Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 08-03-2010, 08:46 PM
jaketb jaketb is offline
Regular

jaketb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 420
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku tgh tunggu satu akaun adsense aku utk diapprove..lepas tu nak try logic ni..master akaun tak berani nak guna..
__________________
Naruto Manga & Spoilers. Click here
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-03-2010, 10:48 PM
encikcot encikcot is offline
Junior

encikcot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 95
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terima kasih TT! panduan simple tapi berguna..
Reply With Quote
  #23  
Old 12-03-2010, 02:01 AM
Sureduit Sureduit is offline
Super Active

Sureduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2006
Location: :: Gua Ahmad Albab ::
Posts: 5,044
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

dah banyak accident dah nie
__________________
[RAHSIA] Traffic ke blog anda
FREE & BERBAYAR >> KLIK SINI

#HarapanBaru
Reply With Quote
  #24  
Old 12-03-2010, 08:09 AM
ewan0310 ewan0310 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,763
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
Default

berhati2 merempit aku nye 2 account die sauk sekali jalan
Reply With Quote
  #25  
Old 12-03-2010, 11:16 AM
fuyoh13 fuyoh13 is offline
Active Member

fuyoh13's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,167
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Active Level
Default

dh ramai kena ban sbb pakai logi..so klau nak pakai jugakk pakai la helmet keselamatan yg ada cop google..hehe
Reply With Quote
  #26  
Old 30-03-2010, 01:53 AM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,050
Thanks (Received): 99
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kepada semua newbie2 dan pakar2 adsense,

harap maaf diatas laluan masuk saya ni. Untuk pengetahuan, saya merupakan salah seorang pengusaha adsense 3 tahun yang lepas. Melalui pembacaan ebook dari malaysia dan luar negara, saya ingin berkongsi sedikit pengalaman dan pembelajaran. Mungkin lebih sesuai kepada newbie kerana saya tidak lah berjaya sgt didalam adsense

Saya akui ini program yang benar dimana adsense diwujudkan untuk mempromosi sesuatu iklan org lain dilaman web atau blog mereka. Pembayaran dilakukan diatas kaedah pay per click dimana walaupun seseorang yang click itu tidak membeli barangan yang di iklankan, namun pembayaran kepada yang post iklan (adsense) tetap akan dibayar. Melalui pengalaman, saya hany membina blog yang ringkas tetapi padat dengan pengetian yang sebenar. hari

Apa yang ingin saya kongsi adalah, untuk membuat program adsense dan memeastikan ianya berjaya, anda haruslah peka terhadapa beberapa perkara yang ingin saya nyatakan dibawah:

1. Topik dan kandungan web atau blog yang dibina. Adsense dihantar kelaman blog anda menerusi keserasian secara automatik. Anda tidak boleh memilih...dimana jika terdapat banyak perkataan mengenai perabot, bermakna iklan perabot lah yang akan sampai ke web/blog anda.

2. Mencari nilai wang adsense yang dibayar pay per click. terdapat banyak iklan, tetapi tahukah anda iklan mana yang harganya mahal? So anda perlu fikir syarikat apa yang sangat kaya dan banyak iklan pay per click. Kalau anda silap tajuk mungkin, iklan adsense yang dihanatar ke web/blog anda adalah yang sangat murah dimana mungkin bayaran setiap click adalah USD0.01 bagi setiap 10 click. Jadi anda perlu fikirkan apa kandungan sesuai ingin anda perkatakan didalam blog anda

3. Bahasa
. Bahasa juga memainkan peranan yang penting untuk program adsense. sekiranya web/blog anda dalam bahasa malaysia, bermakna banyak la iklan adsense yang sampai ke web/blog anda. Dan seperti mana kita tahu kalau iklan adsense dalam bahasa malaysia tentu kebanyakan nya adalah juga dr malaysia. Dan kebanyakan juga iklan adsense dari malaysia adalah berharga sangat murah. Kesimpulannya kandungan web/blog anda seharuslah dalam bahasa international (english) dimana semua iklan adsense berpeluang masuk ke web/blog anda. Dan berapa ramai kah diantara kita sememangnya hebat untuk menulis dalam bahasa inggeris?

4. kandungan web/blog haruslah menarik. maksudnya apa yang ingin dipersampaikan kepada pembaca haruslah menarik. Sekiranya tidak menarik, tentu sekali, pemabaca tidak ingin melawat utk kali kedua

5. Persaingan ranking kedudukan carta web/blog anda. Kebiasaannya keyword yang menarik akan berada diatas didalam "searching". Contohnya anda meletak nama "gold" tentu ranking web/blog anda ada dalam senarai carian, tetapi belum tentu anda berada diatas. Sebaliknya jika anda letak nama "kambing kaki hitam", tentu sekali agak susah org ingin taip perkataan tersebut didalam carian. Kseimpulannya cari perkataan menarik tetapi lebih specific kerana kebiasaannya yang general dah pon habis dikebas orang.

So itu sahaja yang ingin saya berkongsi dengan saudara/i semua. Walaupun saya tidak lagi bergiat dengan Adsense, saya harap info tersebut tetap membantu. Bukan saya tak minat adsense, cuma minat saya dah berubah arah.....akhir kata saya mohon maaf lah kpd otai2 adsense, andaikata ada silap penerangan saya mengenai adsense ni

Nasihat: Semoga program adsense kalian suksess. Newbie carilah seseorang yang benar ingin mengajar anda untuk suksess dalam adsense. Ada ramai yang mencari untung sendiri malalui keuntungan penjualan buku dan sebagainya. walhal...benda tak tara mana pon. Remember one thing....bukan senang utk senang....setiap yang dapat perlu lah melalui strategi dan usaha yang bersungguh. Keikhlasan sebenar nak buat program adsense juga penting. jangan sesekali menggunakan "taktik kotor"
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
Reply With Quote
  #27  
Old 21-07-2010, 08:59 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Bandar Tasik Puteri, Rawang
Posts: 32,517
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

hm..xleh print rupanya file ni..hehe
__________________
Dapatkan Penapis Air/Udara Cuckoo Di SINI

Perkhidmatan Merekabentuk & Menyediakan Lukisan Civil & Struktur

Reply With Quote
  #28  
Old 23-07-2010, 04:00 AM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,859
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sayangi akaun adsense anda.... Google mmg handal detect jika guna blackhat atau yg hampir2 blackhat..nama lainnya greyhat..
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING
Reply With Quote
  #29  
Old 25-01-2016, 12:40 PM
buja buja is offline
Active Member

buja's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,084
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 24
Active Level
Default

masih relevan ke teknik ni
Reply With Quote
  #30  
Old 26-01-2016, 08:51 AM
adam oden adam oden is offline
Active Member

adam oden's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,060
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by buja View Post
masih relevan ke teknik ni
Soalan yg sama dari aku.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump