Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1621  
Old 17-07-2018, 03:34 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,623
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mdikhsan View Post
zeepin bila nak meroket.. dok tang tu je
Investment ni kena banyak sabar, Zeepin aritu ada airdrop Gala token boleh install Crypto Galaxy untuk dapat free Gala dan mineral. Tapi ada juga yang tak dapat airdrop Gala.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1622  
Old 19-07-2018, 03:55 AM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,623
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

#Update 19.07.2018

1. Pada siapa yang mempunyai duit cash terlebih boleh invest dekat cryptocurrency pada waktu sekarang sebab bitcoin ETF SEC akan decided pada 10-11 august 2018 so there is possibility market will recover to all time high punya position.
2. Buat due diligence sebelum invest dalam apa-apa jenis crypto asset dan pastikan bukan ponzi skim based punya cryptocurrency/ICO/Cloud Mining.
3. Just invest what are you willing to lose, create a proper risk management.
Reply With Quote
  #1623  
Old 19-07-2018, 09:46 AM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 10,957
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 160
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
#Update 19.07.2018

1. Pada siapa yang mempunyai duit cash terlebih boleh invest dekat cryptocurrency pada waktu sekarang sebab bitcoin ETF SEC akan decided pada 10-11 august 2018 so there is possibility market will recover to all time high punya position.
2. Buat due diligence sebelum invest dalam apa-apa jenis crypto asset dan pastikan bukan ponzi skim based punya cryptocurrency/ICO/Cloud Mining.
3. Just invest what are you willing to lose, create a proper risk management.
terbaik bro.. kalau tgk keadaan chart semasa market, nmpk gayanya akan terus meroket dlm masa terdekat.
Reply With Quote
  #1624  
Old 19-07-2018, 06:21 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,623
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mitokondrion View Post
terbaik bro.. kalau tgk keadaan chart semasa market, nmpk gayanya akan terus meroket dlm masa terdekat.
Kena tengok news juga samaada pergi ke negative atau positive, tapi banyak institutional investor dah mula ke arah positive.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump