Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG UPDATES, RULES & GUIDES > CG Supporter

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 29-05-2019, 11:14 AM
Ardy Ardy is offline
Active Member

Ardy's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,858
Thanks (Received): 88
Likes (Received): 22
Blog Entries: 1
Active Level
Default Masalah/Isu Carigold Sedikit slow hari ni Error 522, Connection timed out

Masalah/Isu Carigold Sedikit slow hari ni

loading lambat dari biasa

biasa laju je

Terutaman bila klik pada "New Posts" diatas

Error 522 Ray ID: 4de558ecaedacc10 2019-05-29 03:23:33 UTC
Connection timed out

refer screenshot below :

Last edited by Ardy; 29-05-2019 at 11:27 AM..
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-05-2019, 05:06 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 43,049
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5175
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aah mmg slow hari ni, tgh buat penyelenggaraan ke..

ada masalah sikit kalau nak post sesuatu artikel
__________________
  #3  
Old 29-05-2019, 05:27 PM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,948
Thanks (Received): 1552
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Thx atas aduan ini dan sorry saya baru noticed thread ini since subforum ini bukanlah berkaitan dengan support/issues. Seems like datacenter sedang alami masalah network. Kita akan cuba rectify dulu dan update selepas ni. Thx Ardy & CMM.
  #4  
Old 29-05-2019, 05:42 PM
Skuter Skuter is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2016
Posts: 1,003
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
Default

Ya,mmg slow amat. Slow sgt2 slow.
  #5  
Old 29-05-2019, 05:55 PM
Xploit Machine Xploit Machine is offline
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,733
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1708
Blog Entries: 16
Active Level
Default

ya saya pun dari awal pagi ada rasa Error522 dan sedikit lembab fungsi topik baru dan search, tak pe la kita bleh ejas2 sikit, lg satu .. ini fungsi edit baru ke atau mmg lama dah ada?

saya baru perasan petang tadi boleh edit topik sendiri dengan double-click

__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
  #6  
Old 30-05-2019, 07:13 AM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,948
Thanks (Received): 1552
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Okay, kita dah confirmed ada network issue di datacenter. Walaubagaimanapun isu ini dah diselesaikan lewat malam tadi. Suppose tiada lagi masalah slowness macam semalam. Jika masih lagi berlaku, boleh buka thread baru.

Quote:
Originally Posted by Xploit Machine View Post
lg satu .. ini fungsi edit baru ke atau mmg lama dah ada?

saya baru perasan petang tadi boleh edit topik sendiri dengan double-click

Ini fungsi sedia ada. Boleh gunakan fungsi ini untuk edit thread title instead of menggunakan Thread Tools atau edit button.

Thx guys for bring up this issue
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump