Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1001  
Old 25-07-2018, 05:27 PM
mded mded is offline
Regular

mded's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Posts: 508
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mata_Pena View Post
ada ke sapa2 dalam CG yg sakit pasal isap vape?
lung infection ke? ada efek pening2 kepala ke?
entah... rasa lagi sihat ada la.. xray paru2 clear.. selsema jarang kena.. batuk pun jarang.. bangun pagi segar.. makan lalu.. duit jimat..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1002  
Old 16-04-2019, 10:22 AM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,083
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

siapa layan pod? boleh suggest salt nic ape yg best?
Reply With Quote
  #1003  
Old 16-04-2019, 10:27 AM
meowww07 meowww07 is online now
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
siapa layan pod? boleh suggest salt nic ape yg best?
Try Naked 100. Lung hit padu.
Reply With Quote
  #1004  
Old 16-04-2019, 10:30 AM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,083
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by meowww07 View Post
Try Naked 100. Lung hit padu.
flavor ape tu? creamy?
Reply With Quote
  #1005  
Old 16-04-2019, 11:16 AM
meowww07 meowww07 is online now
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
flavor ape tu? creamy?
Fruity boss. So far liquid ni paling padu sy pnah pkai. Puff 4-5x dah rase puas.
Reply With Quote
  #1006  
Old 19-04-2019, 06:29 AM
Deanna Deanna is offline
Junior

Deanna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 56
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

I loved to read so popular vocabulary terms along with all of that. I ordered something few years ago and vaped very actively, but not just now. I do not even remember if that store offers international shipping now, but it was GypsyVapes.com and I found it via Google
Reply With Quote
  #1007  
Old 10-05-2019, 06:51 PM
Xploit Machine Xploit Machine is online now
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,650
Likes (Received): 1690
Blog Entries: 16
Active Level
Default

salam vapers,

introducing new vaper here, baru 6 bulan lebih start dengan aspire breeze series (beli dalam RM160 + flavour) ..

dah 2 1.0ohms saya guna dan dua 0.6ohms saya guna sejak beli, amat suka dengan flavour berry ni .. sedap betul

pernah sekali terbakar pod 0.6ohms sebab prosedur isi xbetul

lepas analisa banyak info melalui internet, sekarang boleh saya guna pod 1.0ohms pada 0.6ohms punya flavour, tapi rasa nikotin lebih sikit

kit saya standard je, charging guna adapter nokia 5v/800mA (xpernah guna cable standard), bekalkan cotton buds dengan kain lembut lap cermin mata .. boleh saya bersihkan tank dan isi dimana2 ..

pernah sekali saya cuba tukar kandungan pod sendiri, tp xpro sangat, maka x jadilah .. apapun podnya murah je RM15.00 sebijik.. bawah kit saya sekarang

__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
Reply With Quote
  #1008  
Old 10-05-2019, 06:57 PM
Xploit Machine Xploit Machine is online now
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,650
Likes (Received): 1690
Blog Entries: 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
flavor ape tu? creamy?
saya masa start dulu suka guna pod 1.0ohms dengan flavour berry, bagi saya lepas kawan belanja spearmint salts untuk 0.6ohms pun sedap, flavour salts ni macam boleh jenis batuk-batuk dan harga mahal sbb semua salts yang saya beli imported (RM80 sebotol) .. kalau buatan sini maksimum RM30 je, tapi salts xder ..
__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
Reply With Quote
  #1009  
Old 10-05-2019, 07:18 PM
crusher crusher is offline
Regular

crusher's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2010
Posts: 863
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Xploit Machine View Post
saya masa start dulu suka guna pod 1.0ohms dengan flavour berry, bagi saya lepas kawan belanja spearmint salts untuk 0.6ohms pun sedap, flavour salts ni macam boleh jenis batuk-batuk dan harga mahal sbb semua salts yang saya beli imported (RM80 sebotol) .. kalau buatan sini maksimum RM30 je, tapi salts xder ..
Salt malaysia ada banyak brand dah skg. Kalau yg dimaksudkan tu I Love Salts, itu mmg usa punya brand.
Reply With Quote
  #1010  
Old 10-05-2019, 07:21 PM
Xploit Machine Xploit Machine is online now
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,650
Likes (Received): 1690
Blog Entries: 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by crusher View Post
Salt malaysia ada banyak brand dah skg. Kalau yg dimaksudkan tu I Love Salts, itu mmg usa punya brand.
yeke, terima kasih untuk info .. saya biasa beli kat sesen 7 atau sesen 16 (alam avenue) sbb dekat, alam avenue i suka sbb boleh beli pod secara individu (RM15) sebijik dan ada banyak choice berbanding dengan sesen 7 sana
__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump