Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles

Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles For console enthusiasts for share their infos, tips, tricks and all useful discussions.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-08-2017, 08:11 AM
sirzack28 sirzack28 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2017
Posts: 24
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default PS Vita,PSP Go Atau Switch?

Salam Guys....Nak minta pendapat.Mana konsol yang sesuai aku beli sebab aku ni jenis travel.Aku fikir nak beli konsol yang boleh bawa merata dan best untuk dimain.Antara PS vita,PSP GO dan Switch......
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-11-2017, 06:37 PM
Faizudin Faizudin is offline
Super Active

Faizudin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Location: 3rd Rock From Sol
Posts: 6,401
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 235
Active Level
My Mood:
Default

PS Vita,PSP Go nie dah lapuk. Baik Ambik switch.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2017, 07:06 PM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 12,008
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 225
Active Level
Default

Ps vita sbb game byk... Ada kedai Jual game seken murah2... Kat Mudah pon byk org jual
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2017, 08:33 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,866
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 748
Active Level
My Mood:
Default

aku pun nk cr yg 2nd... wat hilang bosan.. sbb x suke men game pkai hp.. semak.. ps vita 2nd agak2 bp leh dpt ek..
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #5  
Old 07-10-2018, 04:02 PM
amieshoro amieshoro is offline
Active Member

amieshoro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,436
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

ada tak PSP 2nd dalam RM100?
teringin nak ada PSP...
nak main game fighting mcm KOF or takken ...

tgk kat lazada RM200 lebih 2nd..

sebenarnya aku x paham pasal PSP?
kenapa ada PSP1000, PSP GO, PSP3000, PSPvista...
semua tue PSP yg sama ke? bole main game yg sama atau lain2 game?
Reply With Quote
  #6  
Old 29-10-2018, 07:15 PM
Farique Farique is offline
Newbie

Farique's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2018
Posts: 5
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by amieshoro View Post
ada tak PSP 2nd dalam RM100?
teringin nak ada PSP...
nak main game fighting mcm KOF or takken ...

tgk kat lazada RM200 lebih 2nd..

sebenarnya aku x paham pasal PSP?
kenapa ada PSP1000, PSP GO, PSP3000, PSPvista...
semua tue PSP yg sama ke? bole main game yg sama atau lain2 game?
better amik switch bro, graphic lebih power. travel boleh main kat tv rumah boleh..
Reply With Quote
  #7  
Old 29-10-2018, 07:35 PM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,879
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Farique View Post
better amik switch bro, graphic lebih power. travel boleh main kat tv rumah boleh..
grafik mmg power tp kad game mahal2. mcm ps4 jugak
Reply With Quote
  #8  
Old 04-11-2018, 12:52 PM
amieshoro amieshoro is offline
Active Member

amieshoro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,436
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

aku nak yg murah2 je..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump