Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Historical, Myth, Legend

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 27-03-2009, 10:46 PM
TheKomunis TheKomunis is offline
Regular

TheKomunis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: thekomunis.com
Posts: 181
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

zaman 1888 prostitution mmg byk mse tu kat us... mayb Jill The Ripper nie x suke kaum dia jadik prostitute... bunuh!!
__________________
[email protected] | PM me
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 28-03-2009, 07:02 PM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TheKomunis View Post
zaman 1888 prostitution mmg byk mse tu kat us... mayb Jill The Ripper nie x suke kaum dia jadik prostitute... bunuh!!
Setahu saya en.Komunis Jack The Ripper ni serial killer dari England ermm anyway pening gak kes takleh settle untuk tangkap si jack ni. Menarik kes camni bila I related kan dengan cerita detektif Conan.
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
  #13  
Old 01-04-2009, 03:43 PM
kozu kozu is online now
Legendary Member

kozu's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Posts: 10,924
Thanks (Received): 156
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

ak kenal dier dalm cite konan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump