Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old Yesterday, 10:04 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 16,763
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 513
Active Level
My Mood:
Default

Ambiklah kalau nak sangat. Yg penting den dan rakyat jelata nak hidup senang jer.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old Yesterday, 10:10 PM
khairilhusni khairilhusni is offline
Legendary Member

khairilhusni's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2006
Location: Taiping - Cheras
Posts: 10,867
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

mcm menarik pulak baca blog ni.

http://keluargabanitamim.blogspot.com/
Reply With Quote
  #53  
Old Yesterday, 10:16 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 14,897
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khairilhusni View Post
mcm menarik pulak baca blog ni.

http://keluargabanitamim.blogspot.com/
memang best kalo baca teori ni...hehhehe

aku dah baca teori ni...tp praktikalnya x pernah menjadi pun

mcm ada je 'hidden hand' di belakang mereka2 ni
Reply With Quote
  #54  
Old Yesterday, 11:03 PM
khairilhusni khairilhusni is offline
Legendary Member

khairilhusni's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2006
Location: Taiping - Cheras
Posts: 10,867
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
memang best kalo baca teori ni...hehhehe

aku dah baca teori ni...tp praktikalnya x pernah menjadi pun

mcm ada je 'hidden hand' di belakang mereka2 ni
tuanku kaya raya pon pakai blogspot. zuhud sungguh
Reply With Quote
  #55  
Old Today, 02:14 AM
ciksue01 ciksue01 is offline
Active Member

ciksue01's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,198
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Penyelamat negara malaysia sudah tiba, kena taat sebab tuanku janji nak beri setiap rakyat malaysia 5 juta rm. Banyak bebenor duit tuanku, kalah harta sulaiman akhlaken
__________________
PENAPIS AIR CUCKOO, BEKALAN AIR BERSIH DAN SELAMAT UNTUK SEISI KELUARGA.

KAWAN, sejauh mana kita mengingati Allah, selama itulah Allah mengingati kita. Apabila kita ambil peduli pada Allah, Allah akan peduli pada kita. KETAHUILAH KAWAN, bagaimana kita mati nanti adalah bergantung kepada bagaimana hidupnya kita.ALLAH MAHA HEBAT
Reply With Quote
  #56  
Old Today, 05:09 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 14,897
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khairilhusni View Post
tuanku kaya raya pon pakai blogspot. zuhud sungguh
hiburan rakyat...

sama macam raja bomoh....

walau hiburan pun...siapa sangka raja bomoh banyak duit....sbb ada orang taja

sekarang raja ni pun ada orang taja di belakangnya
Reply With Quote
  #57  
Old Today, 11:28 AM
Jal Leman Jal Leman is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 144
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

kekayaan dia diukur pakai zillion, zillion tu ada 72 kosong, dan dia la yg reka perkataan tu..... mak iah, punye kaya..... hahahahha
Reply With Quote
  #58  
Old Today, 11:35 AM
oldtbone oldtbone is online now
Legendary Member

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: Lubuk Belida
Posts: 13,514
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 3020
Active Level
My Mood:
Default

bab dia panggil malay**** tu yg pedih dgr... apa pn hajat dia xyahlah sialkan bangsa sendiri...
estet mana punya raja la ni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump