Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 16-03-2019, 03:15 AM
aeolian aeolian is offline
Active Plus

aeolian's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,858
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 9
Active Level
Default

sekarang ni pula ada drama pasal askar yang duk sibuk dengan cinta macam budak2 sekolah rendah.

macam ni je lah level siri tv melayu, sampai kiamat memang tak akan maju punya.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 16-03-2019, 04:51 AM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,359
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 743
Active Level
My Mood:
Default

Sutradara dan penerbit yang ada sekarang semua pikir tembolok sendiri jer..pikir nak cari duit..

Alasan orang kita suka dengan tema cinta..

Atuk dia..tgk filem munafik, HKL dengan PASKAL tu..bukan grene cinta pun..meletup bagai nak rak..

Rating naik sebab orang kita terpaksa tengok, bukan sebab suka dengan tema cinta sgt pun..

Visi penggiat seni yang x ada..modal kedekut, fikir nak buat duit senang jer..

Cuba buat filem pendekar macam zaman 90-an dulu..aku rasa bersepah orang tgk
Reply With Quote
  #163  
Old 16-03-2019, 07:00 AM
cyborg cyborg is offline
Active Plus

cyborg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,409
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default

Rumah yg jadi lokasi shooting tu memang MALAYSIAN DREAM HOUSE.
Paling cikai semi-D , tak pernah shooting rumah flat !!
Memang melopong aku tengok rumah keluarga dalam drama Melayu.

Realitinya ...
Reply With Quote
  #164  
Old 16-03-2019, 07:47 AM
pijoe pijoe is offline
Legendary Member

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,770
Thanks (Received): 667
Likes (Received): 258
Active Level
My Mood:
Default

ramai ya banyak masa terluang tengok drama... aku nak tengok tv pun tak ada masa.
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
REBET IKOFX DIBERI SEJAK 2010

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
Likes satanicmantra liked this post
  #165  
Old 16-03-2019, 09:20 AM
momoque momoque is offline
Legendary Member

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 10,144
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 228
Active Level
My Mood:
Default

Xde masalah nk buat drama cinta2 ni tp jln cite tu kena ubahlah..

Contohi drama philipine pengako sayo

Aku yg x minat drama pun jd minat tgk sbb jalan cite dia best

Byk iktibar boleh amek dr cite ni

Bagaimana seseorg nk berjaya dr zero to hero

Dari hidup susah kpd kehidupan yg berjaya

Hero & heroin pun seme hensem2 cun2
Reply With Quote
  #166  
Old 16-03-2019, 12:34 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 16,125
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 667
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aeolian View Post
sekarang ni pula ada drama pasal askar yang duk sibuk dengan cinta macam budak2 sekolah rendah.

macam ni je lah level siri tv melayu, sampai kiamat memang tak akan maju punya.
cita sheila Rusly tu sampah...takde apa yg besst pun..nak tunjuk dia power menjerit je
Reply With Quote
  #167  
Old 19-03-2019, 10:14 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 26,395
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 305
Active Level
My Mood:
Default

drama melayu skrg ni... jalan cerita drama cinta paling twist la yg org paling suke...
Reply With Quote
  #168  
Old 19-03-2019, 10:54 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,582
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 188
Active Level
My Mood:
Default

tak payah la tgk...
Reply With Quote
  #169  
Old 20-03-2019, 10:35 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 142,803
Active Level
My Mood:
Default

cite melayu mesti ada scene call xjawab2, xreti angkat fon yg xlogik lgsung
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump