Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stock Counters

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 08-11-2010, 09:52 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

main share tgklah pada volume jugak bro..
banyak internal player yang sibuk jual dan beli semata2x nak tarik pelabur..korang pulun buy pastu dorang sell dan terjun dengan labu labunya..

BSKL nih kalau volume ciput tapi rege mendadak, lupakanlah hasrat
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-11-2010, 10:58 AM
shahnd shahnd is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 77
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
Aku pernah buat bisnes driving school dan aku sendiri pernah...

Pergi tanya driving school, nak pass ujian lesen L, ada jalan tak?

Makin advance, hanya beri nombor IC dan bayar Rm500-Rm800. Dok rumah diam-diam dan anda lulus..Tak payah pergi amik exam pun..

Nama jer chairman Melayu, tapi...??

Kenapa Maya Karin jadi model iklan MYeG? Ada sebab musababnya..

Ada 3 syarikat dapat konsesi dari kerajaan untuk melaksanakan e-services.

1) myeg
2) myspeed
3) komms

dan satu company control gateway

1) pdx

tapi apa jadi sekarang? hanya tinggal myeg dan komms..myspeed telah dibeli oleh myeg secara senyap..dan pdx telah dibeli oleh myeg secara senyap..

apa jadi pada komms? pencabar utama mereka?

malas nak cerita lah bro..ini semua open secret dan melibatkan high ranking politician..
jadi ini bermaksud myeg dah take over semua pesaing lah yer. kira chairman ada lah orang kuat politik lah ni.
hermm tapi dari segi list sc syriah kata ok lak myeg ni, bagus kalau bro haq gi panjang2 kan cerita, barulah dapat membantu banteras benda2 ni
Reply With Quote
  #23  
Old 05-12-2010, 05:52 PM
kingpahat kingpahat is offline
Junior

kingpahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Location: pahang
Posts: 65
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
MYEG = Syarikat yang diberi konsensi sehingga tahun 2015 untuk menjalankan bisnes e-khidmat.

MYEG memang satu bisnes online yang memang buat duit.
Tetapi pendapatan utama ialah dari transaksi JPJ (test berkomputer ujian lesen L) di mana pendapatan syarikat itu syubhah kerana terdapat transaksi rasuah terlibat di cawangan MYEG.

Tepuk dada tanya selera yer
bahaya nie...kene elak guna service ni...
Reply With Quote
  #24  
Old 05-12-2010, 06:05 PM
fido_figos fido_figos is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 602
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shahnd View Post
jadi ini bermaksud myeg dah take over semua pesaing lah yer. kira chairman ada lah orang kuat politik lah ni.
hermm tapi dari segi list sc syriah kata ok lak myeg ni, bagus kalau bro haq gi panjang2 kan cerita, barulah dapat membantu banteras benda2 ni
em..bro haq da bg penjelasan yg leh yakinkan aku... ko kena lebih banyak terlibat dalam bidang bisnis ni bro..semua binis banyak melibatkan org politik n rasuah jek..repot?xpayahla..nanti kita yg susah...negara ni depa pegang bro..
__________________
AYAT PEJUANG MELOYA UMNO :
[QUOTE=penguin_comel;7751154]nak bagi org peluk islam hulur duit ke ? wakakakaka nak fitnah perkasa pulak ekk hehehehe[/QUOTE]

[QUOTE=e.k.;7813429]oohh tanah kat penang biaq pi la sana pun mmg ramai mata sepet...[/QUOTE]
Reply With Quote
  #25  
Old 05-12-2010, 06:31 PM
donat88 donat88 is offline
Active Member

donat88's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,707
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
Default saham myeg..

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
Aku pernah buat bisnes driving school dan aku sendiri pernah...

Pergi tanya driving school, nak pass ujian lesen L, ada jalan tak?

Makin advance, hanya beri nombor IC dan bayar Rm500-Rm800. Dok rumah diam-diam dan anda lulus..Tak payah pergi amik exam pun..

Nama jer chairman Melayu, tapi...??

Kenapa Maya Karin jadi model iklan MYeG? Ada sebab musababnya..

Ada 3 syarikat dapat konsesi dari kerajaan untuk melaksanakan e-services.

1) myeg
2) myspeed
3) komms

dan satu company control gateway

1) pdx

tapi apa jadi sekarang? hanya tinggal myeg dan komms..myspeed telah dibeli oleh myeg secara senyap..dan pdx telah dibeli oleh myeg secara senyap..

apa jadi pada komms? pencabar utama mereka?

malas nak cerita lah bro..ini semua open secret dan melibatkan high ranking politician..
hehe..kes ni ada aja di mana2 wlpn tiada myeg..zaman aku dulu2 pun dah ada...time tu guna borang lagi..pastu ambil ujian memandu gerenti lulus...
Reply With Quote
  #26  
Old 05-12-2010, 06:49 PM
chrome76 chrome76 is offline
Active Plus

chrome76's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 3,753
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
Aku pernah buat bisnes driving school dan aku sendiri pernah...

Pergi tanya driving school, nak pass ujian lesen L, ada jalan tak?

Makin advance, hanya beri nombor IC dan bayar Rm500-Rm800. Dok rumah diam-diam dan anda lulus..Tak payah pergi amik exam pun..

Nama jer chairman Melayu, tapi...??

Kenapa Maya Karin jadi model iklan MYeG? Ada sebab musababnya..

Ada 3 syarikat dapat konsesi dari kerajaan untuk melaksanakan e-services.

1) myeg
2) myspeed
3) komms

dan satu company control gateway

1) pdx

tapi apa jadi sekarang? hanya tinggal myeg dan komms..myspeed telah dibeli oleh myeg secara senyap..dan pdx telah dibeli oleh myeg secara senyap..

apa jadi pada komms? pencabar utama mereka?

malas nak cerita lah bro..ini semua open secret dan melibatkan high ranking politician..
setahu aku komms ada byk servis xjalan2 sebab diorg nego harga lama sgt.. myspeed ja pesaing myeg dulu.. tapi last2 xthn bersaing... tu yg myeg sebat tu.. pdx dibeli selepas myspeed.. yg untung kt sini adalah pdx sebagai "lebuhraya" di tgh2 sbbb semua melalui dia kena tol..
Reply With Quote
  #27  
Old 23-02-2011, 02:00 PM
foxnike foxnike is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chrome76 View Post
setahu aku komms ada byk servis xjalan2 sebab diorg nego harga lama sgt.. myspeed ja pesaing myeg dulu.. tapi last2 xthn bersaing... tu yg myeg sebat tu.. pdx dibeli selepas myspeed.. yg untung kt sini adalah pdx sebagai "lebuhraya" di tgh2 sbbb semua melalui dia kena tol..
tau semua yer korang pasal myeg, pdx komms nieh. korang kerja ngan company2 ni kah ?
Reply With Quote
  #28  
Old 23-02-2011, 04:38 PM
taza taza is offline
Active Plus

taza's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2007
Location: www.morichcarrental.com
Posts: 3,298
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saham rupanya...listing yer company ni hu hu
__________________
Pertanyaan/Pembelian Contact Me : call/sms/whatsapp : 011-26260871/019-3649613

Kereta Sewa Murah KL & Selangor
Jom Apply Kad Kredit MAYBANK TESTIMONI DAH ADA
Reply With Quote
  #29  
Old 23-02-2011, 04:41 PM
Duffayoi14 Duffayoi14 is offline
Legendary Member

Duffayoi14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2010
Location: Di Alam Fana Cintamu
Posts: 10,448
Thanks (Received): 136
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

ceh...main share rupenya...aku ingat myeg byr saman, xpn myeg extra time
Reply With Quote
  #30  
Old 23-02-2011, 04:48 PM
PELIKAN PELIKAN is offline
Super Active

PELIKAN's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,026
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ooo ada syubhah la yer..
cam Kbunai..dapat tahu juga nak naik masa buget tu
tapi core biz dia..judi..
takpe laa.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump