Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 16-04-2019, 12:21 PM
faeyzul faeyzul is offline
Active Member

faeyzul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,021
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 53
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
mula2 baju kelabu. pstu bju purple

pstu bole plak tengok sesama die berak. jadahnye
oh berak bergilir˛ ke, ingt sorg je...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 16-04-2019, 12:42 PM
lau_kau lau_kau is online now
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 6,208
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 92
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faeyzul View Post
oh berak bergilir˛ ke, ingt sorg je...
Sorang cover sorang jalanakn operasi pastu next la hahaha
Reply With Quote
  #73  
Old 16-04-2019, 12:42 PM
faeyzul faeyzul is offline
Active Member

faeyzul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,021
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 53
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lau_kau View Post
Sorang cover sorang jalanakn operasi pastu next la hahaha
cover menda kalo open gitu
Reply With Quote
  #74  
Old 16-04-2019, 12:58 PM
Fabs Gunns Fabs Gunns is offline
Super Active

Fabs Gunns's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2011
Posts: 6,029
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 38
Active Level
My Mood:
Default

berak kt laut tu pun x tentu cebuk lg
sekadar mengharap tahi hanyut ke tgh lautan
Reply With Quote
  #75  
Old 16-04-2019, 01:03 PM
aim02Aug aim02Aug is offline
Active Plus

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 4,518
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 282
Active Level
Default

mmg mcm ni ke awek kt tanah besar? - kalu mcm tu xkan xde org tgk hidangan free - selective tribe je kot

kalo x mesti byk dh pic yg lawa2 tgh berak merata
Reply With Quote
  #76  
Old 16-04-2019, 01:04 PM
GreenLive GreenLive is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 348
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Thread ni kalau lepas makan elok jangan baca..
__________________
Meniru dalam PEPERIKSAAN mendapat hukuman mati!!!
考试模拟死亡

When they're Low Low Low!I said I don't know.
Reply With Quote
  #77  
Old 16-04-2019, 01:07 PM
aim02Aug aim02Aug is offline
Active Plus

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 4,518
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 282
Active Level
Default

pbt ni pon satu - kedek haprak - nk sedia tandas berak pon nk kena bayau 50posen..

kalu 100kali kencing dh brp? lari bajet ooiii

tu yg org berak / kencing merata dlm laut / mmg patutla air masin
Reply With Quote
  #78  
Old 16-04-2019, 01:19 PM
AIA_PublicTakaful AIA_PublicTakaful is offline
Regular

AIA_PublicTakaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 151
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

berak kna ada etika,bukan main berak je.
__________________
Income Replacement-emergency fund apabila tiada sumber pendapatan (mati/sakit/cacat)
Medical Card -pakej perubatan lengkap
Hibah -PENERIMA harta
THREAD SAYA / FACEBOOK SAYA
0172382979
Reply With Quote
  #79  
Old 16-04-2019, 01:38 PM
zari83 zari83 is offline
Active Member

zari83's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,408
Thanks (Received): 79
Likes (Received): 163
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
pbt ni pon satu - kedek haprak - nk sedia tandas berak pon nk kena bayau 50posen..

kalu 100kali kencing dh brp? lari bajet ooiii

tu yg org berak / kencing merata dlm laut / mmg patutla air masin
Bukan rakyat kencing je kena bayar... pemimpin kencing rakyat pun, rakyat yg kena byr.. pd..hehe

Buruk betul perangai berak merata, kalau ye pun sakit perut tak tahan takda tandas, kt tepi2 semak tu kn ada, tak pun korek la sikit pasir jauh dari air pastu timbus la.. takda la terapung2 kena kt orang yg mandi situ, benda basic mcm tu pun tak leh pikir..

tau la rakyat malaysia dah biasa kena kencing, tp kalau dh sampai berak ni bkn biase2 ni.. buruk perangai..
Reply With Quote
  #80  
Old 16-04-2019, 01:49 PM
dausbiz dausbiz is online now
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 48,203
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1363
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AIA_PublicTakaful View Post
berak kna ada etika,bukan main berak je.
dah dia nak try open vera

slalu tutup

nak try open air
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump