Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-07-2012, 06:56 PM
vendetta7 vendetta7 is offline
Legendary Member

vendetta7's Avatar
 
Trader Rating: (57)
Join Date: Dec 2008
Posts: 12,612
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Daftar Maxis Fibre / Time Fibre & dapatkan Rebat Tunai

Daftar Maxis Fibre atau Time Fibre dan dapatkan rebat tunai!
Pendaftaran percuma!


Terbaru:-
Maxis
+ Percuma 1 bulan bagi pendaftaran baru Maxis Home Fibre, khas untuk pengguna MaxisONE plan atau Maxis Home Fibre sedia ada, bagi yang daftar sebelum 30 Jun 2019
+ Percuma 2 unit Mesh Wifi bagi yang mendaftar pakej 500Mbps atau 800Mbps
+ Pengguna MaxisONE mobile boleh dapat unlimited data untuk principal & share line jika daftar MaxisONE Home
+ Office/premis perniagaan boleh cuba daftar pakej personal
Time
+ Diskaun RM10 selama 24 bulan bagi yang mendaftar pakej 500Mbps atau 1Gbps











Sebab2 kenapa perlu daftar Maxis Fibre atau Time Fibre dengan kami:-
+ tidak perlu ke kaunter dan beratur panjang
+ kami bagi rebat tunai bagi pelanggan yang mendaftar melalui kami
+ anda tidak akan dapat rebat tunai ini jika mendaftar di mana2 cawangan Maxis Centre atau kaunter Time
+ pembayaran rebat yang cepat, hanya 14 hari selepas pemasangan. tidak perlu tunggu berbulan2 untuk dapat rebat anda
+ tiada caj pendaftaran
+ servis & follow up terbaik. lihat trader rating dari pelanggan saya

Sebab2 kenapa perlu pasang Maxis Fibre atau Time Fibre:-
+ line berkabel yang stabil, ping rendah, tidak seperti wireless broadband
+ unlimited data quota
+ pemasangan standard percuma
+ percuma modem/router wifi


Senarai Harga & Rebat Tunai




Kontrak
+ Kontrak bagi semua pakej Maxis Fibre adalah 24 bulan
+ Kontrak bagi pakej Time Fibre ada 12 bulan atau 24 bulan
+ Caj RM300 akan dikenakan oleh Time untuk mendaftar pakej Time berkontrak 12 bulan
+ Penalti RM500 akan dikenakan jika terminate dalam tempoh kontrak


+TESTIMONI & SENARAI PELANGGAN+

Hubungi kami untuk pendaftaran, 24/7.
01156377783(call,sms,whatsapp)
Whatsapp - http://bit.ly/2Ye1l8Z
Facebook - facebook.com/MaxisTime

Last edited by vendetta7; 18-05-2019 at 12:32 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-07-2012, 07:00 PM
jonykruger jonykruger is offline
Regular

jonykruger's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 483
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

unlimited bandwidth ka TT?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2012, 07:02 PM
mazri_2008 mazri_2008 is offline
CG Top Poster Club

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: INSTAFOREX PARTNER
Posts: 22,935
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2205
Active Level
Default

best ni tado limit
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 02-07-2012, 07:04 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,083
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tempat aku cabel fibre dah pasang, tp kate nye bulan ni baru masuk unifi. agak2 leh tak masuk maxis ni?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-07-2012, 07:06 PM
vendetta7 vendetta7 is offline
Legendary Member

vendetta7's Avatar
 
Trader Rating: (57)
Join Date: Dec 2008
Posts: 12,612
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jonykruger View Post
unlimited bandwidth ka TT?
yup, unlimited quota. sebelum ni maxis ltak 100gig tapi nk lawan unife, maxis xletak quota dah.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-07-2012, 07:07 PM
vendetta7 vendetta7 is offline
Legendary Member

vendetta7's Avatar
 
Trader Rating: (57)
Join Date: Dec 2008
Posts: 12,612
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
tempat aku cabel fibre dah pasang, tp kate nye bulan ni baru masuk unifi. agak2 leh tak masuk maxis ni?
boleh. pm sy alamat.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-07-2012, 07:09 PM
C_Kenek C_Kenek is offline
Super Active

C_Kenek's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,125
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

lagi murah dr unifi
Reply With Quote
  #8  
Old 02-07-2012, 07:19 PM
Fahmiyafeii Fahmiyafeii is offline
Active Member

Fahmiyafeii's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Location: Johor Bahru, JOHOR
Posts: 1,750
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 0
Active Level
Default

TT.. bukan ke kat maxis RM118 sebulan? aku baru g minggu lepas...
Reply With Quote
  #9  
Old 02-07-2012, 07:26 PM
syahays syahays is offline
CG Top Poster Club

syahays's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Sep 2010
Location: forex is the world of confusions...
Posts: 23,430
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

laju ni 10mbps..
Reply With Quote
  #10  
Old 02-07-2012, 07:26 PM
notrexdame notrexdame is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 76,170
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Fahmiyafeii View Post
TT.. bukan ke kat maxis RM118 sebulan? aku baru g minggu lepas...
http://www.maxis.com.my/home/plans_fibre.asp
__________________
[URL="bit.ly/promositfs"][LEFT][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]SELL TOP [COLOR="Blue"]BUY BOTTOM[/COLOR] [COLOR="green"]MACAM SNIPER![/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="Purple"]PROFIT [U][COLOR="Red"]502 PIPS[/COLOR][/U] DALAM SATU TRADE
[COLOR="Magenta"]BANYAK SCREEN SHOT & TESTIMONIAL MEMUKAU
[URL="http://facebook.com/teknikforexsebenar"][SIZE="5"][COLOR="Black"]FACEBOOK [COLOR="Orange"]101k+ "LIKE"[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=295980"]Official CG Thread KLIK SINI[/URL][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]
[URL="bit.ly/promositfs"][SIGPIC][/SIGPIC][/URL][/LEFT]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
maxis

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump