Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Forex PAMM Investment

Forex PAMM Investment The PAMM Account is an investment service that gives investors the chance to make money without trading themselves on Forex and allows managers to earn additional income for managing client funds. The greater the trader handle the trading the minimal investor will losing money. So please choose the wise trader to invest with.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-10-2013, 04:56 PM
EzMoney EzMoney is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default PAMM Investment Golden Capital

PAMM Name : GOLDEN CAPITAL
Broker Name : InstaForex.com
PAMM Link : https://www.instaforex.com/forex_mon...trader=1249566
PAMM created since : 7 Dec 2013
Minimum Deposit : USD 500
Profit share : 40% Investor , 60% Trader
Min Investment Period : 30 Days
Penalty : 10%













Saya ingin memberi peluang menjadi jutawan kepada 10 trader Instaforex dengan modal USD1000 setiap seorang/akaun. Jumlah pelaburan diperlukan ialah USD10,000.

Keuntungan Spot GOLD trading saya adalah sekitar 100%-150% SETIAP BULAN dan akan dibahagi dua diantara saya dan pelabur. Lihat graf 'Equity Profit' dan graf 'Balance Profit' di atas untuk rujukan pelaburan yang sedang dijalankan.

Bagi 10 orang trader/investor yang berminat, sila klik gambar diatas untuk melihat prestasi akaun di Instaforex.com dan join akaun PAMM yang diberikan (No akaun: 1249566).

Anda boleh join akaun PAMM tersebut, dan keluarkan duit keuntungan pada bila-bila masa sehingga tamat tempoh projek jutawan pada 31 Disember, 2014. Dengan keuntungan melebihi 100% setiap bulan, anda boleh menjadi jutawan jika anda tidak pernah atau kurang mengeluarkan duit keuntungan sehingga akhir tahun depan.

Cepat, tawaran ini dibuka sehingga saya telah dapat cukup modal pelaburan USD10,000 atau jika akaun saya sendiri telah mencapai jumlah modal tersebut.

Walau bagaimanapun, risiko kerugian adalah atas anda sendiri. Saya hanya boleh memberi jaminan berkaitan teknik pelaburan dan jangkaan keuntungan berdasarkan 'past performance'.
__________________
`
[B][URL="http://www.forumjutawan.com/showthread.php?22-Pendaftaran-sebagai-ahli-ForumJutawan.com&p=22#post22"][COLOR="Red"]Klik Disini[/COLOR][/URL] jika anda inginkan peluang dan bantuan menjadi [COLOR="Magenta"]JUTAWAN[/COLOR].[/B]

[B][COLOR="SeaGreen"]BUY[/COLOR]/[COLOR="DarkRed"]SELL[/COLOR] EgoPay, PerfectMoney [URL="http://www.evogates.com/?ref=evgold99"][COLOR="Red"]HERE[/COLOR][/URL].[/B]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-10-2013, 09:45 PM
EzMoney EzMoney is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Spot Gold trading saya menggunakan EA yang diubahsuai sepenuhnya. Backtesting dari bulan April,2013 sehingga bulan Sep,2013 menunjukkan keuntungan purata 100%-150% setiap bulan. Tiada Margin Call pada mana-mana bulan, dan absolute drawdown adalah sangat rendah (kurang 10%). Monthly drawdown dalam lingkungan 20% sahaja. Drawdown adalah disebabkan oleh SL negatif sahaja, dan bukan floating trade.

Trading saya adalah secara intraday, dengan StopLoss yang sangat rendah. Sebab tu drawdown adalah rendah setiap hari. Graf performance di atas ada menunjukkan kerugian, tetapi kebanyakan kerugian tersebut disebabkan oleh trading matawang lain selain Gold. Sekarang ni saya buat trading Spot Gold saja sebab lebih menguntungkan dan risiko kerugian yang sangat rendah.

Berminat? Jom join akaun PAMM saya di atas.
Terhad kepada jumlah pelaburan USD10,000 sahaja.
Saya sangat confident bahawa anda akan dapat balik pelaburan asal USD1000 tu dalam masa hanya 2-3 bulan pertama. Setiap keuntungan yang diperolehi boleh dikeluarkan (rollover) pada bila-bila masa.

Jom join sebelum kuota penuh.
__________________
`
[B][URL="http://www.forumjutawan.com/showthread.php?22-Pendaftaran-sebagai-ahli-ForumJutawan.com&p=22#post22"][COLOR="Red"]Klik Disini[/COLOR][/URL] jika anda inginkan peluang dan bantuan menjadi [COLOR="Magenta"]JUTAWAN[/COLOR].[/B]

[B][COLOR="SeaGreen"]BUY[/COLOR]/[COLOR="DarkRed"]SELL[/COLOR] EgoPay, PerfectMoney [URL="http://www.evogates.com/?ref=evgold99"][COLOR="Red"]HERE[/COLOR][/URL].[/B]
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2013, 10:14 PM
EzMoney EzMoney is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Backtesting bulan Ogos,2013. Modal USD1000, bertambah kepada USD2706, iaitu keuntungan bersih sebanyak USD1706 (~ 170% untung!!).

__________________
`
[B][URL="http://www.forumjutawan.com/showthread.php?22-Pendaftaran-sebagai-ahli-ForumJutawan.com&p=22#post22"][COLOR="Red"]Klik Disini[/COLOR][/URL] jika anda inginkan peluang dan bantuan menjadi [COLOR="Magenta"]JUTAWAN[/COLOR].[/B]

[B][COLOR="SeaGreen"]BUY[/COLOR]/[COLOR="DarkRed"]SELL[/COLOR] EgoPay, PerfectMoney [URL="http://www.evogates.com/?ref=evgold99"][COLOR="Red"]HERE[/COLOR][/URL].[/B]
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2013, 10:17 PM
EzMoney EzMoney is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Backtesting bulan Sep,2013. Modal USD1000, bertambah kepada USD2223, iaitu keuntungan bersih sebanyak USD1223 (~ 122% untung!!).

Jom join jadi Jutawan sebelum terlambat.

__________________
`
[B][URL="http://www.forumjutawan.com/showthread.php?22-Pendaftaran-sebagai-ahli-ForumJutawan.com&p=22#post22"][COLOR="Red"]Klik Disini[/COLOR][/URL] jika anda inginkan peluang dan bantuan menjadi [COLOR="Magenta"]JUTAWAN[/COLOR].[/B]

[B][COLOR="SeaGreen"]BUY[/COLOR]/[COLOR="DarkRed"]SELL[/COLOR] EgoPay, PerfectMoney [URL="http://www.evogates.com/?ref=evgold99"][COLOR="Red"]HERE[/COLOR][/URL].[/B]
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2013, 10:37 PM
nikcashworld nikcashworld is offline
Super Active

nikcashworld's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Nov 2007
Posts: 9,006
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
Default

kalu usd500 boleh tak?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-10-2013, 11:07 PM
EzMoney EzMoney is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nikcashworld View Post
kalu usd500 boleh tak?
Oklah, saya dah buka peluang untuk mula invest dengan modal USD500 sahaja, tapi share profit pelabur 40%, saya 60%. Kalau modal USD1000 boleh share 50-50.

Jom join projek Jutawan Gold ni.
Terhad sehingga jumlah modal USD10,000 sahaja.
Cepat sementara peluang masih terbuka, modal saya minggu lepas sebanyak USD270 dah bertambah kepada USD730 minggu ni.

Dan akan bertambah-tambah, cepat join sebelum terlambat.
__________________
`
[B][URL="http://www.forumjutawan.com/showthread.php?22-Pendaftaran-sebagai-ahli-ForumJutawan.com&p=22#post22"][COLOR="Red"]Klik Disini[/COLOR][/URL] jika anda inginkan peluang dan bantuan menjadi [COLOR="Magenta"]JUTAWAN[/COLOR].[/B]

[B][COLOR="SeaGreen"]BUY[/COLOR]/[COLOR="DarkRed"]SELL[/COLOR] EgoPay, PerfectMoney [URL="http://www.evogates.com/?ref=evgold99"][COLOR="Red"]HERE[/COLOR][/URL].[/B]
Reply With Quote
  #7  
Old 03-10-2013, 11:14 PM
wan amin wan amin is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,023
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Berminat ni... Tp br kenal dunia forex.... Camano tah nk wat pamm tuu....
Reply With Quote
  #8  
Old 03-10-2013, 11:30 PM
EzMoney EzMoney is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wan amin View Post
Berminat ni... Tp br kenal dunia forex.... Camano tah nk wat pamm tuu....
Kalau dah register akaun trading Instaforex, boleh daftar sebagai PAMM investor. Ada link kat sebelah kiri website Instaforex tu.

Jom sama-sama jadi Jutawan Instaforex.
Peluang terhad ni, kalau saya dah jadi jutawan dulu, takde la nak buka peluang ni lagi, paham-paham je la resmi orang jutawan ni.
__________________
`
[B][URL="http://www.forumjutawan.com/showthread.php?22-Pendaftaran-sebagai-ahli-ForumJutawan.com&p=22#post22"][COLOR="Red"]Klik Disini[/COLOR][/URL] jika anda inginkan peluang dan bantuan menjadi [COLOR="Magenta"]JUTAWAN[/COLOR].[/B]

[B][COLOR="SeaGreen"]BUY[/COLOR]/[COLOR="DarkRed"]SELL[/COLOR] EgoPay, PerfectMoney [URL="http://www.evogates.com/?ref=evgold99"][COLOR="Red"]HERE[/COLOR][/URL].[/B]
Reply With Quote
  #9  
Old 03-10-2013, 11:34 PM
wan amin wan amin is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,023
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EzMoney View Post
Kalau dah register akaun trading Instaforex, boleh daftar sebagai PAMM investor. Ada link kat sebelah kiri website Instaforex tu.

Jom sama-sama jadi Jutawan Instaforex.
Peluang terhad ni, kalau saya dah jadi jutawan dulu, takde la nak buka peluang ni lagi, paham-paham je la resmi orang jutawan ni.
Online pkai tab je ni tt.. Sok saya godek bab pamm tu.... Nnti saya inform balik tt...
Reply With Quote
  #10  
Old 04-10-2013, 12:05 AM
kamal91 kamal91 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 149
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pm detail!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump