Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-07-2011, 03:56 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

JOM jadi parttime Agent boleh managed accounts sendiri dapat comssions sendiri..makan sendiri. sambil cari clients sendiri...

Semoga apa yang kita lakukan dapat rahmat dari Allah. Jumaat yang mulai ini
__________________
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN ONEXOX AND MYM1

MORE INFO PLEASE SMS/WHSAPP HP:0122489615
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-07-2011, 04:00 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Withdrawal yang pertama minimum 10K untuk trade dengan Apex. Kalau tak cukup 10K dalam 6K - 9K agent boleh tolong apeal dengan APEX.

Lepas tu kita boleh kelurakan setiap tiga bulan kalau fikir nak beli saham2 yang berkenan dihati

Quote:
Originally Posted by THX View Post
bro pesona, ada minimum limit 10k duit epf yg boleh dikeluarkan utk bukak akaun ke?
__________________
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN ONEXOX AND MYM1

MORE INFO PLEASE SMS/WHSAPP HP:0122489615
Reply With Quote
  #23  
Old 15-07-2011, 04:03 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,841
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 23
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pesona View Post
Withdrawal yang pertama minimum 10K untuk trade dengan Apex. Kalau tak cukup 10K dalam 6K - 9K agent boleh tolong apeal dengan APEX.

Lepas tu kita boleh kelurakan setiap tiga bulan kalau fikir nak beli saham2 yang berkenan dihati
setakat ni appeal tu banyak yg success ke
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 15-07-2011, 04:07 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dalam bulan Jun - July sahaja dapat clients yang dah kelurakan EPF dalam range 22K - 34K.

one client 50tahun tak mahir guna komputer dia guna Apex remiser to trade.

JOM ambil peluang trade duit EPF kita sendiri..
__________________
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN ONEXOX AND MYM1

MORE INFO PLEASE SMS/WHSAPP HP:0122489615
Reply With Quote
  #25  
Old 15-07-2011, 04:10 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

So far apeal semuanya lulus...termasuk I punya investment yang pertama 8K. Sebelum jadi Agent kena test dulu..2nd withdrwal ni start with RM18K

Quote:
Originally Posted by THX View Post
setakat ni appeal tu banyak yg success ke
__________________
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN ONEXOX AND MYM1

MORE INFO PLEASE SMS/WHSAPP HP:0122489615
Reply With Quote
  #26  
Old 15-07-2011, 04:12 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

fareasr262 agent group kami ni updatelah nama kat sini...
__________________
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN ONEXOX AND MYM1

MORE INFO PLEASE SMS/WHSAPP HP:0122489615
Reply With Quote
  #27  
Old 15-07-2011, 05:57 PM
putra1976 putra1976 is offline
Active Member

putra1976's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tq....info yg bermanfaat.
__________________
***Mekar Semilu Beauty Secret*** http://www.facebook.com/profile.php?id=100002223021634
***Sukar menghafal quran? Sematkan ayat-ayat quran dalam diri dan jiwa anda...*** http://www.kaedahjibril.com/index.php?ref=putra1976
… Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri…. Surah Rakd, 11
Reply With Quote
  #28  
Old 15-07-2011, 07:08 PM
jonsawai jonsawai is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 24
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pesona View Post
Tak pe sabar dulu bulan depan sekejap aje.. Saya pun tengah tunggu 2withdrwal minggu depan RM18K. Kalau sempat dapatlah henjut Bumiarmada 21julai ni HIBISCUS 25July ni...

EPF Diversify saya.

Simpanan masa depan ---> Public Ittikal 171,000units
Trade Online BSKL ---> High Risk High Return
EPF Account1 ---> Tinggal Simpanan Asas.

Account2 ---> Beli Rumah...

Diversify Your EPF Saving
Saya lak EPF akaun-1, so far Unit Trust Only.
Akaun-2, tak pernah kacau.

Excess cash, beli rumah, shares since 1996, gold nugget since 2002. Collect nugget sikit sikit, bila dah banyak, harga pun dah naik, jual dan beli raw land. Tanam sawit, 4 tahun dah keluar hasil. Upah org yg diketahui expert dan dipercayai utk handle, buat profit sharing. Hasil lumayan, pasif income. Tanah tu pun jadi naik harga. 5 tahun + sawit, boleh jual dgn rpofit 200%. kalau nak jual laaa. Saya simpan je buat asset.

Main share, kena ombak 3 kali, 1998, 2000, dan 2003. So, campur tolak profit and loss, tax, fees, dapat Par je. Kalau untung pun mungkin dlm 100 je kot. Yg pasti, remisier saya yg untung. Apa yg saya gain, a very good experience dan knowledge.

Unit trust, tak pernah realized dlm keadaan negative. Realized hanya bila annualized return lebih 12%. So far memang menjadi since started invest in 2006. Tak buat long terms, still guna taktik hit and run. Invest and redeemed based on target profit.

Forex, try demo account dengan Marketiva, *******, Instaforex dan Oanda. Semua terbarai. Keh keh keh. Rezeki saya belum lagi untuk menorex kot.
Reply With Quote
  #29  
Old 15-07-2011, 07:58 PM
SiRentap SiRentap is offline
Super Active

SiRentap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Location: Borneo Island
Posts: 6,619
Thanks (Received): 369
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jonsawai View Post
Saya lak EPF akaun-1, so far Unit Trust Only.
Akaun-2, tak pernah kacau.

Excess cash, beli rumah, shares since 1996, gold nugget since 2002. Collect nugget sikit sikit, bila dah banyak, harga pun dah naik, jual dan beli raw land. Tanam sawit, 4 tahun dah keluar hasil. Upah org yg diketahui expert dan dipercayai utk handle, buat profit sharing. Hasil lumayan, pasif income. Tanah tu pun jadi naik harga. 5 tahun + sawit, boleh jual dgn rpofit 200%. kalau nak jual laaa. Saya simpan je buat asset.

Main share, kena ombak 3 kali, 1998, 2000, dan 2003. So, campur tolak profit and loss, tax, fees, dapat Par je. Kalau untung pun mungkin dlm 100 je kot. Yg pasti, remisier saya yg untung. Apa yg saya gain, a very good experience dan knowledge.

Unit trust, tak pernah realized dlm keadaan negative. Realized hanya bila annualized return lebih 12%. So far memang menjadi since started invest in 2006. Tak buat long terms, still guna taktik hit and run. Invest and redeemed based on target profit.

Forex, try demo account dengan Marketiva, *******, Instaforex dan Oanda. Semua terbarai. Keh keh keh. Rezeki saya belum lagi untuk menorex kot.
mmg bepengalaman la jonsawai ..aku pon pernah kena ombak gak 1998
Reply With Quote
  #30  
Old 15-07-2011, 08:36 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kita sama2 boleh bagi pandangan tentang guna kwsp beli saham2 BSKL. Ramai otai2 disini boleh beri pandangan. Jadi pelabur2 tak perlu ragu2.
__________________
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN ONEXOX AND MYM1

MORE INFO PLEASE SMS/WHSAPP HP:0122489615
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump