Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-03-2019, 07:56 AM
AIA_PublicTakaful AIA_PublicTakaful is offline
Regular

AIA_PublicTakaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Banyak kes HFMD 2-3 bulan ni.HFMD ni penyakit kaki,tangan dan mulut.Sng gila nak berjangkit terutamanya kanak-kanak bawah 10 tahun.

Jaga kebersihan.Doktor bgthu kna rajin2 lap brg mainan guna CLOROX!!Aku pon baru tahu ni.

Kes2 HFMD biasa doktor akn inject air..sbb baby takle makan..mulut penuh ulser/pecah.Pastu sapu losyen kat badan.lain2 perlu kuarantin...aka duk je dalam wad.

Ni bill client cilik aku..3 hr duk wad..

__________________
Income Replacement - melindungi isteri dan anak apabila anda sakit/sudah tiada
Medical Card -pakej perubatan individu/suami isteri/family
Hibah -wasiatkan harta
THREAD SAYA / FACEBOOK SAYA
0172382979
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-03-2019, 12:37 AM
AIA_PublicTakaful AIA_PublicTakaful is offline
Regular

AIA_PublicTakaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Tahniah kepada 5 client bulan ni..polisi dah siap dan dihantar tadi.
Terima kasih kerana melantik saya menjadi agent anda..Insyallah khidmat terbaik sy akan beri.


Sape2 yang memerlukan perlindungan medical card,nak buat income protection, nak buat hibah,nak buat pelan pendidikan untuk anak dan lain-lain..boleh wassap sy..nanti sy bg quotation percuma..kalau ngam baru jumpa n sign up..

tekan je link dibawah
http://wasap.my/60172382979
Fauzi
AIA Life Planner Terbaik dan Berdaftar

__________________
Income Replacement - melindungi isteri dan anak apabila anda sakit/sudah tiada
Medical Card -pakej perubatan individu/suami isteri/family
Hibah -wasiatkan harta
THREAD SAYA / FACEBOOK SAYA
0172382979
Reply With Quote
  #23  
Old 16-03-2019, 10:46 PM
AIA_PublicTakaful AIA_PublicTakaful is offline
Regular

AIA_PublicTakaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Penyakit boleh datang bila-bila masa dan kepada sesiapa sahaja.
Jaga pemakanan dan sentiasa amalkan gaya hidup sihat.

Dan buat semua tu,then carilah perlindungan takaful.

__________________
Income Replacement - melindungi isteri dan anak apabila anda sakit/sudah tiada
Medical Card -pakej perubatan individu/suami isteri/family
Hibah -wasiatkan harta
THREAD SAYA / FACEBOOK SAYA
0172382979
Reply With Quote
  #24  
Old 19-03-2019, 11:16 AM
AIA_PublicTakaful AIA_PublicTakaful is offline
Regular

AIA_PublicTakaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Mamat ni sukar bernafas n batuk teruk minggu lepas.sekali dekat seminggu kena tidor kat wad.

Hari ni dengar berita dah boleh discharge.Untuk penyakit mcm ni,tak perlukan apa2 pembedahan...bil nya dah cecah RM10K lebih..bayangkan kalau ada minor atau major operation...dah tentu melambung...bil operation+bil ubat+bil penginapan kat wad dan mcm2 bil lagi.

Sesiapa yang belom ada perlindungan perubatan,meh hubungi saya.Hanya serendah RM70 shj untuk pakej individu (ikut umur/jenis pekerjaan/jantina)..Saya boleh bg quotation free shj ikut wassap.jangan tunggu penyakit datang bro n sis...time tu dah tak layak lagi untuk apply.



http://wasap.my/60172382979

Fauzi
AIA Life Planner Terbaik dan Berdaftar
Your Trusted AIA Life Panner

__________________
Income Replacement - melindungi isteri dan anak apabila anda sakit/sudah tiada
Medical Card -pakej perubatan individu/suami isteri/family
Hibah -wasiatkan harta
THREAD SAYA / FACEBOOK SAYA
0172382979
Reply With Quote
  #25  
Old 19-03-2019, 11:29 AM
AIA_PublicTakaful AIA_PublicTakaful is offline
Regular

AIA_PublicTakaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2019
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Masuk hospital kerajaan tak semua free.

Saya doakan urusan adik comel ini dipermudahkan.

Aameen

__________________
Income Replacement - melindungi isteri dan anak apabila anda sakit/sudah tiada
Medical Card -pakej perubatan individu/suami isteri/family
Hibah -wasiatkan harta
THREAD SAYA / FACEBOOK SAYA
0172382979
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump