:46 PM
Rio76 Rio76 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Rio76's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2011
Location: http://tmeasy.blogspot.com
Posts: 410
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default Pelabur RM350 1 orang Di Cari..Untung RM100-RM150 Dalam 3 Hari..Projek Piping Rumah

Salam,

Sebelum raya saya dapat 1 job kecik buat piping kat rumah jiran @ kawan kat area Saujana Puchong. Total job x lah besar, claim cuma sekitar RM900-RM1000 aja.

Kerja2 sepatutnya dah start esok Ahad, dibuat sendiri oleh saya & juga 1 pakcik pakar piping yang saya upah. Jangkamasa siap dalam masa 2 hari, iaitu Isnin ni dah siap dan leh dapat payment.

Owner sepatutnya bagi saya dowmpayment projek 30-50% dari total claim untuk beli barang, tapi disebabkan cash dia tersangkut, jadi dia bayar sepenuhnya bila dah siap Isnin ini. Owner dah tunjukkan pada saya cash float 1 hari kat bank dia, dan cash dia akan clear Isnin nanti. Sebab tu saya yakin dan x kesah untuk buat job tanpa DP.

Walaumacamana pun, saya juga x cukup kewangan dan memerlukan RM350 untuk beli barang2 berkaitan job untuk dimulakan besok. Dah juga cuba kawan kat luar, tapi belum dapat berita baik.

Jadi saya nak offer, kalau ada sapa2 geng CG yang berminat nak invest RM350, invest hari ini, saya akan bagi syer profit dan jangkaan pulangan kepada investor saya sekitar RM100-RM150 dan akan dibayar Isnin ini juga.

Jika berminat, sila PM saya.

1 orang saja.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-08-2012, 12:47 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,688
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

gud luck tt..........
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #3  
Old 25-08-2012, 12:52 PM
Rio76 Rio76 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Rio76's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2011
Location: http://tmeasy.blogspot.com
Posts: 410
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RajaDiamond View Post
gud luck tt..........
tq bro......
Reply With Quote
  #4  
Old 25-08-2012, 01:02 PM
Rio76 Rio76 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Rio76's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2011
Location: http://tmeasy.blogspot.com
Posts: 410
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

harap ada yang sudi, job kecik aja, untung pun kecik.
Reply With Quote
  #5  
Old 25-08-2012, 01:03 PM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,869
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 6
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

hurm..sorang jer insyallah ada yg berminat tu..
Reply With Quote
  #6  
Old 25-08-2012, 01:08 PM
othman3591 othman3591 is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2010
Posts: 278
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku nak bro
Reply With Quote
  #7  
Old 25-08-2012, 01:10 PM
gmsatria gmsatria is offline
Super Active

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 8,766
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

best juga nie...jap jer dapat popit..
Reply With Quote
  #8  
Old 25-08-2012, 01:11 PM
Rio76 Rio76 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Rio76's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2011
Location: http://tmeasy.blogspot.com
Posts: 410
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by othman3591 View Post
aku nak bro
terima kasih, ada jugak yang sudi. nanti saya PM detail ek
Reply With Quote
  #9  
Old 25-08-2012, 01:13 PM
klon8504 klon8504 is offline
Super Active

klon8504's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: HuLL CiTY
Posts: 5,110
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

usaha yang baik nie. gud luck TT
Reply With Quote
  #10  
Old 25-08-2012, 01:14 PM
Rio76 Rio76 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Rio76's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2011
Location: http://tmeasy.blogspot.com
Posts: 410
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by klon8504 View Post
usaha yang baik nie. gud luck TT
kerja hujung minggu. walaupun x seberapa, leh la buat dapur berasap
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump